Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Őskoczka
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor #79016 üzenetére
& snecy20 & Devid_81:
Az a bajom h magában a HT nekem 3K Hufot nem ér, ezért is nem cseréltem az elmúlt ~2évben 7700K-ra.
8700K vs 8086K...
Előbbi két olyan barátomnak is van akikkel relatíve rendszeresen játszom, papíron lehet ~200Mhz van köztük de a gyakorlatban.., nem annyi.
Az egyik 8700K 4.5-ön, a másik pedig 4.7-en fullad ki, 8086K oldalról viszont pl. SiliconLottery alapján a ~60%-uk tudja az allcore 5.2-öt (a kvázi 5Ghz-et tehát még több), nekem pedig órajel is kéne ám az Arma3 miatt nem csak plusz mag.Btw.., valami ordas félreértés volt eddig részemről, a 14nm kálvária miatt eddig azt hittem, hogy a 9000-es széria át lett csúsztatva jövő év első felére, konkrétan májust olvastam valahol, akkor ezek szerint ez fals info és még mindig úgy állunk hogy ez év vége?!
Amennyiben igen, lazán megvárom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kutya topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MyTech.hu MacBook Pro 14 col 2021, M1 Pro 8 core, 16 GB RAM, 14 core GPU, 512 GB SSD 27% Áfás
- Apple Watch Series 9 45mm Midnight Éjfekete GPS - ÚJ BONTATLAN, 1 ÉV GARI
- Logitech pro x superlight 2
- Mytech.hu MacBook Pro 14 col 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 513 SSD 27% Áfás
- Asus k50ij laptop notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest