- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Redneck #11392 üzenetére
Igen tudom
Örülök is neki hogy jól boltoltam. Egyébként totál új és 3év garis ! Mikor kivettem a dobozából jött az igazi "új" illat. Pár percig szagolgattam a kártyát
Vigyázok rá mint a hímes tojásra mert kb 2018 elején el fogom adni itt Hardveraprón szóval a következő tulaj nagyon jól fog járni mert nem csak hogy jó áron fogom adni de még megkímélt is lesz.Maga a kártya külseje tényleg olyan mint ha elmentem volna a kínaiba és utánam dobták volna. Csatlakozókból csak az van ami kell , nincs led. Szóval az ilyen E-p*nis ökörségeket leszedték és így alapból olcsóbb modell.A hűtése meg totál rendben van. Mielött vásároltam volna aggódtam hogy csak 1 cső vezeti el a hőt nem pedig 2-3 mint a nagyobb márkáknál. Érdekes módon a guru3D mérései azt mutatták nincs különbség és igazuk is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged