Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Minek az ?? XD Ezt se bírod kihajtani xD
Meg 1280-ba minek?
-
RMZ250
senior tag
Hali, felraktam 266.58-as drivert. Semmi fagyás sehol minden rendben megy viszont kíváncsi voltam Vantage pontra és nagyon kár volt megnézni: 10350 pont
Az előző meghajtóval 14000 felett kaptam. Valaki mérte már a különbséget? Eléggé értetlenül állok az eset előtt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Látom nagyon rá vagy hangolódva az GTX 560SOCra.
Lucifer6280 920on már veri az alap 470et, kb egy gyengébb tuningos 470 teljesítményét hozza.
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hát verni nem is de nagyon közel állnak egymáshoz

-
xAttilax
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
vagyis a 470-et veri

-
pityuco
tag
Lenne egy laikus kérdésem, miszerint az is SLI, ha két különböző videó kártyát kötünk össze, vagy csak típus azonosra vonatkozik. Ha az nem SLI, akkor minek hívjuk?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem hiszem hogy lesz.
-
kaktusz0906
tag
Hali azt szeretnem kerdezni valaki hasznalja e ezt a kartyat rfactorral win xp vel ha igen van e valamifele problemaja egyes modokkal. Koszi
-
Gaboman
nagyúr
Nem az én eredményem!
-
Lucifer6280
aktív tag
Na akkor csatlakozok én is a fórumozók táborához

-
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ahogy gondoltam, egy 460SOC 920on Q9650 DDR2 memóval közel azt hozza amit egy 450SLI 880on Phenom 4mag 3.7Ghz DDR3 konfiggal.
Sőt jóval kiegyensúlyozottabb a Minimum FPSekbe, nincsenek megingások, szép egyenletes. -
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Egy GTS450 SLI eredményhez ami 880Mhzen ment.
A tied ezért lenne jó ha 920on futna, érdekelne a különbség, én úgy gondolom hogy egy jól meghúzott GTX460 simán hozza a GTS450SLI teljesítményét.
Mert az én rendszerem gyengébb mint a tied és azzal is majdnem hoztam, ezért lennék kíváncsi neked mit ad. -
bsh
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Összehasonlítási alapként!
-
Kismenyus
csendes tag
Köszi a válaszokat, meg vagyok nyugodva

-
Kismenyus
csendes tag
Hello mindenki!
Lehet, hogy olyan kérdést teszek fel ami már volt, de nem volt türelmem végig olvasni a tízezer hsz-t, szóval elnézést.
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az a hőmérséklete a GTX460-nak ami még az egészséges kategórián belül van? mert most vettem monitort és nekiálltam fullhd-ba UT3-azni, és hiphop felment 55 fokra, ez a normális? -
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Okés, várom az eredményt!
Milyen felbontásban lesz? -
Shuki
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nincs átalakítóm, egy moduláris fsp tápom van. Most nyomtam 1 óra shiftet , érdekes módon most nem volt baj. Kicsit előtte megemeltem a feszt, lehet ez volt a baja....
Procit nem rakom vissza alapra, 2,6on sehova se lenne elég
Ez most így tutira betonstabil.
Akár az is lehet, h a win em kezd kicsit széthullani. Újra kéne rántani, de phuu az olyan macera... -
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Akkor a legnagyobb felbontásodon ezekkel a beállításokkal?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ezekkel a beállításokkal csak 1680x1050ben letudnád futtatni 920Mhzen?
-
Shuki
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ezt már én is megcsináltam, de a helyzet egyre rosszabb... De nem is értem, hogy jéték közben miért nem fagy!!?? Csak az átvezetőknél.
Próbálok vga-nak kicsit több feszt adni. Hátha.
-
gainwardgs
veterán
Fejlemények dirt2: Portalanitás volt meg ujrapasztázás, azóta sima minden, lehet h vmi tulmelegedett v nemtom

-
megint én
őstag
Nekem meg a TS3 fagy ki... De az nem tudom mitől lehet...
-
Shuki
tag
Nekem lassan minden játék kifagy
Ami azért fura, mert tegnap olyat toltam, hogy prime+occt vmem,+furmark..több mint 1 órán át ment hibátlanul. Aztán este egy sima videótol lefagyott az egész gép. Beakadt a hang, bö bö bö bö, fekete kép, azt szvsz..Elég érdekes dolgokat kezd produkálni a gépem, félek, h lassan odalesz szegény

-
JoolsNOS
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Valamikor megnézem, csak kölcsönadtam tesómnak (track ir-t tesztelni-saját készítés). Majd ha visszajut megnézem azt is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs
üzenetére
Értem. Ezt a problémát a legjobb lenne elküldeni a Codemastersnek. Amikor előjön, akkor tudsz menteni róla egy bejegyezést. Ők ezt ki tudják elemezni, mert ismerik a saját programjuk működését. Valószínűleg nem hardveres a gond.
-
ArtArt
csendes tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Lehet hogy nem is driver gond...
Lehet sokminden, pl gyenge tap...
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nálam a DiRT2 és az F1 2010 csinálta ezt, újratelepítettem őket és más játékok kapcsán kiderült, hogy a VGA tuning a határon volt, ezért kis feszemeléssel sikerült segíteni a dolgon. Azóta nem volt semmi ilyen gondom, de az eredményesség azért nem biztos, hosszabb időnek kell eltelnie!
-
megint én
őstag
Amúgy kipróbáltam ingame az új drivert. Nagyon baba.
BFBC2 minden maximum,
Vsync OFF
Bloom OFF
HBAO OFF
így pl nelson bay (deathmatch) amikor felmentem a nagy ház tejére leesett általában 38-40 fps-re pár másodperc múlva visszaállt 50-60ra. Most leugrik 55re, és visszamegy 70re... Szóval nagyon baba. És betettem még ezt a "force constant voltage"-t és még így is "csak" 67°C
-
megint én
őstag
válasz
rovtiv
üzenetére
Vazze! Nem hülyeség, havernál is hasonló volt... Ő csak CSzett, de mindig mapváltásnál baxta ki, mondtam neki, h a ram a bibis. És ja. Viszont itt azért nem 100% mert ha jól értem azóta van a probléma, amióta feltette az új drivert.
És mivel azóta a régiekkel sem megy, úgy gondolom le kéne totálisan szedni a drivert és úgy felrakni.
-
rovtiv
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem sem a videokari a problémás. Nekem annak idején a C. Worhead ugrált ki ugyanígy és csak az. Mint később kiderült, a húzott proci volt a ludas.
Ha pedig alapon megy a processzorod, a RAM még mindig hibaforrás lehet. Esetleg megpróbálhatnál lazítani az időzítéseken vagy egy kis +feszt adni nekik.
Csak egy ötlet, de semeddig nem tart kipróbálni. Ha beválik jó, ha nem, legalább ezt a lehetőséget is kizártad. -
Atla
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Öcsémnek is fagyott a Dirt2 HD-4850-es karival,és mi se tudtunk rájönni h mitől lehet,majd
késöbb arra jutottunk h a Prime stabil,processzor mégse olyan stabil.
Magyarán vissza kellet venni a procit,mert nem volt stabil.
Persze ha nincs huzva akkor nem szóltam.Most látom h nincs huzva,akkor nem szoltam!

-
gainwardgs
veterán
Driverfüggetlen igen.
Hát először az volt h a játék elején a logok is mintha laggoltak volna ha gyoran elnyomtam őket, de ezt megoldottam a windows live ujrarakásával.
Kb 2-3 versenyt megyek töltené be a következő versenyt, töltés megáll megjelenik az egérkurzor semmi nyomok 1 ctrl alt delt akkor irja h dirt2 exe működése leállt,zárja be a programot azt ennyi. csak dx11-b jön elő de nem azért vettem uj karit h dx9-be játszak, non furi 1 probléma angol forumok is tele vannak vele, onnan is próbáltam csomó mindent, kicserélni a workermap.xml fájlokat stb, de már tanácstalan vok

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs
üzenetére
Egészen pontosan mi történik a fagyásnál. Minden részlet érdekelne. Hogyan fagy ki? A kép kimerevedik? Hang van? Pontról pontra írd le, amit tapasztalsz.
Jól gondolom nincs húzva semmi? Driverfüggetlen, tehát minden drivernél előjön?
-
Rebell
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
gainwardgs: Dirt2 problémák.
Probáld ezt ki.
Nálam gond nélkül megy, minden High 1680*1050ben, Nem fagy, 260as driver.[link] -
InHell
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
A procid húzva van? Kap elég feszt?
Nekem akkor lépkedett ki játékokból, mikor a processzorom nem kapott elég feszt.
Csak egy ötlet.
-
tarika
tag
válasz
Pite23
üzenetére
ez azért érdekes..mert már minden megvolt a gépemből, kivéve a vga-így régi 7600Gt-t bányásztam elő belepattintottam és ment faszán ... ugyanezen a moncsin ugyanezen a gépen bootnál is teljes képernyő volt... jött a fizum ment a 76gt... jött a 460gtx minden maradt csak a boot meg a bios költözött középre na mind1 érdekes

-
tarika
tag
válasz
szanyi20
üzenetére
Látom "egyforma" monitorunk van csak a tiéd egyel nagyobb. Olyan kérdésem lenne, hogy mikor belövöd a gépet a bios neked is a képernyő közepén van ? mármint nem ér ki rendesen teljesen a szélére ? a moncsi full hd be van de a bios meg az indulásnál középen van a cucc mintha csak 1024*768 ba lenne kép a képben ... windows indulásnál már minden ok meg a win7 alatt is...
-
tarika
tag
nekem pöccre megy dirt2 semmi baja pedig tegnap tettem fel a legújabb drivert... egyszer kifagyott tegnap este azóta 4-5 óra game alatt sem produkált semmi hibát..
-
szanyi20
tag
Hali,
Na hát megérkeztek a kis hardware-eim. Ez a Giga GTX 460 SOC valami nagyon durva cucc... Az 1090T meg 8 giga ram társaságában széjjel vagyok tőle. Ati 3650-et váltott...

-
Djsaba
senior tag
Hali!
Ha van valakinek eladó nVIDIA Gtx 460asa dobjon egy privátot, vagy írhat ide is
Előre is köszi ! (Gainward az első számú keresett )
Üdv: SaBa -
szasanyi
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az biztos, hogy nem a magas órajelek miatt van a fagyi?
-
megint én
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Elég fura, mert nekem ez a driver nagyon bejövős... Semmi bajom vele. Mondjuk nem driver2zök, de mindenesetre fúrcsa, Én ilyennel még csak ATI kártyáknál találkoztam...
És köszi, látom használtad... Ott van alsóindexbe [ Szerkesztve ]

-
xAttilax
őstag
na most már kíváncsi vagyok erre a dirt2 balhéra. most nyomtam egy 30 percet 266.58-al. mit csináljak, hogy fagyon?
-
megint én
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Figyu!
Próbáld meg úgy felrakni, hogy Custom és azon belül pipáld ki, hogy szedje le a beállításaidat. Egy sárga felkiáltójel van előtte, de nem ijedj meg. Viszont MSI meg semmi más tuningprogram ne fusson alatta.
Ez le fogja szedni a beállításokat, mert valószínűleg gubanc van... Emellett frissíts mindent. A Dirextx SDK, dx11, stb, stb... mindent ami létezik.És még egy dologra megkérnélek, amire már nagyon sokan kértek... NE ömleszd a Hszeket. Ott van az a rohadt szerkesztés gomb használd! Csak az amiről én tudok, hogy rádszóltak ezügyben az 4.

-
Shuki
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Előzővel meg ezzel a legfrissebbel is kifagy...
De télleg csak a töltésnél, rajt előtt... -
Pyzoo
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
No most a DIRT2 könyvtárban az összes.exe file-t rendszergazda módba teszem és ráfekszek a játékra. Megnézem hogy fagyizik-e.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
266.58-as driver
Itt is el vannak vele a srácok [hardforum]
Ha nem lesz egyedi az eset panaszkodni fognak az NV fórumon az tuti és a következő driver-ben javítják.
-
GyN
csendes tag
És erről mi a véleményetek ??
Ebbe tudnék SLI-t kötni: [link] ? -
Pyzoo
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
gainwardgs
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Vki help

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az előző meghajtóval 14000 felett kaptam. Valaki mérte már a különbséget? Eléggé értetlenül állok az eset előtt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)