Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Pityesssz
üzenetére
Javaslom előbb készíts be egy PCI-s VGA-t ha netán balul sül el a flashelés. Akkor életre tudod kelteni a VGA-d. Tapasztalat én most csesztem ki magammal nem rég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legegyszerűbb a pendrive-os módszer. De mivel az nvflash DOS alól fut ezért kell csinálni egy DOS-os bootolható pendrive-ot.
Amik kellenek még:
hp format tool
usb-dos
nvflash
és a BIOS fájl rom-ban a bin nem jó.
+ a NiBiTorPendrive megformáz FAT32-re, HP format tool-al megcsinálod a DOS-os pendrive-od, aztán az nvflasht és a BIOS fájlodat simán rámásolod a pendrive-od gyökér könyvtárába. Belépsz a géped BIOS-ába és beállítod hogy USB-ről bootoljon, nekem csak úgy volt hajlandó ha lehúztam a merevlemezt
Ennyi az előkészületekről.Miután sikeresen bootoltunk listázzuk a fájljainkat a dir paranccsal, az nvflash és a BIOS fájlunkat kell hogy lássuk.
Egyszerűen indítsd el az nvflasht az új BIOS-al együtt ezt így: nvflash (BIOS fájl neve).rom zárójel nem kell.
Ezután elindul az nvflash kéri hogy nyomj y-t ha fojtatni akarod és vársz amig nem végez.
A végén újraindít és már készen is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennyi az előkészületekről.
ugyanez a szitu nálam is