- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Laca333 #2537 üzenetére
Na akkor en is kerdeznek, hasonlo temaban. Nekem nincs hiperszuper monitorom, ezert kérlek ne nezzetek le, illetve azert sem, amit most kerdezek. Adott egy 75hz Asus freesync monitor. Nincs display port, csak hdmi, de freesync bekapcsolasa utan az nvidia appon belul nem jelenik meg a gsync kompatibilis uzemmod, ahogy a neten, leirasokban irjak. Jo, mindegy elkonyveltem, hogy csak a monitoron tudom bekapcsolni, szamitasaim szerint ez viszont nem eleg a mukodeshez, javitsatok ki, ha tevedek.
Viszont bekapcsoltam az nvidia appon belul az nvidia gyors szinkront. Ezek utan azt tapasztaltam, hogy hiaba lepem tul FPS-ben a monitor frekvenciajat, nincs keptores, sokkal simabb a kepmozgas. Ez igy oke szerintetek? Neten lattam osszehasonlito videokat, amiben a fastsync rendelkezik a legkevesebb kesleltetessel. Erdemes akkor hasznalni, gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest