Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #60997 üzenetére
Amennyiben ezek az összegek igazak, és miért ne lehetnének igazak, látjuk kik a nettó befizetők, képzelheted ebből mennyit elloptak már... rohadjanak meg, nem a V4-ek alján kéne legyünk.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
Zseniális kis mondókákat költöttek ezek a tüntetők és még a forgalmat is megfogták.
-
nagyúr
válasz Speed® #60986 üzenetére
Arra voltam kíváncsi hogyan zajlott ez le a PH-n.
-----------------------
Majd akkor írok róla,ha konkrétabb infóim lesznek a fejleményekről.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
AMD85 oda tette magát: [link]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #60976 üzenetére
Kérdezted a biost,ezt raktam fel [link] és ezt az nvFlasht használtam [link].A flash menete nagyon egyszerü volt kicsomgaoltam mindent egy mappába, majd a mappából a biost csak rádobtam az nvFlashre,erre felugrott a dos ablak amit csak okézni kellett.Afterburnerben persze minden lenulláztam elötte ,majd ki is léptem a flash elött belöle.Elrontani nem lehet,dual bios van a kártyán fizikai kapcsolóval.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #60982 üzenetére
Jah, képzelem, hogy megkapja a 60-at a Skorpijó amikor a Pro nem tudja azt, a multiplatform game-ek meg mindig a gyengébbhez igazodnak, így volt ez a PS4 Xbone-nál is, az exkluzívok lehetnek, csak mint leírtam sokan nem látják a különbséget, és ebből van sokkal több vevő.
Amúgy meg én azt mondom, hogy pl a Forza Horizon 3-as 30fps a legjobb megoldás, az ingadozó 60-nál meg maga a tökély.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Húha, jön az Xbox-ba is a Freesync, kérdés a sok 30fps-es játékhoz ez hova kellhet?
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #60972 üzenetére
Netán Cybertrone már a tágítóban élvezi sok-sok éven át a szappanért való lehajolást(=behatolást) vagy mi történt?
(#60971) Abu85
Ez kell a sok tudatlannak, aztán majd még jobban mehet az anarchia a kommentekben és így tovább, nemhiába ilyen sok a Kék Bálna résztvevő is, hülyékből folyton csak több lesz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Speed® #60967 üzenetére
Üdv!
Megnézném az adatlapját,de nem találom.
Sejtettem,hogy tiltva lett azután amit tett,vannak infóim róla.
Ebből egyébként kellene majd egy jó kis cikket írni.
Mindenki lássa hová jut,ha csalásra adja a fejét a HA-n !Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz MiklosSaS #60970 üzenetére
Egyébként minden gyártó tiszteli a PH-t, sőt minden médiát, nincs itt semmiféle harc senki között. Mi elsődlegesen azért vagyunk kiemelt státuszban, mert a legolvasottabb IT média vagyunk az országban. Nem tiszteletlenségből nem küldött az NV 1080 Ti-t, hanem azért, mert maga a piac nem akkora, hogy több VGA-val ellássák ezt a területet, illetve a vállalat szeretne inkább a Youtube felé nyitni, és a Youtubereket előnyben részesíteni a médiával szemben. Tehát, ha egy területre mondjuk csak két kiosztható kártya van, akkor egyre esélyesebb, hogy azokat elsőként Youtuberek, vagy üzleti partnerek kapják meg. Egyre többen mennek ilyen irányba, mert nagyon lényeges, hogy a Youtuberek rosszat nem mondanak a termékről.
Egyre inkább az lesz az irány a gyártóknak, hogy a youtuberek és az ismert streamelők kapnak kártyát elsőként, hogy a rajongóik vegyék meg azt, csak azért, mert a "hősük/sztárjuk" már azzal játszik. Ezután jönnek majd a tesztek. Ez egy nagyon kritikus üzletstratégiává fog válni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz MiklosSaS #60968 üzenetére
Van Ryzen 5-ünk. Kettő is. Le is mértük már mindkettőt.
Amint lesz idő rá, kimegy a teszt. Csak most egy ember három tesztet csinál egyszerre. Nem egyszerű így dolgoznia. Gondoltuk, hogy nem lesz meg az NDA-ra. Az új VGA-kat megpróbáljuk megcsinálni időre, de ott is necces a dolog, amíg en a műtétből lábadozom, míg másnak is van egy csomó egyéb dolga.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
MiklosSaS
nagyúr
Te Abu, legutóbb azzal magyaráztad ki magad hogy a lab501-nek azért volt 1080Ti-je (nektek most sincs ) mert haverok az NV-val. De nekik tegnap már volt Rájzen 5...nektek meg egy szerencsétlen félresikeredett 1600X-el sem sikerült cikket írni?
Ennyire tiszteli az AMD a PH!-t ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
nagyúr
válasz TTomax #60964 üzenetére
Grat!
Jó anyag a Palit 1080.
Majd elküldöd a bios linkjét ?
Kipróbálom én is.Egyébként még mindig gpu függő melyik mennyit megy,akár tök ugyanolyan kártya is.
#60960 proci985 :
Jobbulást.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nos egy kis nyuzás után 2100MHz-en egy kis venti tweak után low60Cfokos gpuval teljesen csendben van,nézegetem az egyes teszteket, a 1080Tihez mérem,Oc to OC 25%al erösebb,nem bántam meg hogy nem lett végül 1080Ti,szerintem az most kimarad.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #60962 üzenetére
Én nem ismerem,lehet jobb nem?
Nahh megvan a Palit vége,persze nem a saját biosával (az sajnos power limites nagyon),hanem egy 240/276W-os gamerock premium biossal (ami ugyanez egy az egyben). 2164MHz/5724MHz 1,092VGPU-n ennyit tud...van egy 1.2Vos bios is talonban de nem próbálom rá mert nem látom értelmét, +5%-ért... ebben ennyi van,de nem is baj jól van ez igy.440fontért kuponnal szerintem ez igen jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
DigitalFoundry - mi a v-sync, tearing, variable sync stb.
Ebben a videóban tök jól megmutatják.[link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Srácok ismeri itt bárki Wholen fórumtársat ?!
Modik bátran írhattok ti is.
SpeedR hol vagy ?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz stratova #60955 üzenetére
Majd megnézem de most mennem kell dolgozni sajnos...
Alig várom hazaérjek,sajnos rálog a hangkártyámra lejebb kell majd tennem,de pl most néztem BF1-et 100fps alá sosem megy 1440p minden max...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Jó ez a kártya 2Ghz+ memória 11GHz-en még nem hibázik....gpu max 70Cfok és csendes... Witcher 3 1440pben maxon hairwork off 90-110fps...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #60952 üzenetére
A végeredmény eltérő, de azt kellene megérteni, hogy ennek igazából semmi köze nincs az alatta futó technológiához. Mindenből többet számol az új motor, és ez pusztán csak azért lehetséges, mert eltelt öt év és munkaórák százezreit rakták bele, hogy hatékonyabb legyen a motor.
A végső eredmény szempontjából pedig ott van egy olyan tényező is, mint a dizájn. A megrendelt tartalom minősége, a megváltoztatott paraméterezések, de ezekhez kevés köze van egy programozónak. Ezt a dizájnnal foglalkozó csapat beszélte át, és az új lehetőségeket mérlegelve változtattak rajta.
Azt le lehet írni, hogy esetleg a remaster új dizájnja nem tetszik, végtére is nem muszáj egyetérteni a fejlesztők döntéseivel a grafikai dizájnra vonatkozóan, ez viszont nagyon szubjektív. De az egyértelműen nem igaz, hogy nem fejlődött technológiailag a Bulletstorm. Lényeges a különbség az eredeti kiadáshoz képest, és számottevően többet is számol az új verzió.(#60942) Keldor papa: Ez Unreal Engine 4. Az UE3-nak nincs támogatása a PS4/X1 felé. Be lehet építeni, de sokkal több munkával jár, mint a motorváltás.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #60943 üzenetére
De ez a butítás kell a jobb futáshoz egy nagy baromság. Teljesen általános, hogy ha egy programba beleölnek még egy rakás munkaórát, akkor optimalizálnak rajta annyit, hogy jobban fusson. Főleg egy olyan rosszul optimalizált programnál, mint amilyen a Bulletstorm volt az elején. Már amiatt is nagyon sokat lehetett benne javulni, hogy az UE3 leképezőjénél az UE4 megoldása sokkal gyorsabb. Ugyanazt legalább háromszor gyorsabban számolja ki. Öt év alatt olyan szinten lép előre pusztán szoftveresen egy motornak a teljesítménye, hogy a gyorsulás nemhogy furcsa, hanem egyenesen elvárt, hiszen extra munkaórák ezrei vannak a rendszerben, az ezekhez tartozó optimalizálással.
Nagyon korlátolt azt hinni, hogy gyorsulni csak úgy lehet, ha új hardver kerül a gépbe. Nem, a mai hardverek kihasználása igencsak alatta van az optimálisnak, és sosem fogja elérni a megfelelő szintet, viszont öt éves különbséggel az elégtelenről el lehet érni az elégségesre. Erre vonatkozóan még az anyagi teher sem akkora, hogy a vezetőség rögtön azt mondja, hogy nem szabad vele foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Megjötta a Palit...batár nagy egy kártya.
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #60946 üzenetére
Ez igaz, de erre egy magyar fejlesztő hívta fel a figyelmemet, hogy nem tudjuk mennyibe került az UC4, az biztos, hogy a végleteknél is tovább nyúzták a gépet, valszeg nem kevés volt az a játék, hogy így nézzen ki, a multi címek nem fognak ennyit költeni egy konzolra soha.
-
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #60941 üzenetére
Nekem kiveri a szemem a sok post process effekt,és valamilyen csoda folytán a remastered jobban fut mint az original...gondolhatod akkor hogy ez-az le lett kapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Fiuk,nézzétek már meg ezt a videót,és mondjátok már meg melyik a szebb ... [link]
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz stratova #60936 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal hogy hány power csati van rajta,viszont azzal igen hogy ez a hütés nem erre a kártyára lett kialakitva,illetve az összeszerelés minösége is hmmm...gyászos.
-
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #60934 üzenetére
Engem meg az,hogy a gpu blokk miért lóg rá az egyik memória modulra... biztos kell neki a fütés meg ne fázzon szegényke,bár a VRMnél is elcsuszott az egyik gap pad...vannak dolgok amik nem változnak az egyik a legendás powercolor minöség...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
Tegnap felraktam az Obliviont...még mindig nagyon hangulatos játék,hiába kopott a grafika...
-
TTomax
félisten
-
keIdor
titán
PG278Q? Volt olyanom is, nekem se volt vele bajom, csak jobb az IPS és váltottam.
Ez most egy kompromisszum mentes monitor, tényleg mindent tud, ami nekem kell. Jó színek, LCD-hez képest jó fekete, 144/165Hz, G-Sync, 1440p.Ettől csak az OLED adna jobb képet már, szvsz. Meg persze maga a 4K, csak azt nehéz hajtani, nálam többet a hagyományos SLI soha nem lesz többet a gépben. Ha terjed az explicit és közel 100% lesz a skálázódás mindig, akkor talán, de annak már nem SLI lesz a neve.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
Már ilyen komolyan áll a Volta?! 12NM?
változtathatnak a felsőkategóriát célzó, az év első felére beígért Vega GPU-s kártyák, de az előzetes információk szerint ezektől sem kell komolyan rettegnie a GeForce-oknak, frissített (magasabb órajelű) Pascal GPU-kkal valószínűleg fenntartható lesz a termékek jelenlegi versenyképessége, amivel a cég kihúzhatja komolyabb GeForce-os fejlesztések nélkül az idei évet a piaci részesedés, és a rekordokat döntögető bevétel jelentősebb csorbulása nélkül.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire elszárnyalt a Pascal az AMD - től teljesítményben, fogyasztásban...
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #60919 üzenetére
Én személy szerint a TN panelos változattal is megvagyok elégedve.
Félelmetesen gyors, 1ms 2560x1440 165Hz G-sync.
Kicsit tartottam tőle hogy TN panelos, de kellemesen csalódtam benne, főleg ugye mert csak én, és csak szemből használóm.
Filmezni minden másra, ott a 4K LG IPs TV-m, ami szintén össze van kötve a gépem HDMI2.0 kábellel.ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
-
VTom
veterán
válasz TTomax #60915 üzenetére
Szerintem benchmarkra oké, hogy ultrára tolnak mindent, ezzel nincs baj. De minden játéknál úgy kezdem, hogy kikapcsolok egy rakás effektet, ami csak az erőforrást pazarolja. DOF, blur, Cromatic aberration, stb.
Aztán kisebbre eszem az AA-t, ha lehet, nekem 2xMSAA bőven elég 25" 1440p-n. Majd jönnek az árnyékok, a játékok 99%-ban elhanyagolható a látványbeli különbség az ultra és a high között, teljeítményben viszont jelentős. Vagy úgy is fogalmazhatok, hogy nekem a PCSS és a high között nincs akkora különbség, hogy mindig a legdrágább kártya legyen a gépemben
De persze ez csak egy vélemény, van sok vérpisti aki szerint jászhatatlan a GTA V mert van benne egy olyan rét, ahol fullHD-n 8xMSAA mellett 40-re esik az FPS egy 1080Ti-vel
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
Izé, lenne értelme várnom a quantom dot G-sync-es és 144Hz-ces monitorra vagy rohadt drága lesz és annyival nem jobb?
-
TTomax
félisten
Hm.... [link]
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #60907 üzenetére
Miota behoztak a legutobbi host Orisa-t elegge felporgott a jatek.
A kiloheto fix 900-as hp-ju pajzs moge egy-egy push soran szepen be tud sorakozni o vagy akar a tobbi tagja is a csapatnak es ot eletben tartva a 300-400 loszeres gepagyujaval lehet fedezeket adni a tobbieknek is ha vannak eletkepes jatekosok a csapatban akik adott karakterrel tudjak mi a dolguk.
Csak nem kell egyfolytaban nyomi a loves gombot hogy minnel hamarabb kifogyjon a fegyver es egy felesleges es rosszul idozitett ujratoltesnel meghalni...
A sarkok mogul is szepen ki lehet rangatni az ellenseget a masik kepessegevel igy egy torb vagy widow nem tud huncuttkozni a sarkok moge bujva.
Az ultija plusz a kiranto avagy ha egy helyen vannak az ellensegek adott tavolsagon belul akkor egy helyre rantva oket az ultit leb@szva le lehet mindenkit daralni.
Vannak pillanatok mikor ugy jatszok vele hogy csak pislogok mi tortenik es miert volt ilyen rovid ezaz osszeutkozes amit meg is nyertunk
Persze ehhez egy csapat is kell mert az emberek egoja nem ellensulyozza a jatek beli teljesitmenyuket es hogy mit kepzelnek magukrol a kis fejukben... "kedvencem" ezek kozul a minden aron widow vagy genji-t hozo jatekosok... vaaalllttss karaktert ha mar itt van erre lehetoseg es ne a kedvencedet hozzad minden aron amivel garantalt a vereseg mert adott osszetetelu ellensegek ellen hasztalan...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TTomax
félisten
válasz #Morcosmedve #60910 üzenetére
Ugy is visszajön...
-
stratova
veterán
Nem profit volt az.. hanem hogy nagyobb cég-e. De a vitát kiváltó kérdésre (azért nem dob-e piacra végre a felső házban kártyát az AMD mert elegendő a konzolos pofit?) rögtön írtam is, hogy egyrészt jó ha nullszaladó összejött eddig, másrészt eddig is leépítések voltak náluk és párhuzamosan fejlesztenek semi custom, cpu s gpu vonalon, ami ha nem is egy team, de költség és idő. Csak valamiért ezután felvették ezt a melyik cég kisebb/nagyobb vitát...
Ilyenkor ignore, s ne húzd fel magad annyit nem ér.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #60902 üzenetére
Ha be tudna lepni akkor nem lenne kitiltva veglegesen.
Az utolso feltunes azt jelenti,akkor latogatta (bongeszte) az oldalt,de nem volt bejelentkezve,mert nem tud bejelentkezni.
A ph ugyanugy logolja az ip alapjan es feltuneskent regisztralja.Adiba
Mar bocs,de te eddig a cseh2-t nezted ?[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Bakker, valamiről rendesen lemaradtam...
Szegény gyiku, nekem nem volt bajom vele, én kicsit úgy kezeltem a dolgait, hogy mosolyogtam rajta egyet és kész.
De gondolom nem az Offtopikban szerzett beszélgetései miatt rakták ki.Nekem sem szabad átmennem az AMD, Radeon topikokba, mert amit ott néha írnak az FPS huszárok, legszívesebben elküldeném a f@szomba, hogy normális vagy ember?!
Mint tegnap is, az AMD nagyobb profittal rendelkezik mint az nvidia... és megvan győződve a sületlenségéről.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
h1mpi
félisten
válasz Devid_81 #60900 üzenetére
Ja azt hitte, hogy Ő szent és sérthetetlen.... Ő is veszetett, mint eddig mindenki, aki azt gondolta, hogy Őt nem lehet innen bannolni. Mondjuk azt nem értem, hogy ha bannolták akkor az utolsó feltűnés, hogy lehet tegnap esti?!
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest