- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
Yogi Bear #17100 üzenetére
Armor Sajna a bányász láz kicsit felverte az árakat, mikor én vettem kártyát májusban akkor olyan 90k körül volt megtalálható. Ezen van 2 HDMI 2 DP 1 DVI. Sajna ez is kicsit túlment az árban.Hátlap nincs, meg ennek se csúcs a hűtése de van 2 hőcső. De Redneck ajánlása is jó, csak nincs meg a 2 HDMI, 3 DP 1 HDMI 1 DVI van rajta. Kell átalakító és onnantól jó neked.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Yogi Bear #17100 üzenetére
Tartom amit írtam, a Phoenix GS jó lehet neked.
Sok kimenet, normális hűtő és 3 év garancia.
Így mindjárt más menni fog i5-tel és 1060-nal. Eddig úgy jött le hogy egyszerre akarsz játszani és 4K streamet nézni....Szerk:
Az Inno3D X2 (91 590 Ft) csak azért marad ki részemről mert még nem találkoztam vele. Az eddigi Innokból kiindulva egyébként nem lehet vele gond.
MSI Aero van még ennyiért (2HDMI, 2DP, 1 DVI) ami nem rossz, illetve Giga ITX, de azon 2 DVI, 1HDMI és 1DP van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest