- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Redneck #11392 üzenetére
Igen tudom
Örülök is neki hogy jól boltoltam. Egyébként totál új és 3év garis ! Mikor kivettem a dobozából jött az igazi "új" illat. Pár percig szagolgattam a kártyát
Vigyázok rá mint a hímes tojásra mert kb 2018 elején el fogom adni itt Hardveraprón szóval a következő tulaj nagyon jól fog járni mert nem csak hogy jó áron fogom adni de még megkímélt is lesz.Maga a kártya külseje tényleg olyan mint ha elmentem volna a kínaiba és utánam dobták volna. Csatlakozókból csak az van ami kell , nincs led. Szóval az ilyen E-p*nis ökörségeket leszedték és így alapból olcsóbb modell.A hűtése meg totál rendben van. Mielött vásároltam volna aggódtam hogy csak 1 cső vezeti el a hőt nem pedig 2-3 mint a nagyobb márkáknál. Érdekes módon a guru3D mérései azt mutatták nincs különbség és igazuk is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged