- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Az a vicces, hogy GTX 280-at most is lehet kapni újonan. Ha egy százassal olcsóbb lenne akkor elég kemény fejvakarás venné kezdetét nálam.
Összeszorítom a fogam, mert megfogadtam, hogy ebben az évben nem veszek új vga-t.
Árversenyről ahogy nézem lemondhatunk, Fermi fogyasztása brutális lesz, ezért minimum kivárnék egy csíkszélcsökkentett GTX 475-öt vagy 485-öt, vagy egy 5890, 6850 féleséget.
Inkább gyúrok a stabil, 24/7-es 4Ghz-re proci oldalon. Az azért két évig még mindenhova elég lesz full HD-ban, VGA-t meg kivárós alapon majd....... -
Qru
MODERÁTOR
De akkor is beskálázódik a GTX400 ára alá. Elején nyilván nem lesz változás, mert drága lesz az új széria, de lassan annak is csökken majd az ára, akkor meg esnifog a GTX200 ára. Persze mivel már leálltak a gyártással így csak a használt piacról van szó, de az is reagál az ilyesmire.
-
AtG
aktív tag
válasz
WongFeiHong #20192 üzenetére
Felvált 3D-s órajelekre? Nekem megint elkezdett hülyülni, hiába állítottam be a driveren belül is az energiagazdálkodást maximális teljesítményre, úgy tűnik hanyagolom egyelőre az új drivereket. Visszaraktam a 182.50-est, és azzal tökéletes lett megint. Érdekes módon egy barátom 9800GT-je is ilyen gyermekbetegségekkel küszködik, szóval nemcsak GTX-et sújtó jelenség.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong #20188 üzenetére
Sokmindentől lehet. Teleszemetelt Windows okozhat ilyet. A driverhez kötődő 3rd party programok is eredményeznek hasonló problémákat. A driversweeper például mindent eltávolít, még azt is amit nem kellene.
Esetleg szimplán driverbug. De nyilván ez már nem fog kiderülni, mert a driversweeper legyalulta a megfelelő működéshez szükséges bejegyzéseket, és a régi driver nem hozza őket létre újra, mert látja, hogy nem először lesz telepítve a gépre, és abban a tudatban él, hogy az összes nem törölhető bejegyzés megvan. -
rumkola
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20188 üzenetére
feladatkezelőben nézd meg, hátha eszi valami a procit....
-
WongFeiHong
senior tag
csessze már meg az nvidia
Már leszedtem driversweeperrel is ezt az új drivert és felraktam egy régit is de nuku változás.Minden játék változó idő múlva beakad aztán megint fut normálisan/Trials 2 150 fps-ről lemegy 50-re majd vissza,Bad Company 2,Bioshock2 minden beakad/ Már mindent néztem,kinyomtam aerot,lefuttattam proci tesztet de semmi hiba,virus sincs
nem tudom mire gondoljak...Senkinek nincs ilyen akadás gondja a 196-os driverekkel???
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ADAM1337 #20175 üzenetére
Ennél sokkal nagyobb baj, hogy a P35-nél két PCI Express slotot külön vezérlő hajtja. Én is váltottam a CF miatt X38-ra sokkal jobb lett a teljesítmény.
Qru: A Fermi nem nyom le semmit. Az NV partnerei már leálltak a GTX 200 sorozat értékesítésével. Azok árazása a kereskedőtől függ.
-
Biga123
addikt
Köszönöm mindenkinek
-
szucsinka
őstag
válasz
Taifa Díaz #20181 üzenetére
nem lehet húzni vele a karit a legujabb whql-el 196.21
de már megoldottam -
szucsinka
őstag
sziasztok
hu de rég voltam itt
melyik az a win7es driver a 260gtx-nek amit tud kezelni a riva tuner?
elöre is thx -
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #20178 üzenetére
Lara még nem szokta meg az új topikját, ott nincsenek ismerősök.
-
Biga123
addikt
Hali
Kérdésem a következő lenne .. mennyire hangosak a refhűtős GTX 260-ak..
Illetve a szokásos 192sp vs 216vs
Most egy MSI Twin Frozr -es 250 GTS van érdemes váltani?
Üdv Biga -
MCMIX
csendes tag
üdv.,
egy apró dolog kapcsán kérnék segítséget. hol tudnék olyan kábelre szert tenni, amellyel a gtx260-amat rá tudnám csatlakoztatni az alaplapi s/pdif kimenetre? vmiért nem volt mellékelve. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
WongFeiHong #20163 üzenetére
Amúgy a 196.34-es driver még beta. Én is föltelepítettem, és nem is volt vele semmi különösebb bajom, csak bosszantott, hogy a Mass Effect 2 alatt végig ott volt a bal felső sarokban egy PhysX - CPU kiírás, amit sehogyan sem tudtam eltüntetni, csak másik driver használatával szabadultam meg tőle. Valahogy mindig idegenkedni szoktam a beta driverektől, pedig alapjában véve nem szokott baj lenni velük.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20161 üzenetére
Mindíg a legújabbat?
Ez kb olyan mint amikor otthon akárhányszor elmegyek a ruhásszekrény elött, mindíg felveszek egy tiszta polót.
-
TTomax
félisten
válasz
WongFeiHong #20158 üzenetére
Még mielőtt kockásra installálnád magad.... próbáld meg ezt felrakni hátha neked is segíteni fog... addig hagyd fenn a drivert.... szerintem be fog jönni...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20158 üzenetére
Driver uninstall, majd restart és driver sweeper és biztonság kedvéért valami registry tisztitó. Aztán ismét restart és be csökkentett módba és ott ismét driver, reg tisztitás. CCleaner-t szoktam használni meg még egy másik, ingyenes registrytisztító progit aminek a neve most nem jut eszembe.
Ha ezekkel megvagy akkor restart és telepítsd a drivert amivel nem volt gond.Ha egyszer egy driverrel minden szinten elégedett vagy akkor miért cseréled le?
-
WongFeiHong
senior tag
Hello!Mióta felraktam az új 196.34-es drivert szinte minden játék ami eddig fullon ment most beakad másodpercekre majd újra megy és igy tovább bármilyen beállitással.pl
urnout,Dirt2
Visszaraktam egy régebbi drivert már azzal is ugyanez.Gondoltam már memóriahibára is vagy virus de semmi.Everest is normál hőfokot jelez.Win 7 aerot is kinyomtam de az se segitett,pedig úgy néz ki mintha vmi bezavarná a karit./gtx260oc/ Már nem vágom mit csináljak -
sheep
addikt
nem szaggat, az meg nem érdekel, hogy 30 fps vagy 130
bár még a játék elején vagyok, lehet hogy majd lesz olyan pálya ahol diavetítés lesz -
Miller12
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a windows 7-el!
Már egy pár hónapja vettem egy Palit GTX 260-as videókártyát és egy ASUS P5Q3 DDR3-as
alaplapot! Tesztnek feltettem a Windows XP-t és minden superul működött!Na most feltettem a Windows 7-et s furcsa jelenségek jöttek ki! (több verziót is próbáltam már)
Probléma:
Mikor elindítom a gépem bejelentkezik a windows ahogy kell, de a videókártyát nem ismeri fel!
Na most jön az érdekesség:
Ha kikapcsolom és újraindítom már felismeri és megy minden ahogy kell!Próbáltam már az összes nV drivert most legújjabb 2010-es van fent, de semmi!
Próbáltam a biosban okoskodni, de semmi!
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
Még annyi hogy érdemes lenne lecserélnem a jelenlegi procimat egy 3,6-3,8Ghz-es 4magosra. Dobna valamennyit a GTA4-en ill. a CRYSIS-en
-
Sziasztok!
Van egy EVGA GTX 280SC-m, mellette egy E8500. A kérdésem a következő a procimat 4000Mhz-en járatom 1,23V-al, de tudná a 4400Mhz-et is 1,41V-al. Érdemes a nagyobb frekin járatni a procit HD-ben tolva GTA4-et ill. CRYSIS-t, vagy a kártyához elég a 4Ghz is? -
Tiesto22
csendes tag
válasz
Scholes9 #20136 üzenetére
"de, ha gondolsz a jövőre is akkor VX 550-et vagy TX 650-et vegyél és a következő kártyacserénél sem kell tápot cserélned"
Azér remélem hogy ez nem lessz igy mert én nem tervezek 600 - 700 Wattos tápokat venni. Szóval remélem nem fognak az egekbe szökni a jövőben se a videokártyák energiaigénye. Ez szép meg jó hogy 2D alatt visszatudják venni az órajeleket de szerintem már ez is túlzás hogy egy videókártya 200-300 Wattot eszik 3D alatt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
lordvico #20135 üzenetére
Az én Chieftec 450w-osom nem bírta a kártyát ami hasonló teljesítményű volt 12v-on mint ez, le is kellett cseréljem, a mostanival megszüntek a gépleállások. Én a kisebbik testvérét ajánlanám: [link] ,de, ha gondolsz a jövőre is akkor VX 550-et vagy TX 650-et vegyél és a következő kártyacserénél sem kell tápot cserélned.
-
lordvico
csendes tag
megkaparintottam egy gtx 260-as golden sample-t, i3as intel procit kap, szokásos kiegészítőkkel, szerintetek 450 W elég lesz neki?
Ezt a tápot néztem ki : Thermaltake litepower -
Gaben01
őstag
válasz
Taifa Díaz #20131 üzenetére
A tápnak elégnek kéne lennie,nekem egy 360-as zalmannal simán indult,csak 3d alatt fogyott el a táp.Tuning van (vga/cpu)?Kezdettől fogva csinálja?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Bulitt #20127 üzenetére
És ha a következőt produkálja az emberfia GTX260-asa, akkor mi van
: bekapcs, a táp lekapcsol, gondolkozik egy darabig, aztán bootoltatja a vga-t, de elég sokáig, és utána betöltés közben lezsibbad a Win7. Reset után semmi gond, ha a normál betöltést választod a hibajavítás helyett. Szóval melegindítás oké, de nulláról hidegen indítva egy kicsit kényeskedik. A táp - Gigabyte Superb 460 W - eddig elég volt. Por esetleg belejátszhat valamilyen szinten?
-
Bulitt
addikt
válasz
JONAS77 #20126 üzenetére
A por ami rá telepszik a kártyára, illetve a többi alkatrészen megtelepedő por a meleg hatására képes hirtelen elhitetni az emberrel, hogy valami gáz van
De ha nem tapasztalsz olyat, hogy leesik a teljesítmény low3d-re vagy hibádzik a tesztek alatt a kártya akkor nincs gond.
De a legbiztosabb az lenne ha legariztatnád, mondván működés közbe megállt a ventilátor
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Bulitt #20125 üzenetére
Igen, ebben igazad van, szerencsére nem éreztem égett szagot, de ha közelebbről
megnézem a kártyát néha érezni hasonlót, de ez lehet az egész rendszer alaplapi, és az összetevők hőtermelésétől!? Nincs igazam?
Remélem ez csap meg itt-ott, ja szerintem a mikropor is lehet, ami hőre ilyen szagot ad.
Ha nincs igazam, cáfold meg!Köszi!
-
Bulitt
addikt
válasz
JONAS77 #20124 üzenetére
Hát ha a slot megfeketedett akkor az igen csak szép lenne, de lehetséges.
Szerintem a gyártók is úgy terveznek hogy egy max érték és +10mp e fölött, kb olyan mint a hangszóróknál
Szerintem nem lett baja, de ha lett volna valami azt érezted volna. Azért ott ha valami meg ég, akár a slot akár a nyák, az szagot hagy maga után
-
JONAS77
aktív tag
Mégegyszer visszatérek egy előző kérdésemhez, ami arról szólt, hogy 10mp sok volt-e a vga-nak 95 fokos hőmérsékleten??? Már kaptam választ, de akkor azt kaptam, hogy magának a GPU-nak nem lehettett ettől semmilyen károsodása, ellenben a mellette lévő alkatrészeknek!? Nem tudom, hogy mit tegyek, szedjem-e szét vagy elég ha megnézem a PCI-e slotját, esetleg ott nem-e feketedett meg? Ha igen, akkor gondolhatok egy másik vga-n, mert az lehet, hogy a nyákon is valamik megsülhettek?
Mondjuk a mai napig semmi baja a karinak, nyomom rajta RACE07-et is, 1440x960 fullba feltekerve a grafika és még eddig, lekopogom semmi baja!
Mit tudtok mondani, hogy ez a tiz másodperc nem degradálta a kártyát, GTX 260-as - konvertálás alatt. Az Asus Smartot használja a venti, akkor AUTO-n volt, és valami miatt leált a venti, nem forgott, és ekkor kezdett lassan felkúszni a hőmérséklet, de mint mondtam siettem lekapcsolni!
Az rossz jel, ha netán a slot megfeketedett? Még nem néztem meg, de ma lessz a napkja! -
Bulitt
addikt
válasz
Tiesto22 #20115 üzenetére
Ezt szerintem ne próbáld ki
Nekem egyszer megakasztotta egy cd-tok - Nincs házba a gépem
- a ventit és nem vettem észre, simán ment 2d-ben is 50-60fokra. A lényeg ahogy már többen is mondták a vrm oldal. A GPU bírja de a vrm rész már nem annyira, hiszen a gyári hűtő a vrm rész felé tolja ki a meleg levegőt.
Akinek számít a jó hűtési teljesítmény és a hang az vegyen rá másik hűtőt, én is ezt csináltam és nem bántam meg
-
Tiesto22
csendes tag
válasz
csucsu69 #20114 üzenetére
Nekem igazából ez így jó is hogy csak 75 fok körül kezdi el emelni mert azért 50%-os venti alatt már elég szép hangja van
Meg azon is gondolkoztam hogy este amikor csak msnezek vagy csak a letöltés miatt megy a gép akkor teljesen lekapcsolom a ventilátort rajta. Szerintem 2D-be ventilátor nélkül se fog melegedni a GPU.
-
Tiesto22
csendes tag
Nekem a Galaxy 260+ - nak már alap órajeleken(625/1050/1350) 79fokra megy fel terhelés alatt. Ezér nem is nagyon akarom erőltetni nagyon húzást mert nem szeretném ha 80fok főlé menne. De mondjuk én ugy vettem észre hogy a FUR Benchmar alatt sokkal jobban melegszik mint a játékok alatt mert én nem szoktam hallani játék alatt hogy feljebb menne a ventilátor sebessége.
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Van egy GTX 260 Super oc-m és az lenne a problémám hogy 61 fokig fel megy terhelés alatt..
Persze maxon megy a hűtése..és kicsit furcsállom ezt a hőfokot..nekem soknak tűnik..ez normális? -
Alister71
nagyúr
válasz
Scholes9 #20100 üzenetére
Ha kompatibilitási gondja van, felrakhatsz 300 fajta drivert is, egyikkel se lesz jó. Phenom II alá azért gyártanak Geforce chippel is lapot, hogyha nV kártyával akarod használni ne legyen probléma.
A te gondjaid csak akkor fognak megoldódni ha lecseréled a lapodat, vagy elcseréled a GTX-et egy 4870-esre.
Ha mostanában vetted a lapot vidd vissza a boltba és cseréltesd ki GeForce chipsetesre.
Pl. egy ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest