Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Alcsi69 #33367 üzenetére
Használd pls az itteni képfeltöltőt, egy kattintással be tudod utána szúrni a képeket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
NightGT
senior tag
válasz Alcsi69 #33367 üzenetére
Szia! Feszültséget feleslegesen adsz neki, én legalábbis +15% fesszel sem tudtam magasabb órajeleket tenni az 1070Ti-nek, mint a gyárival...valamint benchmarkban legalábbis úgyis a TDP limit fogja a kártyát egy szint felett, így nem is érdemes.
A GPU órajeled amúgy rendben van, 2062Mhz az teljesen korrekt érték. A Vram-on viszont (elvileg) kéne még tudnod húzni, abban lenne ott még pontszám/fps...
Speed is the only truly modern sensation
-
zack
nagyúr
válasz Alcsi69 #33379 üzenetére
Jaj. Ezt tényleg benéztem. Azok nem Ti-ok. Köszi az észrevételt.
Asus GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 Cerberus
Vagy a rendelt Giga 157e-ért?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Alcsi69 #33425 üzenetére
Tuninghoz tudnátok adni gyorstalpalót?
Amikor még ezzel foglalkoztam hobbi szinten, az Afterburner teljesen másképpen nézett ki. 10-12 éve.
Mi az az alap tuning, ami kiindulási alapnak jó? Persze fesz emelés nélkül.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Alcsi69 #33427 üzenetére
Core Voltage-nál tudok adni százalékot, engedi. Nem nyúltam még hozzá, de +100%-ig van a csúszka. Ez jelenti azt, amit írsz? Tehát ezt nyugodtan fel lehet húzni max-ra?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szasanyi
félisten
válasz Alcsi69 #33451 üzenetére
Elvileg az, gyak mégsem overkill... mert ha az lenne akkor 1080p-ben nem lenne a min. FPS 60 alatt, és akkor Vsync mellett minden kifogástalan lenne. De vagy a driver sz@r vagy a játék optimalizálás nem olyan mint kellene ezért mégis megtörténik.Még ez sem lenne gond, de az én szemem meg rögvest kiszúrja és zavar. Ezért gondolkoztam a monitorcserén, nem 150k+ áron (mert az NV 200 dodóért adja csak a GSync modult). AMD Vega + FreeSync jó lenne, de ott meg a kártya nem olyan mint szeretném.
Melorin: próbáltam de az is játékfüggő így mikor jó, mikor nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alcsi69 #33522 üzenetére
(#33521) Zsébernardo
igen, egy i5+1070/80 közötti gépezet jó FHD-ra....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szasanyi
félisten
válasz Alcsi69 #33524 üzenetére
A "vakság" áldás, és olcsó! Egy 60Hz monitor esetén Vsync és fix 60FPS (ez azt jelenti, hogy a min. FPS sehol sem lesz kevesebb) tökéletesen sima, hibátlan képet és futásteljesítményt nyújt Sajnos ezt 1080p-ben sem tudja mindn esetben a kártya (alapvetően a már említett játékoptimalizálási és/vagy driver problémák miatt) amit kijavítja a G-Synnc (sajnos csak horror áron).
Minden más rosszabb - nekem, és az arra érzékeny szemű társaimnak -, hiába van akár 100 FPS (ha meg 60-nál kevesebb, az még rosszabb). -
szasanyi
félisten
válasz Alcsi69 #33526 üzenetére
Itt meg tudod nézni milyen a sima játékmenet Vsync + 60FPS mellett - egyúttal a 9-10mp -nél látható, a számomra ismeretlen ok miatti 1-2 FPS esés és a mikroakadás amit okoz. Sajnos sok ilyen van a játékban (eseténként durvább is) ami engem nagyon zavar.
És itt látható Vsync nélkül, magasabb FPS mellett - ami számomra minden, csak nem sima és folyamatos. Így talán érthetőbb miről beszéltem. Egyébként 1080p@60Hz Ultra grafikával.[ Szerkesztve ]
-
-
blu79
addikt
válasz Alcsi69 #33601 üzenetére
En nem méregetwk semmit , még 1000 pont sem számít ... csak összehasonlítás az egész... ennyi . Ha számítana annyira a pont nekem már reg rtx 2080TI-m lenne
Amugy meg alulfeszelve használom a karit 0.950v[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
gery14
senior tag
válasz Alcsi69 #33855 üzenetére
Alap de bányász kartya volt de nem modositottak a biost. Egy gtx 1070 amp extrema a kartya a hofokok jók.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Bjørgersson
félisten
válasz Alcsi69 #33975 üzenetére
És az miért jó, ha zabálja az áramot maxra tolt power limittel? Maradhat nyugodtan 100%-on, az MSI alapból magasabb TDP-vel adja a Gaming kártyáit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest