- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Zimmi91 #16301 üzenetére
Nekem volt jópár darab ebből az Inno3D Compact-ból, tökéletesen tették a dolgukat. A Gigabyte WF2OC-m melegebb volt valamennyivel. Lehet, hogy csak én fogtam ki egy problémás darabot belőle, vagy csak a Gigabyte-on lévő műanyag hátlap fogta meg a hőt, nem tudom, nem is kívánok ezen vitázni senkivel, de a Gigabyte terhelés nélkül 50C fok alá nem bírt bemenni nálam, míg az Inno3D Compact 10C fokkal hűvösebb volt. Terhelésen már kisebb volt a különbség, de valami miatt ott is volt pár fok előnye az Inno3D-nek. Ami sokak szerint lehetetlen, mivel 2 ventis kártya szerintük nem tud soha melegebb lenni azonos körülmények között, mint egy egyventis, nálam mégis melegebb volt.
Ebben a hsz-ben vannak képek pár 1060-as hűtéséről: Link
De a lényeg: garancia nélkül én sem venném meg, sőt, semmilyen nagyértékű VGA-t sem. Nem is értem, hogy akik a garancia nélküli 1070-1080-asokat megveszik, vajon miben bíznak? Elég nagyot lehet bukni rajtuk, ha valami gond lesz velük, márpedig ami elromolhat, az el is romlik.
-
válasz
Zimmi91 #16306 üzenetére
A giga windforce 22.3cm, asus dual 24.2cm, gainward 25,2cm, zotac amp 20.6cm, palit dual 25.2cm, palit jetstream 24.8cm. Kb ezek amik beférhetnek és kétventisek.
Ha a 25cm a totál max, akkor jópár kiesik ezekből is, illetve még a 6pin táp nem néztem, hogy hol helyeszkedik el (a kártya végén vagy az oldalán, mert ugye az se mind1)
-
fogtunder
nagyúr
-
válasz
Zimmi91 #16301 üzenetére
Ezt a kártyát én is néztem, de 57-ért sokalltam gari nélkül. Én inkább vettem egy 2 ventis giga windforce-t 63-ba újonnan, nekem megért annyit a nyugalom, hogy 3év garancia ott van rajta.
Amikor nézegettem volt, ahol azt írták hangos és melegszik, volt ahol meg azt, hogy nincs hangja és 75fokig ment. De konkrét tapasztalatom nincs vele. Az biztos, hogy én gari nélkül 50-nél többet nem adnék érte (de ott is 13eft különbözetért kockáztatnék 50eft-t). De ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni, lehet évekig nem lesz baj, de lehet 2hónap múlva kidobott pénz.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Zimmi91 #11102 üzenetére
Nincs egyenes arányban a teljesítménytöbblet, magyarul nem kapsz annyi plusz teljesítményt amennyivel többet fizetsz. 3GB-os modellnek jobb az ár/teljesítmény mutatója a legtöbb esetben. Ha visszaolvasol, akkor többször volt már vitatéma. 25%-os felárért a +10% körüli teljesítménytöbblet eléggé szerény véleményem szerint. Az se egyértelműen igaz, hogy időtállóbb a 6GB-os változat, maximum egy kicsit kitolja a váltást (FullHD esetén általánosságban értendő).
-
Whysperer
addikt
válasz
Zimmi91 #11102 üzenetére
Viccet félre téve potn tegnap elött este panaszkodott hun chaten egy srác ,hogy 1060 3gb-os van neki és vagy egy órán át tolta ,hogy cserélni szeretnék ,mert neki nem elég. Nem tudom mire célzott ,de azt mondja több játékban neki nem elég a 3. Tudom itt tesztek stb. csak te is a WOW-t írtad. ot tpanaszkodot óráko nát ,hogy cserélte 6gb-osra és neki jóbb lett... Mármint a WOW
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest