- Indavideo te bánat.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT.hu
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
Lord Myn #2610 üzenetére
Nekem csak 10-12 gamem van fent jelenleg. Viszonylag ujabbak is... Pl. AW2, SH2
Eddig egyiket sem sikerult, vagy azt irja a fulnel hogy nem tamogatott, vagy azt hogy neme szlelheto a tamogatas. FPS-re kevesebbet megy most az uj driverrel a kartyam, viszont erzetre meg simabbnak tunik! Lehet a normalisabban mukodo G-sync miatt...
Udv. egy 3070 felhasznalo
-
westlake
félisten
válasz
Lord Myn #2605 üzenetére
Ezzel nem cáfoltad azt, amit leírtam. A DLSS egy-egy változata (2, 3, 3.5, 4) nem egy csomagot jelent. Az egy adott dolgot jelent. Super Resolution, Frame Generation, Ray Reconstruction, Multi Frame Generation (a sorrend ugyanaz, mint az előbbieknél). Továbbá a DLSS-ek layer szerkezetűek, tehát a magasabb szintű nincs az alacsonyabb szintű nélkül. Mindhez külön fájl tartozik. Vagyis eddig így volt, a DLSS 4-gyel csak most kezdtem foglalkozni. Még egyszer mondom, ha valami újabb, gyorsabb egy játékban, az azért lehet, mert cserélték a korábbi DLSS fájlokat újabbakra. Nem tudom mit értesz az alatt, hogy "...override-olni a DLSS-t a legújabbra...". Ha arra, hogy lecserélni a DLSS fájlokat, akkor ezt a kezdetektől lehet (2019), ebben semmi újdonság nincs. Ha egy játék ezt nem "engedi" akkor ez az integritás ellenőrzésre vezethető vissza, nem pedig a DLSS felépítésére. De hogy jobban értsd, egy kérdés: mi olyat tudsz tenni egy nem negyedik generációs RTX kártyával a DLSS 4 "megjelenése" óta, amit eddig nem tudtál?
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz
Lord Myn #2597 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit értesz az alatt, amit írtál, de a DLSS 4 minden formája RTX Gen4 only. Nem működik korábbi generációkon.
Ha bármi jobb, akkor vagy a játék frissítése, vagy az új driver, vagy az újabb DLSS fájlok miatt van. De semmi köze a DLSS 4-hez.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz
Lord Myn #2597 üzenetére
Transformed Model-re gondolsz CNN helyett?
Cyberpunk 2077-ben igen. Sokat javult a képminőség ghostling effektus kevesebb. Kisebb Vramot igényel pár 100 MB-al de kb 5%-8% teljesítmény romlás van.
Szóva gyorsulást nem hoz, kivéve ha Performance állítod Quality helyett mert Performace TM is tod olyan szép lenni mint a Quality.
CP2077-ben és Assassin Creed mirage használom a TM-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- EA Sports WRC '23
- Plazma TV topic
- általános iskolai rendszergazda
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...