- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
tibcsi0407 #117589 üzenetére
Ugyis felig szet kell szednem amit tegnap osszeraktam mert a 12V kabeleket nem tudom bedugni az alaplapba felul, nincs eleg hely es nem eleg hosszuak a kabelek hogy mashogy probalkozzak. Megprobalom eloszor csak az alaplapot kivenni es megnezni hogy el tudom-e vezetni belul/felul valahogy normalisan. Ha nem akkor vissza kell rakni a lapot de a huto nelkul hogy be tudjam dugni a kabeleket ugy hogy hatulrol jonnek be felul (ahogy most akarnam) aztan a hutot vissza.
Utanna mar csak a Palit megy bele meg, ami meg szinten epp hogy elfer (na jo, van olyan 2-3cm a front ventitol). Adtak hozza valami tamasztot is ami egy marek alkatresz de a neten kell majd megneznem hogy is kell osszelegozni es berakni mert a papirt kisporoltak es utmutato nincs a dobozban. Nem fert bele az 1670EUR-os arba
Az is megerte hogy modularis a tap mert ket SATA tapkabelen kivul ugyis az oszes kabelt be kellet dugnom
-
keIdor
titán
válasz
tibcsi0407 #117589 üzenetére
De már bizonyította múltkor a srác, hogy elmegy léggel is.
Írta is, hogy nem lesz OC.
MCE-t nem tudom, az lehet esetleg probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged