Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #115762 üzenetére
Nyilván rasszista!
Egyébként én is cseréltem anno 3950X-re az X370 alatt. Tökéletesen működött.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz snecy20 #115876 üzenetére
Nem sok tesztet találsz róla. Az LGA 1700 kört az ASUS és az MSI vitte. Nem is kell 8000-en hajsznolnod a memóriákat, de egy közepes ROG strix lap is megbírkózik mondjuk egy 7400-zal.
Best of the best! De azért a Gigából egy Tachyon-t is elfogadnék, vagy egy EVGA Z790 Dark Kingpin-t.
Ez beillene a build-embe.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #115880 üzenetére
Az a Z690 Tachyon még most is 8000 feletti RAM tempókat produkál, de a Z790 még jobb.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ez nem baromság, ezek az Intel által a prociba programozott VID tábla alapján készülnek. Nem mindegy, hogy egy i9 alapórajelen hűthetetlen delid nélkül, vagy lazán tudod hűteni, mert sokkal kevesebb Vcore kell neki már alapjáraton is. Nem kell még ide tuning sem.
Sajnos nagyon nagy a szórás a procik minősége között.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116034 üzenetére
Fog az, ha CPU limitbe ütközött tényleg. Bár a memóriasávszél hozná a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116312 üzenetére
Nagyon komoly ez az engine, ahányszor betolsz róla egy képet, mindig lef*som a bokám.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116477 üzenetére
Na tényleg lefostam a bokám! Nagyon szép lett! Mondhatjuk úgy is, hogy odatették a bástyák
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116698 üzenetére
Nem lesz ez rossz, főleg azzal a fogyasztással, ha igaz.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116734 üzenetére
Annyit beszéltek róla, hogy megvettem én is. Jó lesz egy kis nosztalgia.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116736 üzenetére
A gyereké már nem jó rám, de szerzek valahonnan.
PS-en még nagyon régen végigtoltam, jó lesz egy kis nosztalgia. A történetvezetés már ott is magába szippantott.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116782 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem azzal a résszel sem volt semmi bajom. Már annyiszor letolták ezt a témát a torkunkon, hogy fel sem veszem, csak megnézem.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116801 üzenetére
Azt a tanácsnál kell kérdezni a polgár úrtól.
Most egy másik hídon dolgozom: (nem, ez nem a tanösvény, ez egy csőhíd. )Eddigi legnagyobb hidam (itt szerkesztő voltam):
[link]
Ezen mész át Svédországból Norvégiába délen. De ha nagyon akarod akár Norvégiából is átmehetsz rajta Svédországba, direkt úgy terveztük.
Közben csődbement egy-két cég, aztán valaki megépítette végül ki tudja kinek a terveiből. Én a 3D modellen dolgoztam.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116804 üzenetére
Ritka, hogy hidat csinálok, kis csőhidak beleférnek, de komolyabb dolgok nem, arra nincs jogosultságom sem.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ScomComputer #116844 üzenetére
Szerintem teljesen bő.
Toljátok be itt a képeket, én meg el sem tudom indítani a hülye határidők miatt. De legalább telepítve van már.Vegyél Te is egy nagy külső radit, ezeket a fogyasztásokat már nem lehet normálisan kezelni nélküle. Ez pedig csak még durvább lesz a jövőben..
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz #15779328 #116866 üzenetére
Erre való a dual D5. Nekem is két VPP755 van egy EK dual D5 topban. 200 L/H körül van az áramlás, ami teljesen jó.
Egyébként az Alphacool radi nem fogja meg annyira egy pumpával sem az áramlást. Ha nagyon le akarom hűteni, akkor bekapcsolom a klímát és Y-Cruncher alatt is 22 fok alatt tartja a vizet bármeddig.
Sajnos a szobámban nagyon meleg van, 24-25 fok is, így a vizet nehezebb normálisan hidegen tartani. Bár csak terheléses teszt alatt hűtöm vissza.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz #15779328 #116868 üzenetére
Ez azért is lehet, mert a hőfokokkal az AC_LL-nek és a DC_LL-nek is változnia kellene. ( ha auto-n hagyod változnak is) Mindig hidegen tesztelsz, ezért félrevezető az eredmény.
Én anno a TVB-vel napokig szívtam, mire jó lett egy kis offset a V/F curve-re, majd AC csökkentés, majd megint offset, megint csökkentés. Nagy iterálgatás az egész.Anno egy komplett Alphacool kit-tel kezdtem a vízhűtéses pályafutásomat. Aztán vettem még egy pumpát, de egyformákat akartam a rendszerbe, ezért az is VPP755 lett. Eleinte külön üzemeltek egymástól a rendszer két pontján, de most dual top-ban vannak. Most stabil 3,5-3,7 l/min az áramlás, ami teljesen jó. Van egy Alphacool 1260 egy EK 120-as quantom, RAM blokk, CPU blokk és VGA blokk a rendszerben.
Mora-hoz szinte kivétel nélkül DUAL top-ot javasolnak. Az Alphacool viszont kevésbé ellenálló, ritka csöves és ritka a fin-ek száma is, hogy ne kelljen nagynyomású venti feltétlenül.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz #15779328 #116875 üzenetére
Pont ez a lényeg, ha a DC-t fixálod, akkor a hőfokokkal nem tud változni. Az AC sem, szóval az mondjuk pont szívás.
Nekem is 0.01 az AC, de amikor meleg a környezet, akkor pont emelne rajta az alaplap. Ha fixálod, akkor nem tud.
Y-Cruncherhez én 0.1V-tal többet lövök be, mert az AVX-nél nem stabil ott, ahol CB alatt az.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest