- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Nah megnéztem az új whql drivert hát Cod4 alatt kapásból errorral kifagyott mint a szél!
-
szucsinka
őstag
válasz
TazLeacher #7195 üzenetére
ja OK
de azért szerintem a 15%azért elég durva akkor is . -
-
szucsinka
őstag
válasz
TazLeacher #7193 üzenetére
meg 15%all jobb a COD4 ez vicc az elözöekben is jobb volt 5-10%all hát ez besz@rás
ki a f@szom irja ezeket.pfffff -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark KillerX #7185 üzenetére
New in Version 178.24:
Adds support for newly-released GeForce 9-series motherboard GPUs.
Includes several application compatibility fixes. Please read the release documentation for more details.Hogy őszinte legyek, ennyi újítás nekem még egy újraindítást sem ér meg...
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek mit csináljak?
Szeretnék majd gtx290-t venni vagy lehet 70-t
Majd megjelenéskor adjam el a gtx260-t vagy most cseréljem el 1 kisebb karira+kp-ra? -
pigatt
őstag
válasz
Dark KillerX #7185 üzenetére
Kipróbáltad?
-
Beowulf_78
addikt
Nekem is BFG OC van. Nekem semmi ilyen gondom nincs, nem tudom mitől lehet.
OP rendszer milyen? lehet egy újratelepítés megoldaná a gondot. Ha szűz rendszeren se jó, akkor valami hardveres bibi lesz.P00By: Én is kíváncsi vagyok.
Mert ez a 2-3 hét gyorsan "elröppen". Lesz abból December is szvsz.
-
Dark KillerX
addikt
Megjelent az új Nv driver:
[link] -
P00By
nagyúr
Now:
GTX280 >>> GT200 65nm
GTX260 >>> GT200 65nm
GTX260 216SP >> GT200 65nmnext month :
GTX270 >>> GT200b 55nm
GTX290 >>> GT200b 55nm
GX2 ??? >>> GT200b 55nmnext year :
GTX3xx ?? >>> GT216 40nm
GTX3xx ?? >>> GT216 40nmKíváncsi vagyok erre a jövő hónapra
-
tomta
tag
válasz
Beowulf_78 #7180 üzenetére
riva fut a háttérben :65-68 fok
gyárilag húzott, de hangyaf*szányit. -
tomta
tag
Szevasztok
Gtx 260-nal crysis warhead lefagy, a monitor jelet lekapcsolja a vga, majd kék képernyőn valami "memory dump" kiírása, a hiba pedig az "nvlddmkm.sys-ben generálódik.
drv-eket próbálgattam,de UA.
(BFG GTX260OC)
Többi game tökéletesen fut. -
Beowulf_78
addikt
És? Mit kezdesz a BIA HH esős részénél? megmondom én...abbahagyod, mert semmit nem lehet látni. Majd egy friss driverrel esetleg befejezheted 1 hónap múlva, ha szerencséd van és javították. Mit ér a hiper modern hardver ha nem optimalizált a szoftver? Megmondom ezt is. Xart se.
Jössz ezzel a teszttel, ahelyett hogy mindenki a saját, konfigjában levő cuccal kérkedne, mert az a mérvadó. Érdekes hogy a PH tesztben is milyen jól szerepelt a 4850 4870 CF...ha hazaviszed és kipróbálod, akkor meg nagy a csalódás. Erre jók ezek a hivatalos tesztek. Már többször mondtam, bármikor odaállítom a 4850,4870 mellé a 260-at, bármelyik játékban. De ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Keldort a minimum fps-ekről amiket a 4870-el kapott. De tudod mit. Élj csak álomvilágban, és nézd a hivatalos teszteket. -
constantyne
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #7175 üzenetére
elírtam télleg
kösssz az infót -
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7175 üzenetére
És nézd meg az alap 4870-et, hogy kb a gtx280-al van 1 szinten főleg az 1gbos...
De nem flamelek tovább -
ImI87
őstag
válasz
constantyne #7171 üzenetére
bal felül kereső, 290 beír, találatokat megnéz, rögtön ott van, hogy nov közepe
(ami nálunk persze dec eleje)
amúgy nem chipset, hanem chip (a chipset alplapoknál van....)sorry, nem oltásként írtam így, de csak a saját dolgodat könnyíted meg
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7143 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
Thx Henk & KTTech & booz. Két SATA winyóm van, két íróm, meg USB kütyük. Jelenleg nincs húzva a proci. De csak arra várok, hogy karit vegyek és már töltöm is vissza az OC Profilt.
Hát megszívnám a hosszúcicit ha megvenném a GTX-et, aztán kéne tápot is cserélnem. Eddig a 4870 felé hajlottam, de párhuzamosan olvasgatom egy ideje a két topicot és most az NVIDIA felé húzok. Volt már ATI kártyám, a fiamnak is az van, sohasem volt vele semmi gond, szóval ez nálam nem mérvadó, hogy ATI vagy NVIDIA. COD multikhoz kéne. Meg ha kijön az új GTA gondoltam a fiamnak odaadom a GTS-t, mert a 2600XT lehet, hogy kevés lesz hozzá. De ez már egy másik téma. -
constantyne
csendes tag
tud valaki valamit az nvidia új 206-os chipsetéről (gtx 270-290)
hogy ezek mikorra várhatók? -
booz
senior tag
válasz
Svájcinéger #7167 üzenetére
én az xfx gtx280xxx hez 525wattos tápot használok melette sok sok minden mással és elég neki
-
KTTech
veterán
válasz
A géped paraméterei alapján elegendő hozzá a tápod.
-
Henk
veterán
válasz
Nekem 260 van és a dobozára 550W van írva követelménynek.
Ettől függetlenül elmegy 450-el is,bár attól függ a 12V-os ága mennyire erős.De írta már itt valaki,hogy ő 450-el használja.Aztán függ a konfigod többi részétől is meg,hogy tuningot is akarsz e. -
Svájcinéger
őstag
Hali ! Szeretnék egy új karit (48x0 vagy GTX260). Anno már a 48x0 topicban feltettem e kérdést. Van egy coolermaster 450-es tápom, 3 éves körülire saccolom. Egy GTX260-hoz elegendő ? 600-ast javallanak hozzá minimum. A 4870-hez azt mondták elég, ott 550 lett volna a javalott. Nem akarok tápot is cserélni, ha nem muszáj.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Dark KillerX #7161 üzenetére
Az előbb szóltam éppen, hogy maradjunk a tárgynál. Ez mindenkire vonatkozik. Legyen ez az utolsó kirohanás.
-
Bluegene
addikt
válasz
Dark KillerX #7161 üzenetére
egyébként egyetértek
-
Dark KillerX
addikt
Igaza van ImI87-nek,mostanában rengeteg Ati tulaj jár át a GT200-es topikba.De mért??Talán unalmas a HD4000-es topic?,ott mért nem látok Nv tulajt,mi sem bosszantúnk senkit sem.Menjettek vissza a saját topikjaitokba.Mindenki döntse el saját magában neki,mi vált be,vagy az Nv ,vagy az Ati.És ha azzal kapcsolatba szeretne valamit kérdezni,vagy tapasztalatot megotszani akkor írjon.Sztem errő van szó,látjáttok mi ez GT200 topic,azzaz nem Ati topik.
Greenpowa
-
ImI87
őstag
Már megint ez a sok értelmetlen vita meg bizonygatás. Ennek sosem lesz vége?
Már tele tököm a sok okoskodástól. Nem kell senkinek senkit meggyőzni semmiről. Mindenki vegyen amit akar, és legyen abban a tudatban, hogy az övé a legjobb, és neki mindenben igaza van. Csak ne prédikáljon erről sem egyik, sem másik topikban!Az meg már nagyon idegesít, hogy vannak emberek, akiknek köze sincs az NV karikhoz, és mégis hetek óta gazdagítanak minket a sok "okossággal".
Az írjon ide, akinek ilyen kártyája van, vagy konkrétan ezekről akar megtudni valamit!Ja, és ennyi "betolakodó" megnyílvánulása után senki ne csodálkozzon, hogy miért van már elegünk, és miért nem vagyunk "vendégszeretőek"......
Asszem többek nevében is beszéltem.
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
Dark KillerX #7155 üzenetére
Az én 3850em köszöni szépen nagyon jól megvan közel 3/4 éve, nincsenek driver gondjaim, ahogy a 8xxxakkal és a 7xxx szériával sema akadt. Ellenben ezek egyike sem tartozik ide
Ha a gtx-ekkel hasonlítjátok össze, annak örülünk. De próbáljunk a témánál maradni a többi kártyának is megvan a maga topicja -
Dark KillerX
addikt
Én nemtom,de én kb ezzelőtt 9 hónappal(január) mondtam,hogy elég.Akkor egy 1950Xt-ém volt és hát mit mondjak,a fő címeket mondjuk(Crysis,Call of Duty4,Ut3)jól vitte,de a B kategóriás játékokat,amire a fejlesztők azt mondták,minek optimalizáljunk rájuk,hát eléggé bajóssak voltak(pl:Timeshift,World in Conflict,Quake Wars- aminél volt olyan driver azt hiszen vagy a Catalyst 7.10/11 amivel azt csinálta,hogy elindult a játék,ment pár másodpercig 50-60fps-sel aztán félperc után lement folyamatos nullára.De ilyen driver ratyi volt a Crysis megjelenésekor pl
a szomszéd srácnak egy 7950Gt-je volt:és nála 1024-es felbontásban,mediumon minden gyönyörűen futtot,nálam meg háááát;így várhattam a hotfixeke.De említhetnék még néhány játékot akár régebbről is,mikor 9800pro-m volt.Nem mondom,hogy az Nv tökéletes drivereket csinál,de az Atival kapcsolatban elég sok driver bugról lehet hallani(néhány példa:Mercenaries2,Bia HH,Oblivion,Crysis,World in Conflict,Company of Heroes,Gothic3)Közben a szomszéd srác is lecserélte a 7950Gt-ét egy 3870-re ,és hát eléggé sokat panaszkodik.Úgyhogy lehet,hogy erősebb a 4870X2,vagy a 4850 a kategóriájában,ha a driverek eléggé búgossak,nem mennek vele semmire.Én is azért vettem meg a 8800Gtx-et(mert vehettem volna 3870x2 -őt is),de nem mertem bevállani a kétmagos vidkarit,féltem a driverek búgjait.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem csoda, hogy kínlódott, akkoriban még annyira sem ment hiba nélkül a CF, mint manapság. állítólag sokat javult a helyzet mára. Én egyébként nem a multi GPU-s rendszerekről beszéltem, hanem single karisról. Ott nincs gond, ha van, csak annyi mint az NV-nél....
A játékgyártókkal való lepaktálás pedig már nem sokáig tud segíteni az NV-n. vélemyényem szerint pedig a jövőben egyre kevesebb játék előtt lesz ott az NV logó. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #7148 üzenetére
Jézusom, ennyire ne légy elvakult.
Milyen izzadásról beszélsz te, milyen driver cserélgetésről, micsoda??
Most milyen ATI karid van, vagy egyáltalán hány ATI-d volt már? Ha nincs tapasztalatod egy témában kérlek ments meg a hasonló túlzó megjegyzéseidtől.
Senki nem izzad vért, hisz gyönyörűen, és tökéletesen megy minden játék az ATI karikon, éppen úgy mint az NV karikon. Valaki félreinformált, sajnállak ez miatt.Nálam a 2600XT-n még egy darab bug nem volt soha egy játékban sem, ráadásul 3-4 havonta cserélek csak drivert(most pl. a 8.6 van fennt június óta) minden szépen megy a kari teljesítményéhez mérten.
A logóját meg zsebre rakhatja az NV.
Logó ide, vagy oda ma már nem tud mit kezdeni a konkurenciával.
Ha jól megnézed az AMD-nél ez csak a kezdet, a folytatás valószínű még hozhat meglepetéseket. -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #7147 üzenetére
Én tudom miröl beszélsz egy évig nyomtam 1650proval egy asrock lapban...akkor már mindenki a G80-al játszott...aztán vettem az asrock lapba egy HD3850-et...akkor rájöttem ez igy nem lesz jó...akkor kicseréltem egy MSI lapra...egy P35-re...aztán teleszaladt mindenem az egésszel..a barátaim csodálkoztak...hogy én?Hogy én ennyit költök ilyesmire???Szoval gratulálok a 4670-hez szerintem annyiért az egy elég jó választás,egy darabig el leszel vele,aztán ki tudja mit hoz a jövö... jut eszembe 1280ig játszottam én is a HD3850el,nem volt az olyan rossz ám,ez meg ha jol látom hozza a HD3850-et...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tzsolesz #7145 üzenetére
Egyet ne felejts el. Ameddig a jelenlegi új játékok elején egy nagy zöld logót látsz, addig ebben a topikban a tulajok hátradölve és kényelmesen játszhatnak. Már nagyon rég nem láttam piros logót a játékok elején....engem nem érdekel hogy éri el az nV hogy nyugodtan tudjak játszani. Felőlem az atyaúristent is lefizetheti ha ez az ára hogy mi mint nV tulajok nyugodtan és problémamentesen játszunk. A végeredmény a lényeg, és ebben az nV jobb, bárki bármit mond. Az Atit meg jelenleg (flame nélkül) csak úgy jellemezném ha mi hátradőlünk és nyugodtan, stresszmentesen játszunk, addig ők izzadva, mérgelődve teszik ugyanezt. Majd elkeseredésükbe hogy melyik drivert is tegyék fel a használható rosszak közül, megvígasztalják magukat egy kis "bencsmárkolással". Persze ezt nagyon sarkítva fogalmaztam, de kb. ez a helyzet. Nem véletlen hogy GTX tulajokból nem lesznek 4870 tulajok. Viszont a fordítottjából van bőven példa. Lásd Keldort. Ő is a 4870 minimum fps értékei miatt vált nV-re.
Milyen bug-okat hallottál nV részről? Mert ha lenne ide is be lenne téve.
-
tzsolesz
nagyúr
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem nem szimpi a 4870X2, de a GTX280 sem. Nem szeretem az ennyire drága masinákat. Én vágyam eddig, egy 9600GT, vagy egy 4850 volt. De rájöttem, hogy sajnos még ezt sem tehetem meg, így ma jön meg a kis virgonc 4670-es (4600XT) ami 2600XT-t hivatott leváltani nálam. 1280x1024-ben játszok csak. Ahhoz meg elég lesz, magas beállítások mellett, és 4xAA-val is, ahogyan az a PH!-s tesztből ki is derül, és ahogyan azt öcsémnél tapasztaltam....
-
tzsolesz
nagyúr
Nem FLAME-elni jöttem, na.
Azt meg benéztem hogy neked GTX260-ad van, bocsi.
Természetesen a GTX280 a legerősebb egy GPU-s VGA, és ezzel nem is vitatkozik senki.
De a GTX260 alig alig erősebb a 4870-től alapon, ha megrángatod, akkor már más a helyzet persze. Mondjuk egy jó pár játékban a 4870 erősebb a GTX260-tól, attól függetlenül, hogy a 9800GTX ellenfele árban, és kategóriában is. A GTX-ek ellenfele a 4870X2, amire még a mai napig nem válaszolt az NV, és ezzel nem vitát szerettem volna robbantani, de hát úgy nekem estetek, hogy muszáj voltam magam tisztázni....
A másik, meg az hogy ugyanannyi bug-ot hallok NV részről, mint ATI részről, ezt kár forszírozni, hagyjuk is.........
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #7143 üzenetére
Hát igen,pontosan erröl van itt szó.Meg arrol a massziv 20% tuningrol ami a radeonokbol már nagyon régota eltünt...amihez az Nvidia VGA-nál semmi más nem kell csak egy Rivatuner...meg arrol a powerplayröl ami a GTX-en megy...a tökéletesre fejlesztett RV770 meg nem...meg sorolhatnám...az biztos hogy a GTX260egy kicsit piszkálva hozza GTX280-at ami azért nem mindegy... a 4850-et meg vmodolni kell és akkor is alig tudja hozni a HD4870-et...amibe aztán nem sok tuning maradt...ezek csak ugy az eszembe jutottak...a bestbuy kártyákrol...
Ja és jut eszembe...én nem tagadom én ATI "szimpatizáns" vagyok...folyamat csak radeonjaim voltak... elegem lett egy idöre belölük,azota marha nyugodt vagyok amiota a GTX megvan,és azt is tudom az árát is a radeonnak köszönhetem -
Beowulf_78
addikt
válasz
tzsolesz #7140 üzenetére
Én se győzöm hangsúlyozni...bármikor hozhatsz egy 4870-et...odarakom mellé a GTX 260-at. A 4850 a fenekét nyaldossa? Még a 4870 se nyaldossa a fenekét...
De menj át a BIA Hell's Highway topikba és nézz körül. Az összes Ati tulajnak textúra hibája van az esős részen és játszhatatlan a játék...erről is olvastál a tesztekben?
Ja! Hogy ilyeneket nem írnak? Ez van...tudod a "puding próbája az evés".
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #7140 üzenetére
Én ezt többször elolvastam,de nem tudtam megérteni....ugyanis én a catalyst 8.8ig probálgattam a CF-et ami ugye azért nem régen volt.A másik amit nem értek,hogy miért GTX260-t irsz amikor nekem 280am van és ehhez hasonlitgatok.Amugy nagyon egyszerü a képlet a saját magam által készitett szintetikus teszteket kell megnézni..3DM06 ban pl a 4850CF kb 50ponttal többet ért el,igaz agyonrángatott wolfival,mig a GTXet quaddal hajtom.Vantage-ban viszont sosem csináltam 11500-nál több pontot,mig a GTX280 12500-at,és még mondják azt hogy a GTX280 nem DX10es VGA...Tudom ezek szintetikus tesztek ahol éppen megy a CF is mint pl azokban a tesztekben amire te hivatkozol...pl a PH!-s tesztben is érdekes modon mindig megy a 4850CF,csakhogy ez a valoságban nem igy van,vagy ha megy akkor rettentö bugosan,sokkal árnyaltabb ez a kérdés mint ahogy ez a tesztekböl kitünik....egy biztos egy db GTX280 alig alig gyengébb mint a 4850CF,nincs is ebben semmi különös föleg ha valaki ismeri is a GTX280 "származását",ugyan 2DB 9800-bol van ugymond összegyurva,amik nem sokkal gyengébbek mint egy 4850...viszont a GTX MINDIG megy,ezt nem gyözöm hangsulyozni.
-
Beowulf_78
addikt
Hasznos kis progi....próbáljátok ki!
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #7126 üzenetére
Priviben leírnád részletesebben?
Örülnék neki nagyon, ha meg tudnám spórolni a 2,5-3 óra szopást újratelepítésnél.
Előre is köszi! -
TTomax
félisten
Szégyenljétek magatokat,hogy diszno meg krumplee a legnagyobb gondotok...
Komolyan mondom,megérte GTX-et venni,egyre jobban használom,és probálgatom de nem nagyon vagyok biztos most már benne,hogy a 4850CF erösebb volt...föleg vista alatt...igaz ahhoz akkor "csak" wolfim volt... -
Henk
veterán
válasz
Laraxior #7131 üzenetére
Ahhoz képest tényleg korrekt voltam.
Csak gondoltam akkor én is feljebb árazom az enyémet,hogy annyit kelljen ráfizetnem ami reális.
Mit is mondtál mennyi az AMP! ára?
A 70 is 100 alatt van.
constantyne:nekem 260 van és most,hogy az órajel visszavétel titkára is rájöttem tökéletesen elégedett vagyok vele. -
constantyne
csendes tag
hy all
ha már van ilyen topik akkor biztos van pár embernek GTX 260
valaki ossza már meg velem a tapasztalatait hogy mennyire jó pls
mer 1 ilyenre fáj a fogam -
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #7127 üzenetére
oké de a sima xfx gtx280 85-ért árulják akkor ezt mért ne
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7124 üzenetére
SLi-be mennek-é? a disznó és a krumpli jöhet. Sütve. Megegyeztünk.
-
Laraxior
titán
én is meghirdetem akkor az enyémet... beszámítás: van,vagy csere: 3db 8800 Ultrára
komoly vagyok.
Zotac GTX280 AMP! csak -
booz
senior tag
na helloka nvidia betyárok ha valakit érdekelne akkor nézze ezt meg
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #7114 üzenetére
Hello!
Egy nagyon OFF kérdés:
Hogy használod te a Ghost-ot Vista 64bit telepítéséhez?
Én próbáltam és nem ment, mivel elvileg csak XP-hez jó.........
Válasz jöhet priviben.Köszi!
-
Laraxior
titán
válasz
kb. ugyanaz a helyzet mint velem,csak én nem azért mentem át..mégis letámadtak...
-
pdave
aktív tag
válasz
köszi, reménykedtem hogy ez lesz a válaszod
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #7113 üzenetére
Látom nem vágod hogy sokaknak van baja veled, hogy itt tanyázol a topikban mint nV fikázó. Mikor veszed észre magad?
Menj az Ati topikba ha itt sokallod az off-ot. De ez már milliószor el lett mondva neked. Hogy nem lehet ezt megérteni?
pdave: Nekem most a 177.92 van fent Vista X64 alatt. Miért ez? Csak azért mert amikor elmentettem ghost-tal a rendszert, ez volt a legfrissebb. Ha új rendszert fogok felhúzni, a 178.15-öt fogom feltenni vagy éppen az aktuális legújabbat. Nekem driverből adódó problémám nem volt amióta megvan a 260. Bármelyiket is használtam.
-
pdave
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7111 üzenetére
helló
neked melyik driver van fent? tegnap tettem szert egy ilyen karira, és egyelőre még egy régebbi driver van fenn, ami a 8800gt-hez való. itt is jellemző a driver probléma? mert annál a karniál nem volt mindegy a driver, ha a legújabbat raktam fel az nem tetszett neki. viszont esetleg az új, optimalizált driverekkel némi fps növekedés lehet, hogy elérhető. Ha stabil
-
Beowulf_78
addikt
Ha nem játszol DX10-be akkor a GX2 DX9 alatt jóval erősebb, ahol működik az SLI. DX10-be viszont szívás, szűrőkel meg jobban meg is fekszik mint a GTX 260 és a 4870.
Én már nem vennék a helyedbe G92 GX2-öt, rövidesen itt lesz az új GX2 2db GT200 csippel.
Az új játékok se igazán szeretik a GX2 technológiáját. Pl. BIA Hell's Highway. A minimum fps nagyon kicsike.De olvass bele a kártya topikjába.Ellenben a GTX260 jelenleg nálam 2 hónapja problémamentes. Amelyik játékot idáig elindítottam "hasított mint állat".
"Beleégettem" a bios-ba az aláírásomban szereplő órajeleket, és azóta teszi a dolgát hiba nélkül. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
TTomax
félisten
-
sylas
tag
betudtok linkelni olyan tesztet ahol gtx 260 van összehasonlítva a 9800gx2-vel?
260hoz képest elégjól muzsikál a 9800gx2 azt hallottam -
gr.bence
aktív tag
nézegettem a kártyákat 280/260 OC, OC2, OCX
nem rosszak
elfogadnék egy gtx 260ocx-et vagy egy gtx 280ocx
-
Myers
senior tag
válasz
Bluegene #7099 üzenetére
Nem ma, de tegnap megnéztem a 4850 topik utolsó 200 hozzászólását.
Egyetlen egy darab "ati alázás" vagy "nv dicsőítés" nem volt. A topik arról szól, amiről kell.De marhára érdekes, hogy ebben az nv topikban (a többit nem néztem) mindig van 1-2 megmondóember (nem véletlenül címzem neked a hsz-t), aki azonnal jön és lehúzza az nv-t, vagy fényezi az Atit, ha netán az nv véletlen elkövet valami """"jó"""" dolgot.
Szóval?
-
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #7102 üzenetére
Elég...
Más...
Hát nem tudom...de 64bites Vistán jó ha van 30FPS-em warheadben ...ez kb a fele mint XP-n volt... -
Dark KillerX
addikt
Gyerekek az a kérdésem,hogy kinéztem egy GTX260-as,és megkapnám féláfával kb:59000FT-ért,ami köv lenne.
http://www.computerbox.hu/shop/product_info.php?cPath=21_55_93_99_120&products_id=2616
Azért kérdem,mert úgy néz ki eltudnám adni a régi 8800GTX-met(Accelo Extreme-mel együtt)kb 35000Ft-ért.A használt felbontás 1280-as lenne+ min 2*AA.
Amúgy ehhez a vidkarihoz elég lenne a konfigom?Elsősorban a tápra gondoltan(450W FSP),és a proci egy E5200-as lenne 3,2Ghz-en,de bírja a 3,6Ghz-et is. -
TTomax
félisten
válasz
Bluegene #7099 üzenetére
Valljuk be a 4870X2 is elég eröltetett,mint ahogy az összes multi GPU-s megoldás...de akkora kereslet biztos lesz rám mint a HD4870X2-re...nekem ezek felejtös dolgok..és ugylátom a GTX290 is az lesz mert alig lesz gyorsabb a 280-tol...nagyon jol jártam 70ért a 280-al,azota itt is visszaárazták 90-110ezer forintnyi fontra....
Te most nézem...árulod a 4850-ed???Mire cserélsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest