Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #5530 üzenetére
na gépben már Nagyon nagyon meggyőző most hirtelen 670/1140-re húztam a 3.6Ghz-es Yorki mellé... 18900 3DM06,amúgy nagyon csendes egyáltalán nem meleg...nagyon elégedett vagyok eddig nagyon meggyőző... a HX520 meg simán viszi powerplay is megy...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
válasz szucsinka #5550 üzenetére
Mindegyik driverrel működik. Ha húzod akkor is visszaveszi
TTomax: megszoktam hogy vizezve van,és úgy minden kártya 55 fok alatt maradt 3Dbe is. kicsit melegnek érzem ezt a dobozt,de majd később megoldom
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #5553 üzenetére
Nekem alapon 45fok...de jó házam van... 2db 12-es Xigmatek tolja alá a friss levegőt...
Az aláírásomat javítani kellene[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
Valahogy a ventivezérlést kellene megoldani,hogy 2Dben maradjon csendben,aztán meg a hőfokonként emelje a venti fordulatszámát. Valahol olvastam hogyan kell megcsinálni,csak nem tudom hogy hol
Valami ilyesmit képzeltem el:
2D:40%
low power 3D:40% (ezt úgysem használja...)
performance 3D:
60fok:70%
65fok:80%
70fok:90%
75fok:100%
ezt ha meg tudnám csinálni jó lenne,és akkor ne kellene kínlódnom hogy mindig süvít a venti,hanem akkor amikor kell"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz biggamer #5559 üzenetére
be lehet állítani olyanra mint a Crysisban az ultra high mod config de nekem nem jön be,kicsit sötétebb..de legalább nem lassul tőle
Majd én is pumpálok fel FullHD-s very high 16xQ-s képeket....
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
feltoltam 630/1350/2100ra a 260ast
crysisbe 73fokos az okés? -
Laraxior
titán
válasz szucsinka #5562 üzenetére
Persze...nekem is max 74-76 fokos,pedig kissé meg van rángatva igaz a venti 80%on pumpálja a szelet.
-
titán
A 260/280-al milyen kompromisszumokat kell kötni warheadban 1280-ban?
-
Laraxior
titán
semmilyet
Crysis topikban csináltunk páran tesztet.
1280x1024 high noAA: átlag:70FPS
szerintem meggyőző[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz gr.bence #5568 üzenetére
az majd a következő generációs videokártyákon.
Nálam sem megy annyira hogy játszható legyen...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
itt is publikálom első próbám
-
pisti88+
senior tag
válasz biggamer #5559 üzenetére
Ittvan pár kép a Crysis Warheadből:
1280*1024, high beállítás, 8*Q, xFx gtx 260xxx
kép1
kép2
kép3
Az első kép azért van elmosódva mert épp felkapott az uccsó nagy alien, és éppen széttrancsíroztam a plazmaputkával
A 3. képen pedig érdemes megfigyelni a talajt, csak kicsit van kidolgozva[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz szucsinka #5571 üzenetére
everesttel nézd az órajeleket?
-
gr.bence
aktív tag
azt nem mondjátok komolyan hogy a gtx 280 nemtudja 1680x1050 -es felbontásba fullon vinni a crysis meg az uj részét?
-
pisti88+
senior tag
válasz szucsinka #5577 üzenetére
Egyálltalán nem áll vissza? egyszer belőtted neki az értékeket és azon megy? Ha igen szerintem eszközölj egy resatrtot akkor a kari biosában meghatározott órajeleken kell indulnia a cuccnak!
gr.bence: konfigföggő, de szerintem vinnie kell max nem 50fps-el hanem 30-al( bár a 16*Q nagyon killer tud lenni)[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz gr.bence #5582 üzenetére
ezt ki mondta neked hogy 30 az átlag?.... hülyeség. 20 ha megvan örülhetsz
-
Laraxior
titán
válasz szucsinka #5575 üzenetére
olvass vissza... leírtam mi a helyzet az everesttel...
A GPU-Z nem ér semmit itt. csak a riva tuner mutatja hogy mikor ugrik vissza az órajel.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz szucsinka #5586 üzenetére
leírom még egyszer:
Indítsd újra a géped!
Nézz rá riva tuner monitor ablakára anélkül hogy megnyitnád az everestet. Háttérben futhat,ha együtt indul a windowszal,azzal nincsen baj.
Mihelyst megnézed a GPU ablakot az everestben,feldobja az órajelet performance3D-be és nem veszi vissza,csak a következő restartnál.
FullHD felbontású filmnél is 3Dben megy.
GPU-Z 2.0.6meg csak a szenzor fülnél mutatja...,de van újabb is az már hátha...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #5587 üzenetére
tudom..Nálad minden más...és a GTX 260 XXX is erősebb mint az enyém.. all right
-
titán
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ezek a 30-35 fps-ek is kevesek az élvezetes játékhoz (crysisekről beszélek). Akkor okés, ha legalább 40-60 között mászkál az fps. Ez alatt lassabb az egész, a fordulások, minden.
-
G Bedtime St
tag
Sziasztok!
Látom nagyon szenvedtek az orajel visszavétellel. Erre felbuzdulva negativ tuningot csináltam:[link]. És müködik. Ha stabil marad még le veszem 150/80 -ra.
[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
válasz G Bedtime St #5594 üzenetére
Ilyenről sem hallottam még, szerintem te vagy az első a topikban aki ilyet csinál
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
bátran... a GPU olyan nagy felületű hogy a paszta teljesen hozzátapasztja. Én is rángattam,de semmi..kicsit el kell fordítani
-
Laraxior
titán
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ennyire elég a GTX280 AMP! verziója nem sok,de cserébe szép.... és azért nah,valljuk be fullHDben örülhettem hogy elndult és megmozdult a játék
-
keIdor
titán
válasz Laraxior #5598 üzenetére
Jól látom, hogy 10 meg 20 FPS-ekkel megy? Ez 1920×1080, vagy 1920×1200? Jövő héten nekem is jön a Full HD monitor, és reménykedtem, hogy HD4870 elég lesz még 2008-ra, de látom esélytelen, ha GTX-280 OC se elég már... Atyám mibe vágtam én bele...
Már látom a jövőmet... írom a privit Gianninak, vagy Banditnak, mert rendelem a HD4870 X2-t.
Egyébként szép képek, grat!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest