Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImI87

őstag

válasz Bluegene #8263 üzenetére

Árgépet érdemes lehet nézegetni, és alkalmanként ki lehet fogni 1-2 jó vételt. DE: ezeknek az áraknak a nagyrésze szart sem ér, mert:
    - a legtöbb ilyen "árgépes" számtechboltban semmi nincs készleten, max üres CD-k, meg pár darab 5K alatti termék. Senki nem tart semmit, csak rendelésre hoznak. és akkor meg már rögtön nem annyi az ár....... :((( valóságban nem létező árlistákra meg fel lehet írni minden szép és jót. :U
    - most ez különösen igaz volt, mert mire v.melyik lusta fasz eladó méltóztatott frissíteni az árakat, addigra már rég nem annyi volt (tisztelet a kivételnek, de a legtöbbje ez az igénytelen kackafej, aki ott rohad a boltban, közben msn-ezeik meg iwiw-ezik, és azt sem tudja milyen cuccok léteznek a nagyvilágban)
    - ezen kívül az árgép is egy "marketing-cég", ahol folyamatosan frissíteni kell az összes "bolt" meg mili termék árait, emiatt is folyton van eltérés

úgyhogy én azt mondom óvatosan, mert aki nagyon beleéli magát ezekba a dolgokba, az gyorsan csalódni fog.... :K

amúgy pont ezért furcsa nekem, hogy bemész a városba, és minden sarkon szémtech-bolt van...... kérdem én, minek, és miből élnek meg? :F

külön neked: múlthéten vettünk haveromnak egy 7300GT-t 4K-ért szerintem enél jobb ár/érték atány nincs :D csak éppen nem lehet használni semmilyen mai játékhoz, normális grafikával.....
    és lett már szólva többször is, hogy nem kell idejönni az ATI-s okoskodással. senki sem kiváncsi rá. :(((

• Beowulf_78

addikt

válasz Bluegene #8263 üzenetére

Hüle vagy édes fiam..nem baj. Majd kinövöd. :B :(
    Megint jöttél off-olni. :W Tudod milyen jó volt hogy nem voltál itt pár napig? Kérdezz meg bárkit. Te semmiből se tanulsz. 1x már bannoltak végleg. Annyi eszed lehetne, ha már szemet hunytak e felett a modik, legalább ne ott folytasd ahol a másik reggel abbagyagytad. Annyi eszed van kb. mint egy hintalónak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés