Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Még nem, de ha minden igaz szlovákból talán tudok szerválni 1 et 25be fog megálni pk-val csak várom a választ.
Sok érte jah, de sajnos ritka madár nagyon, és rá vagyok izgulva , volt egy sima oc-s 460-am , elég jól sikerült megtekerni de kevés volt a tápellátása remélem ezt majd sikerül jobban meghajtani. Szeretnék jó eredményeket elérni. De majd látjuk.
-
NFree
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen irtam neki egy 10 es rövidebben ha érdekli írjon. Ahogy nézrm most 20 alatt repkedenke itt a 460-ak aprón, úgyhogy nem kissé túlárazott a dolog, félek más apróktól mert hogy lehúzás.

-
NFree
addikt
Sziasztok vásárolnék giga gtx 460 soc -ot ha esetleg tud valaki eladót , vagy valaki agyal az eladáson ne habozzon szólni, azért írok ide mert ritka mint a fehér holló, és már nagyon régóta vadászok 1re

-
Redneck
nagyúr
Megnéztük a memory.dump fájlt. Nem a játék exe fagyott ki hanem a driver akadt össze az MSI AB-vel. Felraktam a legújabb AB-t is és kikapcsoltam driverben a force triple bufferinget (ami nem tudom miért de be volt kapcsolva) és este játszottam gond nélkül. Jó ez a driver amúgy, a legtöbb játék csak gyorsult.
-
Redneck
nagyúr
Felraktam a legújabb nV drivert pár napig semmi gond nem volt vele. Ma 2 óra Wolfozás után dobott egy Page fault in non paged area BSOD-ot. Haverom megnézi a logot nemsokára, valószínüleg a driver okozta. Ha írok az nV-nek, van esélyem hogy a következő driverben javítják? Mert amúgy jó sok újabb játékhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem játszom ilyenekkel de tesóm örülnifog neki nagyon.
-
illes0102
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ingyenes a battlefield 3 határozatlan ideig. nagyon off, de valakit lehet érdekel azért írtam mert még én is nyúzom gtx 460al

-
Redneck
nagyúr
válasz
kicsiultra
üzenetére
Hogyne menne még
Plusz 10-15% erő van még benne az tuti. Cyclone pedig jól hűti szóval 70 fok alatt tartható bőven 
-
Redneck
nagyúr
válasz
kicsiultra
üzenetére
Haverom azt mondta hogy ő nem adja el a 460-at semmi pénzért és megtartotta második gépben
Jó kis kártya az a Cyclone, nekem is olyan hűtős van
Neked mennyin ment?Más: új driver elég jó nekem az van fent

-
kicsiultra
tag
Hát eljött a nap. Lecseréltem a jó öreg 460-am. MSI cyclone volt a drága, kiszolgált rendesen! Ha minden igaz, akkor talán a bátyám átveszi tőlem és még sokáig él. (remélhetőleg.) Üdv nektek, hasznos topic volt számomra.

-
Peace
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze.......vagy várjál csak. Csak a sima képernyő beállításoknál állítottuk be, hogy a monitor legyen elsődleges. Lehet ha ott is beállítjuk, akkor jó lesz?
-
Peace
nagyúr
Hálló!
Bátyámnak van egy GTX 460-asa. Újratettem neki a win 7-et, mert vett magának SSD-t. Feltettem a legújabb drivert. A gép össze van kötve a TV-vel is DVI-hdmi kábellel. A probléma az, hogy hiába van elsődleges kijelzőnek beállítva a monitor, a tv pedig csak kiterjesztés, minden megnyíló ablakot(vezérlőpult, képernyő tulajdonságok, és a többi....) automatikusan a TV-re dob fel neki, és már majdnem szétrobbant az idegességtől, mikor ezt telefonon közölte velem. Azt mondja, hogy az előző rendszer idején is így volt összedugva a gép, és teljesen jól működött, minden ablak a monitoron került megnyitásra. Hogy kellene beállítani? Mit nem vehettünk észre? Azt akarjuk elérni, hogy csak az kerüljön át a kiterjesztettre, amit áthúzunk, tehát csak a filmek, amiket a nappaliban néznének.
-
Redneck
nagyúr
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én végigpróbáltam pár játékon az új drivereket... 337 béta hiába boostolja a CS:GO-t, UT3 alatt felére esett vele az fps-em, valamint Shift 2-ben is nagyon gyengén muzsikál..
335.23 van fent most, és tetszik. CS:GO, UT3, Shift 2 és Bioshock Infinite, jól futnak vele. 296.10 óta ez az első driver ami ha nem csinál hülyeséget, marad. Ismerősöm is ezzel használja az MSI Hawk-ját.
-
Manitos32
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Manitos32
üzenetére
296.10, 314.07 és 314.22 az ajánlott driverek, de ezekkel nagy ritkán lehet találkozni a TDR hibával, amit a 332.21 driverben sikerült kijavítaniuk. Pár hónapja az akkori legfrissebb driverrel használtam a kártyát, azt hiszem pont a 332.21 a Battlefield 4 miatt kellett, minden gond nélkül.
-
Manitos32
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kőszőnőm a válasz még az lenne a kérdésem h mostani uj nvidia driver esetleg valami problémát okozhatnak

-
Manitos32
tag
udv mindenkinek holnap csatlakozok a 460 táborhoz[link]szeretnék érdeklődni h menyire gáz Memory Size(MB)768,pl én diablo 3-league of legendelni szoktam játszani bf 3, kérdés menyire fogja birni a 768mb memoria méret

-
Redneck
nagyúr
válasz
Mika1227
üzenetére
Ez nem TDR és nem is driver hibának tűnik hanem döglődő kártyának. Mennyi idős a VGA? Nincs instabil OC-d esetleg, vagy rossz RAMjaid? Lehet egy memtest se ártana. Nézd meg alaplap leírásában a 3 beep hibát.
Szerk: pár Inteles deszka nem szereti a 4x1 GB RAM-ot vagy hamarabb tönkremegy mint 2x2 esetén. 296.10 amúgy a legbiztosabb driver, TDR mentes.
-
Mika1227
őstag
Gépezek épp böngészek aztán egyszer csak fekete lesz a képernyő a VGA ventije felpörög és nem történik semmi aztán ha újra indítom van amikor nem sikerül és 3-at csipog a gép. Ez VGA hiba ez lenne a TDR? Pedig most a 296.10-es driver van fönt ezzel eddig még nem csinált ilyet amikor az újabbakkal igen.
-
NFree
addikt
Hát az így akkor elég gáz , nekem eddig volt 98gtx gts 450 meg egyebek , s sok karin nem volt ilyen sapka , kár hogy kell rá , pedig jobban meg lehetne akkor hűteni sztem sapka nélkül, most egyébként majd tervezek venni megint egy 460-at csak alszik a pénz. Aztán jövök vissza ide is

-
NFree
addikt
válasz
opeter70
üzenetére
Erre gondoltam , én is , csak nem mertem szólni , mert nem tudtam , hogy tényleg kupak van a chip-en , habár bazi nagy az a kupak , chip-et még nem láttam akkorát, egyébként az nv rengeteg modelnél , nem tesz ilyet a chip-re erre miért tettek vajon? és nem lehet akkor kupak nélkül használni?
Még jobb lenne a hűtés. vagy lehet nagyon kicsi a chip s könnyen le lehet sarkazni? -
opeter70
senior tag
válasz
Marvinyo
üzenetére
Elég elvetemült ötlet, de nem lehetséges, hogy a GPU és a kupak között romlott meg a hőátadó képesség?
Pl elengedett a ragasztás, vagy ilyesmi....
Volt egy ismerősöm, aki hasonlóan járt. Hűtőt akart cserélni a 460-ason, de a régi hűtőborda annyira oda volt ragadva, hogy elkezdte feszegetni és ezáltal meglazult a GPU és a kupak közötti ragasztás is.
Először nem is vette észre, csak azt, hogy az új hűtővel iszonyatosan melegedett.
Nála az lett a megoldás, hogy elvitte egy szakemberhez, aki a kupakot levette, a ragasztót lekaparta, majd pasztával visszarakta.Persze egyáltalán nem javaslom, hogy ilyen műveletbe belefogj, mert sok kockázatot rejt, inkább csak példaként mondtam el az esetet. Főleg azért, mert ragasztás híján a kupak is "csúszkálni" fog már azután.
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy MSI GTX 460 HAWK kártya és a pénztárcám/számlaegyenlegem megmentésében :-)
A probléma az, hogy kártya elképesztően melegszik. Üresjáratban 40 fokos, terhelten 90-95, de huzamosabb (~1 óra) terhelés után 100 fölé is simán megy. 101-102 körül meg "levágja magát"
Amivel próbálkoztam:
Többféle driverrel (nvidia/msi oldalról is). Kipucoltam, újrapasztáztam, de a probléma maradt. Ekkor vettem észre, hogy az egyik hűtőventi egyáltalán nem forog. Gondoltam itt a gond és hűtést cseréltem Schyte Setsugen 2-re. Teljes fordulatszámon megy a ventije, de sajnos így sem lett jobb és kifutottam az ötletekből.Ismerős gépében ~15 másodperc alatt az üresjárati 40 fokról 90 fölé ugrik (ment volna tovább is, csak lenyomtam a kombustort). OS win7 64 bit hardvert nem tudok.
Én gépem, amivel a fentebbi értékeket produkálja:
Windows 8.1 64bit jelenleg (ha jól emlékszem) 335.21-es driverrel, de próbálkoztam többfélével is.
650-es corsair táp, gigabyte EP43-DS3 alaplap, intel Q9450-es proci. (Nem tudom mi lehet még fontos)Valakinek valami ötlet/megoldás?
-
Pacos
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nem tudom közelebb kerülünk-e, de most megtörtént ami eddig nem ugyanis az előző hozzászóláskor leírt fagyás után most 2x lefagyott egymás után.(azaz ma már 3x) Először simán filmet néztem TV-n - gépről, közben néha rápillantottam a monitorra, ahol futott a vga figyelő. 50°C-n volt filmnézés közben ahogy már napok óta figyelem...és most lefagyott. Szóval nem melegszik az biztos. Reset. Bebootol. 8mp múlva lefagyott ugyanúgy sima desktop alatt.
-
Pacos
tag
válasz
Redneck
üzenetére
#19931: Ezzel kezdtem a hozzászólásom!

De meglepő módon nem is az Nvidia driverére gondolnék, mert ami fent volt(eggyel a mostani előtti) az fent volt már kb.3 hete, viszont valamit a win7 frissített és másnap volt először hogy csinálta ezt. Utána 3 napig mindennap egyszer - nem többször. Akkor fogtam és feltettem a legújabbat. kb. egy hétig volt jó. Aztán visszatettem most a -asszem- januárit amikor még tuti jó volt. Azzal is szar. Próbáltam már googlezni hogy vkinek okozott-e már hasonlót egy -pláne mostani- windows frissítés. Amúgy megnéztem egy sima Microsoft Security Essentials frissítés volt mikor meggajdult április közepén.
Nincs hozzá nagy kedvem, de lehet eddig bírta a rendszer és fel kell tennem újra.(2,5éve tettem fel) -
Pacos
tag
Sajnos visszatért a hiba.(Gainward GTX460 768M - 2010) Rohadtul bosszantó, mert ha vmi elromlik akkor legyen elromlolva
De így hogy néha szétesik,lefagy a gép teljesen random. Volt hogy 1/nap máskor 3-10 napig jó, ez nem kóser. Mintha teljesen random melegedne a vga, de ebben sem vagyok 100% biztos hogy az a ludas, mert azóta mint vmi idóta játék és film,sőt csak úgy sima netezés közben is azt nézem hány fokon ég a kártya...Kipucoltam(nem volt vészes), semmi égett kondi vagy ilyesmi nincs. Más nem okozhatja a ezt a szétesett kép/lefagyás (néha hang megy tovább) hibát? Én gondoltam a tápra is. Végülis az megvan már legalább 5 éve(Chieftec 450W) a gép is sokat megy. Eddig bírta?!
Mikor ezt a hsz-t írom épp az volt hogy játék, alt-tab, Expertool: 57°C. OK. Vissza a játékba 1 percet játszom, fagyás. Ha 10 percig nem fagyott, nehogy 1 perc alatt egyszer csak a semmitől megfőljön a kártya!?(tényleg mintha felpörgött volna a venti is bár nemtom a VGA,vagy a táp ventije?Szóval vmi tutit írjatok hogy felkészítsem a pénztárcámat!
Nem szeretnék és nem is tudok most komplett gépet vásárolni.Köszi!
-
Zoll21
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
akkor csak az alaplap lehet a ludas?
-
Zoll21
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De az de az alaplapi vga az hd 4290 és azzal sem jó.

A gtx460-at kiszedtem.
-
Zoll21
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Érdekes helyzet állt fel, telepítettem az alaplapom integrált vga driver-ét és azzal is aszarakodik a kép, akkor alaplapi baj lehet?
-
Pacos
tag
Mivel a másik topicban válaszra sem méltattak...
Utóbbi napokban teljesen váratlanul szétesett a kép ilyen pixeles, "szőrös", stb... 1-1 alkalommal/nap. Először egy videó indításánál, aztán egy-egy játék közben. Előtte-utána ment mindkét dolog egy reset után ill. egyszer magától rebootolt is, de úgy meghalt, hogy még egy resetet kellett nyomjak

Sosem találkoztam még ilyennel úgyhogy nemtom hogy a videókártya haldokik vagy vmi rossz szoftver,driver(nemrég frissült a win7 - utána történtek), esetleg a monitor?
Egyébként egy Gainward 460GTX - kb. 4-5 éve vettem újonnan, minimálisan van húzva, hőmérséklete normális(alapból ~ 40°C) driver : 334.89.Köszi a választ!
-
Redneck
nagyúr
Visszaraktam a 296.10 drivert. CS:GO-ban kellett a több fps és sajnos a GTA IV elkezdett akadozni vele egy idő után
Szomorú vagyok mert nem volt rossz driver. 296.10 van fent és egy régi PhysX. Most viszont nem esik CS:GO-ban sem az fps-em szóval marad 
Újabb játékokhoz azért jól jöhet még szóval lementettem.
-
Zoll21
tag
válasz
fagy53
üzenetére
oké holnap megnézem másik gépben, tudsz ajánlani valami jó szervizest?
Történet:
2 napja neteztem itthon, majd közben indítottam egy BF3 game-t, ezután kékhalál gép ki, majd be és a BIOS után a win7 logóig minden oké, majd elkezd a kép csíkozni, pöttyözni és ki-be kapcsolgat, majd 10-30 mp és kékhalál, ezt eljátszottam már egy párszor, de semmi javulás, de csökkentett üzemmódban minden oké vele, kérdeztem 2 embert is egyik azt mondta vga reball kell a másik hogy memória reball, na most akkor melyik?
segítsetek

-
fagy53
nagyúr
válasz
Zoll21
üzenetére
A "szinte éget" az kb. 50-60°C és passzív hűtésnél ez nem sok...
A színes alakzatok és a kékhalál oka VGA hibára utal, persze lehet összefüggés alaplapi problémával, de ennek kicsi az esélye néhány százalék.
Próbálj valahonnan szerezni egy másik VGA-t, ekkor egyértelműen kizárható az alaplap, vagy ezt a GTX 460-at vidd el másik gépbe, ne félj nem tesz tönkre semmit! -
Zoll21
tag
Sziasztok, adott egy gépsas, amd ph 2 x4 b50 3,4ghz + asrock 890 gm pro3 + 2x4gb ddr3 1600 kingmax nano + coba-nitrox 550w táp és a kis gainward gtx 460 gs 2gb + scythe setsugen melynek van egy olyan problémája hogy tegnap neteztem Chrome , majd indítottam a BF3-at és kifagyott, azóta csak a win7 logóig jut majd kékhalál.
-Driver újrarakás nem segített driver sweeper-el sem
-win újrarakás sem
-szétszedés és takarítás sem
-ma 285.xx driverig jutottam, de ott bejött a win és 10mp után sok kis szines képkocka után megfagyott Blue screen
-csökentett módban minden baba vele
Mi lehet a baj????????? -
Redneck
nagyúr
Kicsit hülyén fogalmaztam. Eddig 200-300 között volt az fps de volt hogy 200 alá beesett és akadásnak tűnt. Most 150-250 fps-em van de simább a futás. GTA IV eddig 36 fps-sel ment fixen de néha beesett 28-31 közé ami szintén zavart. Most 36 fix és nagyon szépen fut, előbb betölti a textúrákat. Shift 2 50-60 fps között ingadozott, ezért 50-re fixáltam. Az új driverrel 60 és simán fut.
Eddig a 296.10 volt a best, ha ez jó akkor részemről marad

kovy29: neked milyen OS-szel volt a TDR? Biztos hogy a 331.65 a Windows updates driver?
-
Redneck
nagyúr
Felraktam a 331.65 drivert és nagyon jó eddig. GTA IV, Shift 2, CS:GO, Rivals, nagyon jól futnak vele. Remélem nem lesz TDR (nekem még sosem volt).
-
dom2000
csendes tag
válasz
ThinkAgain
üzenetére
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo tökéletes, nekem is ilyen van felrakva, csendes és alig melegszik a kártya játékoknál. bocsi most látom megrendelted.
-
sirdenis
tag
Ha egy ilyen ac turbo module ventit veszek rà az elbírja szerintetek? Mèretre 8 cm, elvileg odafèr pont ès olcsobb mint ha ebayről rendelnèk.
-
csibe1
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Melyik drivert használod?
Feltettem a legújabbat, mert a BF4 állandóan crashelt a 327-essel, el sem indult. -
Bjørgersson
félisten
Hosszú idő után az előbb megint kaptam egy TDR hibát, de most még a reset gombra sem reagált a gép. Magától leállt ki is idő múlva, aztán ennyi. Remélem csak a driverrel van gond, nem a kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Késik a MOUSE: P.I. For Hire
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem szeretnék és nem is tudok most komplett gépet vásárolni.