- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
válasz
okoska74 #1361 üzenetére
Érdekes. Lehet tényleg win10 probléma - nekem a win7-en ilyen gondok nincsenek, de gondoltam egy kipróbáló verziót megnéznék a win10-ről. DE amennyi negatív jelzést olvasni róla... egyelőre várok, hogy forrjon kicsit. Amúgy a géped gyorsabb, mint az enyém (Ahlon2 x4, 2x2gb ddr2, asus m2n-e, de van xonar hangkártyám, nem az integráltat használom)
Egyébként kötve hiszem, hogy asus hiba lenne - csak lehet más észre sem veszi ezt a hibát vagy átmegy felette.Viszont tudsz ellenpróbát tenni, néztem a géped linkjét és integrál videokártyás i3-ad van. Kapcsold be, míg a 650-et kiveszed és nézd meg, annál is van-e ez a probléma?
-
Bal0924
senior tag
válasz
okoska74 #1361 üzenetére
Végre!!!
Nem csak nálam van ez a gond
Amit leírtál mind igaz rám is.Lehet hogy ASUS geforce a hiba...
Nekem is ASUS a videokártyám
GTX650TiEgy Csere videokártya kellene ami nem ASUS termék. Hátha akkor megjavul. és kéne annak az eredménye. (lehet betudok szerezni, nem biztos, de ha igen, az eredményt leírom..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- RTX 4060
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest