Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Alister71 #18745 üzenetére
Ha a 350W-os 12V-on papiron 13A tudo enhance tápom elviszi a az E3200-at meg a GTS250 ronggyá huzva és terhelve... (nem vicc 24/7 foldingola GPU és a CPU is... 100%load..) akkor szerintem az a giga tápnak sem okozhat gondot...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Scholes9
nagyúr
-
odorgg
addikt
válasz Alister71 #20261 üzenetére
Lord Vader által linkelt, nvidia system tools-al, sikerült is belőni a a kívánt órajeleket: 150/300/100 És még profilokat is lehet csinálni, ráadásul most a ventiszabályzás is müxik Mostmár nyugotttan alhatok
Kössz Lord Vader, örök hála
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
válasz Alister71 #20498 üzenetére
Persze ha neki az NV a lényeg, akkór nyugottan vegyen aszt, nekemis vólt Sapphire 4890
Toxic-om, bár nekem csak az 50000-res ára vólt az egyetlen problémám vele ezért adtam el, és vettem 35-ért a 260-at. Hozzá teszem a 4890 Toxic vólt az eggyetlen kártya, amit ugyanannyiért sikerült eladnom, mint amennyiért megvettem És fél évig használtamOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
ghostmat
tag
válasz Alister71 #21280 üzenetére
Már nagyjából leegyeztettem vele a dolgokat, egy hét próbagarit vállal.
csak fifázott rajta,, sztem nem is volt húzva a kártya
meg ez volt az egyetlen olyan kártya ami a max 30as keretembe befért GTX-ből,
mert gondolkodtam GTS250en, de lebeszéltem magamat róla,ma került fel egy másik Gigabyte gtx 260,
ha nem jelentkezik ma a srác akkor rákeresek a másikra.
"Gari nélkül szerintem nagyon drága." - garival meg 10-15el drágább, vagy BP-en nincs
remélem jó lesz
-
tibi.234
tag
válasz Alister71 #23421 üzenetére
a konfigom: intel core 2 duo e6550( egy ekl hütö van rajta), 5gb kingston 800 mhz-s ram (2x2), gigabyte g31m-es2l alaplap, wd 500 gb 32 mb cache Winya, RaptoxX 450 es táp, és a vga: bfg gtx 280oc. a hiba az hogy mikor bekapcsolom a gépet és elindítom a cod 4 et (multi) akkor mihejst bejön a szerver azonnal a gép újraindul.a vga nincs felhuzva semmi csak a hütést huztam fel 72% ra hogy hűtsön.
pm írj. -
sampe
aktív tag
válasz Alister71 #23474 üzenetére
hogy őszinte legyek a physx miatt döntenék a csere mellett, nem mintha nem lennék megelégedve az 5770 el
sok összehasonlító videót láttam, ami miatt érdemes lenne a csere (szvsz)
de a kérdést azért tettem fel hogy más emberek véleményét is meghallgassamgtx 260 pro érvek: valamivel gyorsabb, physx támogatás, és kíváncsi lennék milyenek az nv kártyái(még soha nem volt nv-m)
kontra: nagy fogyasztás, lehet hogy nem fél el a házamban dx 11 hiánya, nincs gari5770 pro: alacsony fogyasztás, kb 2 év garancia, véleményem szerint megbízható, még soha nem volt vele gondom
kontra: physx hiánya, 260 hoz képest lassabba cserétől azt várnám hogy pöppet szebbek legyenek az általam futtatott játékok
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
-
sampe
aktív tag
válasz Alister71 #23480 üzenetére
nem gondoltam volna hogy a régebbi szériás nv-k ennyire küzködnek a ramhibával
egyébként az 5770 ért 20000 ftot ajánlottak többen is, kb 36000 ért van gainward gtx 560 ha jól tudom, csak itt az a gond hogy a gainwardot egyáltalán nem ismerem (mennyire jó ill rossz kártyákat gyárt)
szerk.
pedig a demo videókon nagyon látványos és jól néz ki , ezek szerint akkor ez is csak parasztvakítás[ Szerkesztve ]
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
sampe
aktív tag
válasz Alister71 #23486 üzenetére
úgy értem valahol, valamelyik topikban olvastam egy hasonló problémáról, ott ha jól emlékszem a vga tápellátásával volt gond de ne vedd biztosra a szavam, csak halovány emlékek a múltból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest