Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
érdekes,én nem töltöttem bele semmi extrát csak ioncserélt van benne,és nem hokisodik a víz...
-
Laraxior
titán
csufúnak...ide se gyüvök többet
-
Laraxior
titán
Nah lasasn érkeznek a 45nm quadok...Q9300 már vühető
erre nem nevezek be,majd később a nagyobb tesóra
,sőt ha nagyon jó állok majd akkor lehet Q9550 lesz belőle
bár ahhoz még sok kenyeret meg kell sütni
-
Van egy törpe haverom, olyan rohadt erős, este mikor hazamegy felkapja a robogóját és felspurizik vele az elsőre. Ott lakatolja hozzá a radiátorhoz. Télen-nyáron azzal teker, mert nem lehet autós jogsija. A múltkor elütötték, mint a sz@rt, repült egy elég komolyat még a volánbusz üvegkalitkát rommá törte reptében. Felállt odament az autóshoz, és úgy ráb@szta a kocsiajtót a sofőr lábára, hogy fél kiló vasat raktak az orvosok bele, hogy egyátalán járni tudjon. Most kapott 6 hónap felfüggeszettett önbíráskodásért.
-
Az arconcsúszás művésze:
-
Új nap, új lendület, új csomag ragtapasz! Előkapom a Dremmelt és adok neki!
-
Mostanra már a tíz ujjamból nyolc vérzik, úgyhogy megyek zuhanyozni és utána aludni.
Igyekszem holnapra regenerálódni, mert már rojtosak az idegeim... -
Játékos
addikt
válasz
pisti88+ #1274 üzenetére
A jelenség lényege: desztillált, vagy ioncserélt víz, ehhez adva kb 1:10 arányban fagyálló (etilén-glikol), esetleg antikorró adalék, ami egy korróziógátló, de a "forgalmazója" legjobb tudomása szerint ez is tartalmaz glikolt. Néhány hét elteltével, nem viccelek, olyan, mintha bele lenne hokizva (bocs, de tényleg
) a vízbe, fehéres-opálos zselészerű anyag úszkál a vízben, és a blokkokon belül megtapadhat...esküszöm, nem perverzkedtem a rendszerrel!
Eddigi ötletek: a glikol csapódik ki, a glikol oldja a csövet, vagy a tartályt, műanyag alkatrészeket, esetleg valami algaszerű "lény".
Más ötletünk nem nagyon van, de már elég sok embert foglalkoztat a dolog!
A helyes megfejtők között kisorsolunk egy nagyon értékes képzeletbeli kézfogást, és hálapénzt minden vízzel hűtő nevében!
Előre is köszönöm!Ja, az egyéb körülmények gondolom, ismertek. (keringés, fém alkatrészek, gumi, PVC, hőhatás...)
KillHates
még ilyen asszonyt!Nem szereti, hogy 23 órakor nem az ágyban vagy, hanem a gépben...
-
Gyerekek! Egy Aerocool M40-esbe most faragom be a G80 GTX-et. Rettenetes fúrás farigcsa. Azt hiszem asszony válni készül
-
pisti88+
senior tag
válasz
Játékos #1273 üzenetére
Kezdetnek szerintem elég lesz ha elmondod mit tapasztalsz és én azt tolmácsolom a páromnak aztán majd ő gondolom mond valamit hogy mitől trutyisodik a víz a rendszerben
Vagy hogy miért van az ami, mert elég abszurd szerintem(bár én sz*rt se értek az efféle dolgokhoz sose volt erősségem a kémia
) hogy egyszer csak ilyen dolgok történnek a vízzel. Ezért esküdök én még mindig a jó öreg levegőre mint olyanra( meg persze a péztárcám is arra esködik egy ventit jobban kiköhög mint egy vizes blokban teszem azt egy elromlott pumpát ...
)
-
pisti88+
senior tag
Egyépként olvastam hogy van valami baj a vizes rendszerekkel is valami trutyi képződött vagy nem is tudom ha pontosan leírjátok akkor megkérdeztehetem barátnőm vegyipari technikumot végez csak tud ilyen térej segiteni mielőtt tényleg "biohazard" lenne a dologból
!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Játékos #1265 üzenetére
Nekem is volt hasonló élményem a gts-el kicsit tulhuzibálltam, és egy váratlan kékhalál után az egész oprendszer pont mint neked csökkentettbe indult, sőt mondok jobbat utánna már ugy se
, nemvolt mit tenni fogtam és ujratettem, azota ésszel csinálom a dolgokat de lehet nálad másmiatt borult ki a bili, rewmélem nem a kari a hibás, és minden jo lesz vele használd egézséggel
!
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #1257 üzenetére
A pangáson nem konkrétan az én gépemet értettem, hanem általában. Vesekő is nehezebben képződik, ha eleget iszol, és vizelsz. Egyszerűen nincs ideje, meg állandó mozgásban van.
Másik példa: a vizes topikban egy igen tisztelt tag, Fuzik-nak hívja magát régebben bekevert egy adag lét, ami megmaradt, azt szépen elrakta a dobozában, most meg megnézte, és abban is úszkál a gané...
Az ő esetében desztvíz+antikorró adalék volt, amiben szinten glikol van... -
válasz
Játékos #1256 üzenetére
Nem tudom, de tényleg csak valami oldódott dolog lehet a szmötyi...
Azért, hogy pangana a hűtőfolyadék nem állítanám, mert gondolom többet megy a géped, mint áll... Talán az lehet, hogy jóval kevesebb a szilikontartalma az autók csöveinek. Azok inkább gumi és szövet keverékek.
De csak találgatok... -
-
Én anno UV zöld fagyállót raktam bele olyan 1-10-hez arányban. Az szép is volt (főleg UV fénynél) és attól döglött az alga is
-
Szegény Laraxiort felültettem, mert nem tudom most küldeni neki a Zalman-t, mert betojt az én tápom.
-
válasz
Játékos #1239 üzenetére
Én a felelőtlen jelzőt találóbbnak tartanám, ha nem ismernélek, de mivel ismerlek mint 4 gyerekes családapa, végtelenül precíz modder, megfontolt, nyugodtságra intő fórumozó, inkább a bátorral jellemeznélek.
És e miatt sok sikert kívánok a "bizniszhez" és beteg optimistaként bízom benne, hogy minden rendben zajlik majd! És akkor djtoomi-t az egekbe magasztaljuk majd, hogy a piros mezőny ellensúllyozza majd korábbi bakijait. -
válasz
Játékos #1237 üzenetére
Hát szegényre rájár a rúd.
Nem tudom, hogyan van ez a "pontos" rendszer, de én talán 6-8 üzletet kötöttem eddig, és van már azt hiszem 3 peros pontom.
Meg ha megnézzük a statisztikát (pontlista) látszik, hogy a piros pontosoknál osember 250 ponttal vezet míg djtoomi 9 ponttal a feketéknél. Innét is látszik, hogy az emberek sokkal nehezebben adnak fekete pontot, mint pirosat. Viszont ha ennyit bizniszel djtoomi akkor kellene lennie vagy 50-60 pirospontjánk is, de csak 6 van... Miért?
Szerintem egy 60 ezer forintos kártyánál komolyan venni a garanciát nem gyerekes dolog... -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #1236 üzenetére
A "kérdésemre" ezt reagálta:
"Láttam, de ha megnézed, kb az összes érvet, akkor egyetlen dolog volt, amiben azt mondom valóban emgérdemlem a feketét, bár akkor is 1 hét gari, és 1.5hónap után szól az emberke hogy meghalt, és most de azonnal pénz vissza....
Amúgy senki mással nem volt ilyen nagy gond, és összes 6 rossz értékelésem van(az is sok....), és 3 db feketepont plusszban van beírva.....Ha én is olyanokra adnék feketepontot, amikre kaptam, nem egy ember kapott volna....Meg mindenki egyetért azzal, hogy adjam el ha emgvan a biztos vevő, ha többet ígér érte pláne, ha le van beszélve, még akkor is, esetemben meg miféle szemét dolog volt, pedig szóltam jó előre....Nah mindegy.....
Csak azt sajnálom, hogy ha emgnézed már több mint 150-szer adtam el, illetve legalább ennyiszer vettem si valamit, és mindössze 6 pirosam van, a kb 250-300 eseteből, senki nem ír be.
Mert ha úgynézed, 250-300 pirospont mellett 6 fekete(ami greatchaosnak köszönhetően 9....)semmsiég.Tudom, hibás vagyok, de olyan dolog még nem fordult elő, hogy amit mondtam, az nem úgy van, szóval rosszat nem adtam el, midnenre adtam garit arra is amin nincs, szóval.....
Egy biztos, nem fogsz szívni.
Amúgy a kártya be van csomagolva, név, cím rajta van, holnap megy a postára!"Remélem, nem haragszik meg, hogy ezt idemásoltam...
-
"Próbáld ki,teszteld le,azzal a szivaccsal vagy mi a rossebb az atittol"
hát ettől berosáltam!Ha ezt olvasta volna Anthony
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #1231 üzenetére
Próbáld ki,teszteld le,azzal a szivaccsal vagy mi a rossebb az atittol, járasd mint a disznó, húzzad meg, 3dmark egymásután vagy 3-4szer. Mindent nézzél meg rendben van-e.
Ha igen küldd el neki a Tied. Jesus...ez nema Ti napotok,Attissal.... sőt ez az egész gépesdi,mikor értek sínbe?
A 6750emért is kapkodhatnál... -
-
Laraxior
titán
Látjátok Urak... még a bezárós bácsi is mellénk áll amikor kell.
Érzitek aközösség szellemét?
Minden elismerésem Uram
(aszittem már el lettünk könyvelve mint rosszcsontok....)
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Megint 7300GS-em van...most nem Crysisezek inkább.
Djtoomi elcseréli velem az ő refNYÁK-os Gainwaedját, úgyhogy megnyugodhatok, jöhet a blokk...
-
Laraxior
titán
én maradok a régi jóöreg kipróbált winXP SP2nél 32 biten.Megszokott bevált,csak az az egy bajom van hogy a csini kis beállításaim nem tudom átvinni,apránként kell beállítgatnom amire emlékszem hogy milyen is a másik rendszeren
Beállítani az everestet a riva tunert hogy szinkronban legyenek,hogy szépen mutasson a tálcán minden hőfokot,ha gond van egyből tudjam. -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #1217 üzenetére
Tegnap én is így voltam, kitartás!
Felraktam egy 64bites Vista Ultimate-et, mire közli, hogy letiltotta a Wi-Fi-m. Próbálkoztam én mindennel, de csak nem engedte fel. Állandóan hibát jelzett és leállt a program. Utána felment egy 64bites XP és láss csodát, rögtön működött minden. Azért ez durva. Pedig Asus-ék rátették a Vista matricát a lap dobozára, hát ennyit a Vistáról.
Pedig ebben már integrálva voltak a frissítések és mégis. Tényleg nem éri meg a DX10 miatt Vistát felrakni. Kevésbé lesz akkor részletes a füst meg a csillogás, de legalább működik a rendszer.
Szerintetek lesz olyan már idén, hogy only Vista játékok? Tudom, a Halo2 is csak Vista alatt indul, de eddig másról nem hallottam.
A GTX-em meg azóta jól működik, hogy Nvidiás drivert kap, hát hihetetlen! Több hónapig ment az Extreme-G-vel!
-
Laraxior
titán
Telepítek egy új wint,Vistát úgysem használom,akkor meg ne foglalja a helyet.Basszus elveszi fél napomat mire megcsinálom szépre
már alig indul a mostani.
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #1211 üzenetére
Az alaplap új, a régivel is ezt csinálta a kari.
Egyébként most lehet megvan a hiba, de nem akartam elhinni én sem. Driver. Én a tweakforce drivereit használtam eddig mindig, de most egy Nvidiával tesztelem, eddig okésnak néz ki. Ha csak ennyi a hiba, akkor még jól jártam. Bakker, csak azt nem értem, hogy több hónapig megfelelt a tweakforce neki, akkor most miért nem jó. Próbáltam többet is.Na, még kicsit nyúzom, aztán meglátom.
Jó éjt nektek! -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #1208 üzenetére
Pupika!
Neked csak egyszer kel ki-és bevezetni a csövezést, azt meg egébként is megteszed! Az, hogy megy mégegy kört magának, legfeljebb csak a szivattyú bánja!
Ott az alaplap tetején egy arrafelé vezető csövet mevgágsz, egyik végét az egyik csatira, másikata másikra, opszt részedről le is tudtad a nagy ki-bevezetést!
Na jólvan, igazam van...
Béke! -
Elmör
őstag
Sziasztok!
Na asszem én sem veszek többé PC-t.
Az E8400-em nem akarja a tuningot, pedig nagyon jó kis fesz értékei vannak és a forróságot sem ismeri. Egy másik srác is panaszkodott, hogy neki sem megy és ugyanabból a csomagból kapott ő is. Lehet csak mi kaptuk meg az antituningosokat? Persze nem rossz a proci alapon sem, de azért, hogy 3,3-on sem akar menni alapfeszen, az már durva! Orthos nem jelez hibát, de újraindul a gép. Próbáltam több feszt adni neki, de nem akarom kijátszani a végletekig. Amikor én kis naív feltettem 4GHz-re elsőként, akkor automatán adott neki 1,3V-ot, de az Orthos rögtön kidobta a fatal errort.
Második bűnös a GTX-em. Megint eljátszotta a 4bit-es képpel járok játékot, aztán egy driver uninstall és reinstall megoldotta. Viszont a simán driver ráinstall nem használt. Nem értem mi baja lehet. A Winben valami 10-es kód volt a hiba, nem látott semmi VGA-t.
Nagyon érik a konzol nekem, pedig nem akarom.
Fenébe.
-
Megyek kumni:
-
Vizes barátaim! Itt van egy jó kis alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest