- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Jó reggelt!
A zsaruk becsülete nekem is olyan közepes, egyszer megnézős volt.
Viszont a halálos kitérő 3-at nem néztem, valószínűleg nem is fogom, mert az első részét végigszenvedtem, és valamiért elég is volt.
Amit meg várok nagyon, az az Avatar! Cameron bátyus megint "kontárkodik"... -
zack
nagyúr
Halálos Kitérő 3.... 4/10. De ez a 4 is csak azért nem 3 mert a véres jelenetek jók voltak. 2009-ben ilyen gagyi horror-t csinálni bakker...
Pocsékul volt felépítve a film, és a sok remekmű között, pláne az első két rész sikere alapján, többet vártam volna. A 2009-es év egyik nagy csalódása nekem, pedig már nagyon vártam. Azért aki szereti a horror-t nézze meg, hátha más szemmel látja mint én.
1x azért nézhető.
-
Elmör
őstag
Szerintem arra utal, hogy "kiszavazták", nézz bele a műsorba, haláli.
Újabb film esett áldozatul vagy inkább én? Különleges indíték: na bakker mondom végre valami jó és nem teljesen mocsok amcsi film, de ez is belaposodott, így 7/10, de ez jóval erősebb, mint a Zsaruk becsülete féle 7/10. Az eleje annyira hangulatos, jó volt hallgatni a mexikói zenét.
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #18189 üzenetére
Na mi történt vele?
Játékos:láttad már a Zsaruk becsületét (Pride and Glory)?
Tegnap éjjel nekiálltam megnézni, mondom ez Edward Norton meg a tökfej Colin filmje, biztosan tuti lesz, hát nem. 7/10, de lehet inkább 6/10.
Edward Norton szereplése olyan volt, mintha nem akarna dolgozni, a tökfej ismét unszimpatikus rosszfiút játszott, a történet nehezen bontakozott ki, az elején az sem tisztázódott bennem, hogy akkor ki kicsoda, pedig nem elrejteni akarták, csupán sz@rul rendezték vagy kivágtak elég sokat (ilyen érzésem volt) és a végére még beteszik a várható megtorlást, na mondom ha ezt moziban néztem volna, akkor sajnáltam volna rá az időt is, nemcsak a zsét.Ma estére még nem néztem ki mi lesz, lehet semmi.
-
Gyerekek! Twollah-ot bannolták végleg. De kár érte....
-
Elmör
őstag
Nem tudom írtam-e már, de megnéztem a Spancsereket. Nálam 8/10- azaz vannak benne jó poénok, de kicsit sokat próbálnak benne komolykodni. Nem az a tipikus vígjáték, inkább romantikus vígjáték kicsit több marhasággal.
Ma este még nem tudom mit nézek meg. -
Bishoop
tag
Nekem a rivatuner(legújabb) azt írja a geforce 6600-osomra, hogy nem ismeri fel. Ettől függetlenül tudok overclock-olni, de nem tudom a ventilátor sebességét szabályozni. Bár nekem egy régebbi rivatunerhez van leírásom ami eltér a legújabbtól. Lehet, hogy ha egy régebbi verziójú rivatunert telepítenék, azzal menne simán?
-
válasz
animatrix11 #18181 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen dekóder van a van a kártyádon. 99%, hogy PHILIPS majd keress olyan capture szoftvert ami támogatja. Innentől kezdve nincs is szükséged a gyári szoftverre.
-
válasz
animatrix11 #18180 üzenetére
Köszi a mester jelzőt, de a webhez olyan hülye vagyok mint a földigiliszta a lobotómiához!
Adta magát, hogy a link második felében ott volt a http, már csak a szemetet kellett kibogarásznom. -
animatrix11
őstag
Nos msi ti4400 tvi kártyáról van szó vivos verzió azt tanácsolták az eredeti msi drivert szedjem le, sajnálotos módon csak a vga driver volt fent a vivo nem sehogy nem birtam működésre birni, valakinek van valami 5let
-
válasz
animatrix11 #18178 üzenetére
A link tulajdonságaiból bogarásztam ki az FTP elérhetőségét, majd csináltam egy közvetlen linket neked, hogy csak kattintani kelljen, aztán már dől is a driver lefelé
-
válasz
animatrix11 #18176 üzenetére
-
animatrix11
őstag
Tud valaki segiteni?
szükségem lenne egy vivos driverre Ti4400es kártyához, [link] arről egyszerüen nem engedi letölteni a vivo drivert amikor acceptolni kéne hogy elfogadom a feltételeket nem megy tovább -
Henk
veterán
válasz
pussymano #18172 üzenetére
Az hagyján, de jól vissza olvasol.
Killhates: úgy nézem más topikban is megnyilvánult. -
Bishoop
tag
Nem tudom hogy próbálta-e valaki közületek az omega drivereket? Mert én olvastam valahol hogy állítólag durván megdobja az ATI/Nvidia kártyák teljesítményét, és ennek örömére ki is próbáltam. Bár ne tettem volna ! Kép szétesett, reset, utána safe módban sem indult el a gép. Még szerencse, hogy volt rendszervisszaállítási pontom ! Aki ki akarja próbálni, az készüljön előtte fel a cumira !
-
Henk
veterán
válasz
KillHates #18133 üzenetére
Gondoltam egy merészet és bepróbáltam ma még egyszer az mx3-at. Mondo még egy esélyt adok neki aztán kuka. Persze most sem tudtam felkenni, egyszerűen nem ragad a felületre egy gombóc lesz belőle. Aztán felszívtam magam és nyomtam még egy kicsit a proci közepére. Rányomtam a hűtőt kicsit megforgattam aztán bele a csavarokat. Gondoltam legfeljebb visszaveszem még egyszer ha nagyon kanyi lesz az érték. Hát pont semmi változás a hőfokokban, ugyanazt mutatja mint a Proli tehát most rajt hagyom ezt.
Prolimatech, AC MX3. -
Laraxior
titán
behalt a chello adatforgalom-mérő oldala
nézem..ebben a hónapban még csak 350GB lenne? kicsit kevés..látom csak 8-ig mért...
-
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #18147 üzenetére
Mivel ez egy nVidia topik, és én még új vagyok itt, így a Fermi lesz nálam a befutó, feltéve ha fel fogja venni a versenyt az ATi-val, ami az eddigi infók alapján sikereülni fog nekik.
Ha nem, akkor sincs semmi, megvárom a Fermi debütálását, majd ATi árzuhanás után beinvesztálok egy 5870-be. Sietnem nem kell, 80%-ban XBox360-on tolom a gémeket..Ezt az új bench-et még nem láttam, de így képek alapján jól néz ki. Ingyenes? Fizetős? Megnézném mit tud a 4890 KO-val..
-
Laraxior
titán
Tényleg fater... Fermi vagy új aTi lesz a nyerő Nálad?
Láttad az új benchmarkot?DX11ben... DX10ben minden sima, az út, a lépcső, a tetőcserepek...
-
Laraxior
titán
válasz
DonMedve #18124 üzenetére
belegondoltam megint postázzak el 2k-t hogy legyen ugyanolyan VGAm..tökömse..most nincsen pénzem ilyesmire, inkább manuálisan tolom akkor az órajeleket
nyakamon a műszaki is az autóra...
de legalább már csak egy 50-es maradt az autóból és szabad ember vagyok
utána P55 & Fermi
Kezdésnek persze a Televízió a monitor helyett
Jó lenne egy Blu-Ray lejátszó is...de amilyen árban vannak a lemezek,meg a filmek... pfijjjaz íróról nem is beszélve
100-at kellene csak arra költeni hogy tudjak magamnak intézni filmet... és még nem is vettem korongot...
marad a terás winyo
-
Laraxior
titán
nem tudtok egy olyan egyszerű progit mint anno XPben volt a hangfelvevő, és ki is tudtam belőle vágni egy részt ha kellett...van pár zene amiből csak pár másodperc kell csengőhangnak
-
Laraxior
titán
Láttátok a Drag me To Hell filmet?
Pokolba taszítva a magyar cime... Hát asszem elég ütősre sikeredett..legalábbis nekem bejött nagyon is
-
Meglett közben a megoldás. A fél tubussal alá kell nyomni. De amit az ASUS Triton77-eshez kaptam, valami gagyi zacsi paszta, simán rávert 3-4 fokot tehát totál nem értem...
Persze azt már letöröltem, mert nem bírtam magammal hátha mégis csak valami más a gond és kicseréltem az ASUS kencét az MX-re, persze most meg nézem a 43 fok helyett a 47 fokot
-
zack
nagyúr
válasz
KillHates #18102 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a gond, régóta MX-2 pasztával pasztázok mindent és jobb nem nagyon van kereskedelmi forgalomban. Az AS-5 is gyengébb nála. Volt csomó féle pasztám, és eddig az MX-2 volt a legjobb.
De hogy nálad ennyire rosszul teljesít...ez nem normális.Lehet nem volt rendesen lezárva...de az is lehet hogy megbuggyant még nyáron!
-
Elmör
őstag
Megjöttem a moziból, eszméletlen jó film lett ez a District 9!!!
Az eleje olyan gagyinak tűnt, hogy majdnem kiszaladt a számon, hogy na menjünk a csába, de aztán felpörgött és klassz volt! -
DonMedve
addikt
válasz
Játékos #18127 üzenetére
Valszeg a memória nem birta,ezeknek a memóriáknak,itt a végük 2300-2400 körül,ami viszi stabilan a 2400-at vagy picit felette,az iszonyat jó!A GPU 730 körül már hibázgatott,nem fagyott csak voltak a gamekba,érdekes ojjektumok amiket addig nem véltem felfedezni!
De ez is elég VGA részről,már csak vissza kellene térnem a Q procikhoz,azért érzem a különbséget!
-
Játékos
addikt
Jó estét mindenkinek!
Előszöris köszönöm a filmajánlókat! Sok olyan van, ami nekem is a kedvenceim között van.
Lara, Mackó!
Néztétek, hogy mennyire lehet cibálni a VGA-tokat? Illyetve mennyin szoktátok haasználni??
Béke! -
DonMedve
addikt
válasz
Laraxior #18120 üzenetére
Évek óta ezt a shotot használom,XP-re volt egy frankó témám hozzá.Irtó jó nézett ki!Jah,és akkor a boot képernyómet nem is láttad!
De volt már sokfajta:
Volt ilyen!
Meg ilyen!
Meg még illyen is! -
Bishoop
tag
Igazad van, most hogy kicsit alaposabban megnéztem, tényleg hasznos dolgok vannak benne, és egy-két cikket elolvastam róla, így már le tudom helyezni a tálcára a hőfokmérőt.
Hallottam egy bizonyos omega driverről, amit sokan istenítenek. Én letöltöttem a legújabb nvida-s omega drivert a honlapjáról XP-hez. Kérdés hogy működni fog az nekem? Mert régi GeForce 6600-as kártyám van, és pl. a gyári drivereknél nem volt jó nekem a legújabb(mondjuk ott kiválasztottam hogy 6-os sorozatbeli kártyám van, és ajánlott hozzá drivert, de az omegadriver honlapján csak oprendszert(xp/vista) és gyártót lehet választani(nvidia/ati) Egyáltalán kell nekem az omega? -
DonMedve
addikt
válasz
Laraxior #18114 üzenetére
Mármint,hogy érted?Az auto órajel visszavétel,vagy rivatunerrel?Mert nekem megy,működik az auto visszavétel,300/600/100-ra veszi vissza low2D-be!A rendes órajele meg,666/1400/2300.Ha gondolod cserélhetünk!
Henk:Nézegettem,próbálgattam,de nem tudom,mintha nem menne!Erre gondolsz?A másik nekem bonyolult! -
Elmör
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest