- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
kiltrus@citr #7718 üzenetére
70C nem a világvége, sőt, teljesen normális érték, főleg h a ventikkel sincs babrálva, hanem echte úgy megy ahogy a dobozból kiszedtem. Egyébként én alapvetően nem tervezek hosszútávra, nálam az is nagy szó, ha egy vga megéri a 2-3 hónapot
MSI-jeim se igazán voltak hűvösebbek.
Mondjuk azt azért hozzáteszem, h nekem a házventik is kilett cserélve mind pines jószágokra, és mindegyik szépen levan "állítva" 500rpm körülre és soha nem is tehernek többet (mivel a cpu hőfokhoz vannak belőve). Gondolom ha átlőném őket a normál 800-1000rpm-es működésre, akkor javulna itt is a hőfok, bár nekem akkor is furcsa, hogy 60C alatt vannak.Utoljára talán a Giga 750Ti-met járattam 60C alatt, de hát az p*csányit evett.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kiltrus@citr #7718 üzenetére
Ez baromság. 70 fok nem sok, és ha csak néha "belenyal" akkor nem 70+ átlagban. 70-75 fok sok kártya ahogy itt olvastam
Bár én inkább a hűvösebb és halk verziót vettem.Szerk:
60 fok alatt elvan, nekem is meglepő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged