Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Most addig volt aero, amíg el nem indítottam a böngészőt.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
337.88 driver telepítése óta (w7 X64 reinstall volt) az oprendszer hol aero-val, hol aero nélkül áll fel.
Csak restartal lehet az aerot bekapcsolni. Valakinek van ilyen hibája?
Egyszer már újratelepítettem ez miatt a rendszert. -
Hegasus
senior tag
Mika1227, Redneck

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha téged egy multi játékban nem zavar hogy negyed óránként 10 másodpercre leesik az fps az a te dolgod. Ki milyen szinten akar multizni ugye... Igaz, nem csak az engine hibája a játék sok bugja. Sokra tartom az FB2-3 motorokat de a BF4 valljuk be sajnos nem olyan mint amilyen lehetne.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, negyedóránként volt, hogy tíz másodpercre leesett az fps, az aztán tényleg baromira zavaró.
Mi optimalizálatlan a Battlefield 4-en? Csak azért kérdem, mert sokkal jobban skálázódik alatta a Frostbite 3 motor, mint a 3 alatt a Frostbite 2. Arányaiban véve gyengébb gépeken sokkal szebben fut, mint az előd.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mika1227
üzenetére
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/75991/en-us
Igen kb megjelenés óta. Kicsit az újat kipróbáltam de nem nyert. OC megy és nincs BSOD.
CS:GO (elég sokat tolom), Warframe, Bioshock Infinite, Rage, Wolf valamint Burnout Paradise. Az instabil OC-re nagyon kényes driver, elég hamar eldobja magát.

Szerk:
Ez már az új boostos (más CPU/GPU kezelés) drivercsalád tagja szóval tényleg tud meglepetést okozni. -
Hegasus
senior tag
sziasztok!
nekem Evga 460 2win kártyám van, és azt vettem észre, h az utóbbi kb 7hónapban lefagyozgatott a windows, de foggalmam sem volt miért, aztán most újra raktam az egész windows, mikor már napi szinten csinálta, és most nem lefagy, hanem megáll minden, elsötétül a képernyő, majd minden rendbe jön, aztán kiírja a windows, h a képernyő illesztő szoftver összeomlott aztán helyreállt, így elgondolkodtam, h lehet az újabb driverekkel volt problémám korábban is, szóval melyiket rakjam vissza, aminél ti nem tapasztaltok ilyesmiket. (vagy mi más okozhatja ezt az összeomlást szerintetek?) -
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tehát nem futott simán. Ha nagy csata közben droppol az nem sima futás. TDM-re és egyéb jármű mentes módokra jó lehet azért. Single fpsek jól futnak vele.
Szerk:
BF4 multi PC-n még mindig bugos és optimizálatlan. -
Bjørgersson
félisten
-
flash-
veterán
Gtx 460 1gb oc kártyám van
Battlefield 4 elfut rajta valamilyen beállitásokkal 60 fps környékén?(tehát szaggatás nélkül?)
Játszanék valami újabb fps-t rajta ami rendesen fut,mit ajánlotok? -
Redneck
nagyúr
+12% fps van nálam CS:GO alatt az új driverrel 337-hez képest. Nem rossz!
Fraps-szel mértem egy demó alatt és a minimum érték volt a mérvadó.
-
AssAssynn
addikt
Hali.
340.52 WHQL-t próbálta már valaki? Hogy muzsikál?
-
Redneck
nagyúr
337-es driverrel mértem az SE-t alapon és kis tuninggal alapfeszen:
CS:GO 1680x1050, 16AF, all low and off, multicore rendering ON.
648/2000Mhz - min/max/avg: 127, 301, 267.688
792/1848Mhz - min/max/avg: 150, 301, 285.655
816/1848Mhz - min/max/avg: 154, 301, 289.155Kis fesszel és magasabb memóriafrekvenciával sem több sokkal.
840/2000Mhz - min/max/avg: 160, 301, 286.027Nemsokára jön egy 460 Hawk azt is letesztelem alapon és tuninggal.
-
drlovi
aktív tag
szevasztok!
ugy néz ki ,hogy hozám kerül egy zotac 460 Amp kárd.Ezen gyárilag egy emberes tuning van már.Vajon erősebb kártya igy mint a 6850 ? utobbi 900 mhz -en fut játékok alatt.
Ill van ebben még tartalék vagy ezek már a felső hátarai a 460 nak ? -
Redneck
nagyúr
Vagy degradálódott a GPU-m vagy az új driverekben van valami turpisság. Lehetséges hogy a régi kártyák energiamenedzsmentje (manuális feszültségállítás) vs az újak (boost, TDP keret limit) eltérő programozása miatt fagyhatott az új driverekkel? Ha a "Boost-os" 1075mV-os vagy 1062mV-os beállításokat próbáltam akkor kékhalál lett a vége.
A 296.10 még ment rendesen plusz fesszel de az újak mintha nem szeretnék ezt.
Ezért most a legújabb driverrel alapon alapfesszel 648/1700 és 792/2000 beállításokkal próbáltam, BF3, CS:GO, GTA IV EFLC, Shift 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands mennek vele rendesen.
Ami furcsa: a CS:GO alapon sokkal gördülékenyebbnek érződik mint OC-val pedig az fps "láthatóan kevesebb" (pont hogy többnek tűnik) a net_graph parancs szerint is.
A max hőmérséklete 65 fok volt így ebben a nagy melegben. Ami furcsa az az hogy plusz fesszel sem magasabb számottevően de mostmár nem fogom feszelni. Ha ez és a következő driver ilyen lesz, már tényleg megnyugszom és áldom az nV programozókat.
Szerintetek is lehet köze az újabb architektúrák energiamenedzsmentjéhez? Elvégre ha valaki nem feszeli szét a régi kártyáját akkor az új driver jó kell legyen...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én a 750Ti-vel szemezgettem mert a fogyasztás is számít nálam de arra nem váltanám le. Egy erősebb kártya pedig drágább lenne, még át kell gondoljam megéri e vagy inkább a konzolra tegyem el a pénzt. Az új nV architektúrára épülő kártyákat és a játékot azért még megvárom PC-n

Remélem jó lesz az új driver ha megérkezik!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Szerintem először várjuk meg a hivatalos gépigényt, esetleg a megjelenést, aztán a tesztek alapján kiderül. Én is valószínűleg a megjelenés után egy-két hónappal fogok videokártyát cserélni, addig úgyis jönnek majd újabb driverek, esetleges javítások a játékhoz.
Ettől függetlenül érdemes lehet kipróbálni, az már más kérdés, hogy hogy fog futni.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Küldök nekik még egy bugreportot hátha komolyabban veszik. A legújabb amúgy nagyon jó driver lenne. Ha ennél frankóbbat adnak ki akkor bekereteztetem a nevüket. GTA V-öt vajon érdemes lesz ilyen kártyával kipróbálni vagy vegyek majd egy PS4-et inkább? Tudom hülye kérdések, csak kíváncsi vagyok, ti mit tippeltek?
-
Redneck
nagyúr
Nem tudjátok mikor lesz új driver? A 337-es BSODolt párszor így az előző van fent.
-
NFree
addikt
Sziasztok , mivel tudom kiolvasni a kártyán lévő biost. mert szeretném módosítani a feszt , de nem merek letölteni másik biost-nehogy elkurjam a jelenlegit.
-
wicken
tag
elvileg az ecset valami állatszőr, ami nem töltődik fel, le szoktam földelni magam, meg megfogok valami fémet, gép is földelt.... szóval amennyire lehet erre odafigyelek (gépész- és IT mérnők vagyok. elvileg
).igazából most arra akartam csak rámutatni, hogy tisztán tartom a vasat, portól, szutyoktól nem melegedhet.

a sütős melegítéshez annyit, hogy biztos működik az is, de egy erre gyártott nyák melegítő gépben azért mégis csak jobb és talán tartósabb is.

remélem sok idő el fog telni, míg írok arról, hogy meddig tartott a dolog, viszont tanácsként annyit mondtak hogy figyeljek oda a nyákban lévő feszültségre, amit talán a hűtés felfogatása okoz... szóval ha tudom, támasszam ki a kártyát. ezt majd valami okossággal megteszem. így melegedéskor kevésbé feszül be.
-
wicken
tag
van egy tippem, hogy egyáltalán mitől lett rossz... mert túlmelegedve sose volt, túlhajtva sose volt, elég kellemes hűtése van a kártyának és a háznak is.
szóval van ez a porpisztoly izé, spray. ha nem vigyázol a gázt is kifújja és az elég fagyos.
nem vagyok egy szakmabarbár, de előfordulhat, hogy egy portalanítás alkalmával a még "meleg" kártára fújtam ezt a szart.
pedig általában portalanítást hidegen végzem, gép szétszed, kártya ki, ecset, porpisztoly, szóval korrekt módon, tökéletesen tisztára pucolom.nálam a 25 éves PC időszak alatt még nem ment tönkre semmi a meleg miatt
de persze ettől még lehet valami hibás, vagy mittomén...mind1. egyelőre örülés van.

-
wicken
tag
na... Qru... ma jön vissza a kártyám, átmelegítették első körben a kártyát, kicsit tesztelték, kíváncsi leszek.
annyit írt a srác, hogy feszültség van a nyákban és ettől elengedhetett a vram forrasztás, de a vramok épek, jók.ha ez igaz és ez megoldotta a hibát, akkor 2500 forintból van meg.
alig várom a délutánt

-
kona005
senior tag
Az nem semmi, akkor jól jártál

Igen az fránya keret ne is mond
Most 4k-val drágább a 620 azt még bevállalnám vagy max nézek egy használt még garist aprón ha lesz...Single Rail-es cuccot nem tudtam, köszi a segítséget, amúgy néztem van 25k-ért fent aprón garis XFX 850 XXX Edition , az is Single Rail-es és 70A tud
Az már tényleg Paks II-es reaktor! Most tényleg nem fogom sajnálni tápra a pénzt ha úgy alakul, az már egy 780 SLI-t is röhögve elvinne szerintem... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kona005
üzenetére
620-on én is gondolkoztam de sajnos az már túllógott a keretemen.

A 620-as EVO Edit. az single rail-es a sima meg nem. Vagyis az Evo-ban nincs két ágra bontva a 12V-os feszültség, egyben tud 48A-t a másik meg 2x24A-at tud leadni. Ha csak nincs egy olyan komponens ami nagyon sokat fogyszt akkor nem érdekes melyiket veszed/kapod.
Én pl Iponról rendeltem a simát és mégis EVO-t kaptam.
-
kona005
senior tag
Nahhh végre valaki, mert látod nekem nem hisznek

500w és 500w-os táp között hatalmas különbségek vannak... De nem hiába 20k az a táp!
(#19438) wicken: Mert nem voltam benne biztos, sőt, szinte tudtam hogy az én tápom nem lesz neki elég, de mondom hátha valamit nem tudok és egy hozzá értő helyrerak. Azt én is tudtam mit kéne vennem hogy jó legyen

-
wicken
tag
én csak azt nem értem, ha valaki ennyire tud mindent, akkor miért kérdez?

-
kona005
senior tag
Nem jó, sőt, csak most ez nekem ilyen hirtelen felindulásból jött a 460 SLI így minél olcsóbban meg szeretném úszni, azért adom el a 660Ti-om is mert kell a pénz a hőn áhított Logitech G27 alapba... Ezért minél olcsóbban akarom ezeket kihozni...
Egyenlőre egy darab 460 lesz, és később vagy egy jobb táp és még egy 460, már mondom azért is mert vonz az SLI... Tudom hogy azt a teljesítményt már megkapnám töredék fogyasztás mellett is de drágább lenne, meg valahogy mindig pont leszartam hogy mennyit eszik a gépem... Évi 2-3k és még sokat is mondtam nem nagyon izgat...
Procinál tudom hogy rendesen meg tudja dobni a TDP-t a tuning, de ott azt is nézd hogy mondjuk a procim TDP-je 77W, de az alaplap meg 140w+-os! Az a nem mind1!
A 460-al tuti nem kajáltatsz meg 200W-ot... Akár hogy rángatod, nem fog szerintem 160w-ból sem kilépni soha, GPU-Z Sensor fülön lévő Power Consuption nevezetű sort ajánlom figyelmedbe, nézd meg.
Nekem egy fesz emelt GTX 660Ti 1267Mhz-es BOOST clockal nem lépett ki a TDP keretből... Heaven 4.0 lehet de egy pár százalékkal de azt sem hittem el... Játékok alatt ilyen 90% volt

-
NFree
addikt
válasz
kona005
üzenetére
Biztos elvinné mivel nem rossz táp sőt , ahogy hallottam elvisz egy agyon hajtott 480-at is , de miért jó az neked , ha centire kiszámolsz mindent , én minden esetre mindíg úgy számolok , hogy bőven maradjon biztonsági tartalék . De azt teszel, veszel amit akarsz te géped te pénzed.
Egyébként érdekes ez a tdp dolog főleg prociknál, a volt procimnak asszem 80w körüli a tdpje de sikerült belenyalatnom 150w-ba is , szerintem a vga-t is simán 200w fölé lövöm ha kell. De veszek majd egy fogyi mérőt mert kiváncsivá tettél a chifi vel kapcsolatba . -
kona005
senior tag
Nálam 1db 460-al képes vagyok majdnem 400-450w ot kisajtolni a rendszerből nem kicsi oc val, habár még nem mértem.
Hát akkor komoly gondok vannak a rendszereddel
A fogyasztásmérőt én is javaslom... Chieftec GPS-500AB A ezzel te biztos nem adsz neki 450w-ot de még 400-at sem 
(#19431) zolee5016: Persze, egyértelmű hogy az árat is bele kell kalkulálni ezért nem akarok venni 25k-ért új XFX 650-et bár tudom hogy az lenne neki a tuti... Jó táp az, nekem is az lesz hogy valamit kifogok majd apróról ami pont jó/érték arányban lesz és ennyi...
-
kona005
senior tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Nem tudom, szerintem te szövegértelmezési problémába ütköztél...
Mint írtam utána néztem és igen, valóban kevés lenne neki... Egy ki...tt 460-nak viszont nem kell 500w-os táp, azt a noname szarok miatt írják rá, anno egy Phenom II X4+ 5870 konfigot röhögve elvitt egy 400-as FSP... és ott bőven többet zabált a kari is meg a proci is...
(#19427) NFree: Te meg mielőtt okoskodnál legalább megnéznéd a pontos adatokat, egy darab 1GB-os GTX 460 TDP-je amit a büdös életben nem fog elérni 160Watt. A procim tdp-je 77w , gyors fejszámolás után, ez kb 397watt de ezt mondom az életben nem fog ennyit megenni, maximum ennyi áramot vehet fel. Ha megnézed mondjuk a GTX 680 tesztjét itt PH-n a teljes rendszer mindennel együtt evett 269w-ot!! Csak a kártya TDP-je majdnem annyi! Nem m mondtam hogy simán vinné az XFX 550, de elvinné az tuti!
(#19428) zolee5016: THX
Bár a ToughPower nem rossz táp, ne érts félre, de egy Seasonic beles XFX-nek nyomába sem érhet... -
NFree
addikt
válasz
kona005
üzenetére
Azért egy kicsit agyalhatnál, egy gtx bekajálhat kb 180w-ot 2 db 360-at akkor add hozzá a procit , 70w+ még a kütyüket. kijöhet kb 500-550w szerinted az 550 táp szeretni fogja ha majdnem 100% ra van terhelve, nem hinném. Minimum a te esetedben minőségi 600w-táp kellene, hogy inden elmenjen lazán.
Ez persez nem a max. tehát ennél kevesebbet eszik de akkor sem jó ha a csúcsrajáratod a tápot mert ha kifingik és visz mindent annak tuti nem fogsz örülni.
Nállam 1db 460-al képes vagyok majdnem 400-450w ot kisajtolni a rendszerből nem kicsi oc val, habár még nem mértem. Lehet veszek egy bedugós fogyimérőt -
-
kona005
senior tag
Hello mindenkinek!
VGA downgrade-re kerul a sor sajnos... Egy GTX 460-at fogok beszerezni... Az adatlapomon levo konfigba menne, de ha kesobb ugy alakul be szeretnek tenni meg 1-et melle, mert azert mar elerheto aron be lehet oket szerezni, meg mindig is ki szerettem volna probalni egy ket kartyas rendszert...
A kerdesem az lenne ha alapon menne a procim akkor eleg lenne neki egy FSP500-60GHN nem OC-nek semmit...
Elore is koszi!
-
wicken
tag
válasz
wicken
üzenetére
na az albacomp-tól most írtak vissza, ott az előzőleg leírt állapotok vannak, szintén szakszerű beavatkozások, de az ár kevesebb, mint a fele. az újramelegítés 1000 forint, akár meg is várható és az ország területén a kártyáért 1000 forintért futár jön és hozza vissza.
azért ez nem hangzik szarul

-
wicken
tag
válasz
wicken
üzenetére
nos a szakik szerint a gpu engedi el a forrasztást, ezért reballozni kellene, de ez 17900+áfa.
azt javasolják, hogy átmelegítik a forrasztásokat az egész kártyán, ez megoldás lehet a problémámra, ennek az ára 3900 forint.az általam leírt jelenségre azt mondják, hogy szinte biztosan nem vram hiba, hanem a gpu túlmelegedik és "elenged".
ez nekem azért fura, mert szuper hűtése van a kártyának, sose húztam, általában figyelem a hőmérsékleteket, 28 fokos a kártya, ami vicc kategória, terhelve is max 65 fok.
plusz tök hidegen is becsíkoz néha...ha minden kötél szakad, egy átmelegítésre lehet felpostázom nekik. ebből nagy baj nem lehet, a reball valóban nem éri meg. 25-ért kapok normális kártyát.
eddig jutottam...
-
wicken
tag
épp ma kértem árajánlatot három ilyen cégtől is.
vállalják az újraforrasztást, reballozást (bár ez a GPU-hoz kell, annak meg nincs baja), a vramok cseréjét.mindezt garanciával.
hogy ez mennyibe kerül... majd kiderül. ha megkaptam az árajánlatokat, megírom ide.
elsődleges árak alapján olcsóbb, mint egy használt kártya vétele és mindenképpen olcsóbb, mint egy hasonló kategóriájú, új kártya vétele. ebből én arra következtetek, hogy 30ezer alatt kell lennie. ez se kevés, de inkább ezt csináltatnám meg, mert ez az OC 1 gigás kártya szerintem az egyik legjobb a maga kategóriájában.
anno nem hiába vettem ezt
de mondta a pacák, hogy jellemzően forrasztás -kontakt hiba, nem a vram a rossz.
pl ma is beraktam egy gépbe tesztelni és 4 órán át ment hiba nélkül. aztán megint bevágta a kis négyzeteket, utána reboot után a bios képernyőn is... ha vram lenne, akkor szerintem nem menne egyáltalán hiba nélkül.
közben néztem hasonló kártyákat.
használtan 15-20ezer és a fene tudja hogy bántak velük, ha újat vennék, akkor GTX660 minimum... az se occcsó... meglátjuk. -
Qru
MODERÁTOR
Meg. De nagyon macerás. Elősször ki kell deríteni melyik/mely chippek a hibásak aztán a hibás chippe(ke)t le kell cserélni egy hibátlanra (olcsóbb ha donorkártyáról szeded le). Aztán kell egy szaki aki tud reball-ozni.
De kizárt, hopgy megérjen egy 460 ekkora vesződséget és anygai áldozatot. Mind amellett a reball-ozás nem lesz olyan tartós mint a gyári forrasztás...
-
wicken
tag
sziasztok.
van egy Gigabyte GTX460 OC-m, 256bites.
vásárlás óta tökéletesen működött, nem volt túlhajtva, hűtéssel....stb.
néhány hete elkezdett 1 adott játék közben fura képet adni (mindkét monitoron szabályos mintában kis négyzeteket tolt a képre). eközben minden megfagyott, hang beakadt, kb 2-3mp után visszadobott a desktopra és nvidia driver hibát írt ki.
ez a jelenség egyre gyakrabban jött elő, majd néhány ilyen alkalom után kékhalál és gép reset.minden ilyen hiba után végeztem driver frissítést, reinstallt, néhány esetben vga teszt programokat is futtattam, volt, hogy két napig, de sosem tudtam reprodukálni a hibát.
újrapakoltam a teljes rendszert, mindent kipucoltam, már a GPU-t, CPU-t is újrapasztáztam, hátha...
most ott tartok, hogy néha már a gép bootolásakot is becsíkoz a képernyő, ezért kivettem a kártyát és egy régebbi kártyát használok.
szerintetek mi lehet a baja? vga ram? gpu? valahol olvastam, hogy lehet újra kell golyózni a gpu-t. ha ez segít, csinál ilyent valaki?
nagyon szeretem ezt a kártyát, tökéletes, most nincs kedvem újat venni 40ezerért

-
NFree
addikt
Sziasztok na ma kézbe vettem a giga gtx 460-am ma jött meg, sajnos proci hiány miatt nem tudom kipróbálni

Remélem majd jóba leszünk egymással. -
*Ropi*
félisten
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
opeter70
üzenetére
Rendben, köszönöm. A kupakot én néztem amikor mondtad, nem éreztem úgy, hogy mozgott volna egy kicsit is. Persze, lehet túlságosan finoman próbálkoztam (féltek minden kütyüt, szerelésnél is mindig aggódom, hogy ezt tényleg ekkora erővel kell-e, vagy épp most fogom darabokra törni...:-D).
A fentiekben meg annyit javítanék (kifutottam a szerkesztési időből), hogy tudni tudok új VGA-ra költeni, csak egyrészt nem szeretnék, másrészt meg jó lenne ezt megmenteni, és későbbi új VGA esetén továbbörökíteni a családban :-)
-
opeter70
senior tag
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
opeter70
üzenetére
Elnézést, hogy csak most reagálok, de el lettem havazva nagyon.
Hova/kihez tudnám elvinni, hogy megnézze? Lehetőleg Budapesten belül... És legfőképp lehet tudni mennyibe kerül? (Akár csak nagyságrendileg is...). Nagyon nem tudnék most új kártyába beruházni, és ez az utolsó ötlet amit nem "ellenőriztem", hátha tényleg ez a probléma.
-
NFree
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Teljesen 1et értek veled majd nem 560ti-t vehetnék, de az nem kell most talán későb, nem a vga a lényeg, mert van egy 480-an lightningom is . Most inkább szeretnékl ilyen régebbi karikat összegyüjteni, majd még vadászok egy 580-at is , meg vagy 4db amd is tervbe van a lényeg kb olyan 50k a határ többet nem adok a karikért. nem játék miatt akarok vga-t vasarolni, sajnos nincs időm, csak a trémárkok miatt teszem amit teszek, ez van" kinek a pap kinek a papné" jól mondod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bioshock: Infinite is jobb lett, GTA EFLC-t most fogom kipróbálni. A Metro Redux csomagot akarom most megvenni, elvileg ahhoz van optimalizáció a driverben. Majd megírom milyen lett és hogy fut.

Most 4k-val drágább a 620 azt még bevállalnám vagy max nézek egy használt még garist aprón ha lesz...
Az már tényleg Paks II-es reaktor! Most tényleg nem fogom sajnálni tápra a pénzt ha úgy alakul, az már egy 780 SLI-t is röhögve elvinne szerintem...

Okés, mindenkinek kell egy hobbi! Azért majd számolj be róla hogy megy a VAS.