- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok Barátok!
Ha gondoljátok, kínáljátok ismerősöknek!
Egyébként mi van, mindenki pihen hétvégén?
Béke! -
Anthony28
őstag
Nem gonosz...tökéletesen igaza van!
Ha én valakinek kölcsön adok pénzt, és azt a haverja elveszi tőle akkor kihez fogok menni behajtani?? A haverom haverjához?Nem.A haveromnak adtam, azt hogy ő papírcsákót csinált belőle vagy elqurvázta teljességgel a magánügye, én tőle kérem számon.Max miután a velem való dolgot rendezte, utána majd ő lerendezheti azzal aki elvette tőle.Ez mindenhol így működik.Csak a humánusabb embereket így jobban ki lehet használni.
"Jaj, én tök jó fej vagyok és megbízható, de nem én tehetek róla, hanem ő". Elhárítja magáról a felelőséget.Régi trükk.Abban az esetben lenne igaza ha az elején kikötötte volna hogy Mikádó-s és a gari náluk él.Ebben az esetben lenne tiszta Joces. -
Játékos
addikt
Jó reggelt Nektek!
Köszönöm az együttérzést minenkinek! Őszintén mondom, igazán jólesik! Jól gondolja, aki azt hiszi, hogy Joces nem ludas, ő azt mondta, mindenképpen kárpótol valahogy, mert az ilyen jellegű hozzáállás nem jellemző az ő üzletpolitikájára.
(Én már több alkalommal üzleteltem vele, és alátámaszthatom ezt az állítást !)
Most megyek haza, egy cseppet pihizni, aztán nekilátok zaklatni Mikádót.
"Nem vette észre, hogy a nagykerben ezt adták neki"Beszarok a gyönyörtől még így kora reggel is...
Nem vette észre, hogy nem dobozban van, hanem egy csupasz kártya, kellékek nélkül
Lehet, hogy szegény látáskárosult, vagy csökkent látású, vagy mi, és gyűjtést kéne szerveznünk neki?
-
Anthony28
őstag
-
válasz
Laraxior #782 üzenetére
Az lesz amit mondtatok. Nem volt garanciális a régebbi kártyája Játékosnak, lehet, hogy valaki "kiokoskodta" valami szervizből vagy raktárból. Aztán most meg már nagyon körmükre égett a tartozás és valamivel oltották ezt a tüzet. Igazából az lett volna korrekt, hogy azt mondják ez van, ezt tudjuk most küldeni, vagy várni kell még és akkor egy 8800GT vagy 8800 GTS. Mert gondolom anno elkérték egy erre a GTS-re egy mostani GTS512 árát. Az a baj, hogy úgy gondolkodnak az emberek, hogyha hibáztak valamiben akkor se jöjjenek ki rosszúl az üzletből. Pedig ilyenkor illik a hibáinkat, mohóságunkat belátni, és azt mondani így jártam, majd legközelebb tiszta lapokkal játszom.
Várjuk meg, hogy holnap mi lesz Játékos telefonjára a reakciójuk, aztán ha pofátlanok, nem kérnek elnézést, akkor a G80 baráti rászállhat MIkádó és Joces hirdetéseire és ha testületileg csináljuk akkor hiába mószerol a moderátoroknak, azok látni fogják, hogy itt valami más van, azért a koedukált utálat! Egyébként az sem érdekel ha bannolnak, majd bereggelek más néven, a régi cimborákat meg úgyis megtalálom itt a G80-ban. -
Tényleg mindegy. Kár foglalkozni az egésszel. Tényleg nem tud az ember mit csinálni az ilyen ügyeskedőkkel, kitermelt egy-két ilyen embert ez a társadalom. Ha jó a GTX-re a blokkod, akkor megkérdezem az eVGA-sokat, hátha lehet tenni valami GTS->GTX ügyben.
Én is adtam már oda telefont kikódolni embernek, az meg lelépett vele. Aztán megtaláltam másik hirdetését, csőbe húztam, egy internet kávézóban találkoztam vele. Bebiztosított, hogy itt a haverja a biztonsági ember és meg se próbáljak kekeckedni vele. Négy fogát vertem ki és az álkapcsa elrepedt. A biztonsági őr ezek után le sem sz@rta az egészet. Aztán volt arra esze, hogy a tőlem ellopott telefon IMEI-e alapján kinyomoztatta a szerződésem, és feljelentett. De én öt évig voltam a rendőrségnél, és megtudtam a jegyzőkönyvből a címét. Meglátogattuk a barátaimmal, és mivel testi sértés feljelentést nem lehet visszavonni, ezért inkább nem jött el a szembesítésre és nem is láttam azóta.
Én meg mentem közmunkára -
Én úgy tudom a Step-up nincsen vásárlási időhöz kötve, csupán a garancia megléte a kitétel, és hogy ne legyen regisztrálva a step-up-ban a kártya. (azt hiszem így van)
Ha tudod nézd majd meg az eVGA oldalán. Mivel rettenetes az oldaluk ezért az a legegyszerűbb ha rákeresel... -
Laraxior
titán
minnyá érkezik a család feje Don Corleone...izé Soprano...sorry keresztapu
Kíváncsi leszek a véleményére.
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #742 üzenetére
jah csak ha el akarja adni mit mond? OEM volt a kari? köztudott hogy az eVGA nagyon nem ad oem cuccon,még az inno sem pedig ők nagyon szűkmarkúak a kartonnal és a korongokkal
Meg kell vele beszélni,szépen vagy nem szépen,ahogy lehet,ez akkor is tetű dolog.Kíváncsi lennék milyen kari van most a homokarcú gépében
-
válasz
Laraxior #741 üzenetére
Az a baj, hogy az eVGA nem ad ki használt terméket. Még a refurbished termékeken is kicserélik a cooler-eket. Nekem ha emlékeztek az elején két eVGA 8800 GTS 640-esem volt. Az egyik betojt az embernek aki vette tőlem. Visszavittük, és kicserélték minden protekció nélkül 6 napos bevizsgálás után egy új Gigabyte GTX-re mert eVGA GTS640-ük már nem volt, az 512-es GTS meg nem kellett az emberkének. Csupán 5.600,- Ft-ot kellett ráfizetni... Ezért csodálkozom, hogy egy használt karcos kártyát adnának a viszonteladónak!
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #742 üzenetére
Nincs is nekem bajom az EVGA-val, sőt, csak ez az egész eljárás...
Még nem húztam, mert gépet építette, de már a víz futkos rajta... -
Ha a garancia matricája sértetlen akkor meg lehet nézni az eVGA oldalán, hogy regisztrálva van esetleg a step-up-ban, ha nincsen akkor elméletileg lehet valami pénzért (kb 100€) 512-es GTS-esre cseréltetni.
Ami még jó a rosszban, hogy az eVGA-kon 1 ns-os ramok vannak és elég brutálisan lehet húzni őket! -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #738 üzenetére
Dehogy, 320-as. Matricát majd keresek rajta, ha hazaértem. De emlékeim szerint a nyák hátulján van egy matrica, asszem garimatrica...
Jocesnek dobtam PÜ-t, kérdeztem, hogy mit mondott neki Mikádó, a válasz pedig (nem viccelek!) : ezt adták a nagykerben, nem is figyelte, csak becsomagolta
ezen beszertam. Ilyen nincs...
-
Laraxior
titán
Öcsém.... gondolom Te nem egyszál papírba csomagolva küldted el a kártyát.Nem tudom hogyan gondolja ezt. A doboz is ugyanúgy hozzátartozik a videokártyához mint a game cd vagy épp az átalakító vagy a kábelek.Nem is mondom mennyit ér doboz nélkül.... Gyalázat,egy feketét vésess be neki.
bazz most vettem észre a lényeget Gigabyte<-->eVGA..én azért adnék egy szemüveget a kiscsávónak....mindkét szemére.
-
Játékos
addikt
válasz
Anthony28 #713 üzenetére
Jó estét mindenkinek!
Naszóval!A Gigabyte 8800 GTS-em rövid története:
-megvettem,
-hamar meghalt,
-mivel vatta újonnan vettem, garis volt, december 5-én visszaküldtem, miután egyeztettem az eladójával,
-kb. jan. 10-én elkezdtem érdeklődni, később szorongani, deprimáldódni a hangulatom...
Joces (akitől vettem konkrétan), mondta, hogy igazából Mikádó a ludas, meg a nagyker, mert két ünnep volt, meg leltár, meg ilyenek...
-februárban már személyesen telefonálgatok a korrekt üzletemberre (Mikádó), amikor egyáltalán felveszi, akkor van a tarsolyban néhány kifogás: szintén nagyker probléma, autó összetörése, most nem volt időm elmenni a nagykerben (!), stb...
-sok dátummódosítást követően, február 19-én postára adta (állítólag!), várom a postást, mint egy barom, már az unokaöcsémet is zaklattam (ő postás), hogy nézzen utána: SEMMI! Persze...
-február 26: csörgetem, nem veszi fel -természetesen- , de este visszahív, hogy jajjajj, bocs, de elkúrta, mert nem is Miskolcra küldte, sorry. Majd HOLNAP visszamegy a postára (mert nem volt nála sem a feladószelvény, sem igazolvány
), és elküldi futárral...mondom neki: fasza...
-február 28: kézhez kapom a dobozt!Valami gyanús: elég kicsike...
Bontom, tépem, benne újságpapír...Nem részletezem a sokkot, legyen elég annyi, hogy 24 órának kellett eltelnie, hogy nyilatkozni tudjak a dologról
: kaptam egy agyoncsikargatott, tiszta poros, használt EVGA 8800GTS-t, papírba csomizva, kellékek nélkül!
Azóta nem hívtam a srácot, mert nem lett volna beszélgetés -ismervén magamat- de holnap megteszem.
Azzal az üzlettel vigyázzatok, ahol Mikádó neve felmerülhet!!!
Vélemények, barátaim? -
Laraxior
titán
a zupcé bekorlátozza a fájlcserélőket mert nem tudja biztosítani a sávszélt...ezért csodálkozom hogy jön majdnem max sebességgel.egyébként aprilisban lejár a hűség,véltok egy 10essel olcsóbbra.Ott úgysem let mit bekorlátozni,mert ott az a max sebesség mint most nekem a korlátos... rák beléjük..
meg a postás is....elment az életkedvem is.
-
Laraxior
titán
itt a postásautó,de nagyon nem hajlandó errefele jönni
-
Anthony28
őstag
Elfelejtettem megosztani veletek...van 6300db eladó dvd filmem...400ft/db áron.Akinek köll szóljon.
Természetesen eredetiek, mielőtt kapok 1 nap ban-t warezolásért.
Tehát ismétlem önmagamat nem illegális! Akit érdekel innen a "baráti körből" az keressen meg pü-ben.
-
Játékos
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megjött a VGA-m, én meg itt szopok 18:00-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest