Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
válasz
Gézengúz #993 üzenetére
Nah, hali
Elég kemény este áll mögöttem, sikerült a flash (nvflash --index=0 -4 -5 -6 bios.rom), viszont miután újraindítottam a gépet nem adot képet egyáltalán a kártya
Most sikerült az integrálttal képet alkotnom, majd pedig vissza flasheltem az eredeti biost és voalá van újra kép.
Valószínű most egy darabig nem piszkálom inkább
Köszi a segítséget mégegyszer! -
Ferrari fan
tag
válasz
Gézengúz #989 üzenetére
Először is köszi a segítséget, megtaláltam a cikket, majd ha hazaérek megnézzem mit lehet tenni, vakon pedig a leírás alapján mennie kellene csak floppy helyett pendrive...
Lehet készíteni "vak-flash" floppy-t is, ilyen esetekre, de előtte mindenképpen szükség lesz az eredeti bios-ra.
A "vak-flash" floppy egy sima boot lemez, amihez szerkesztünk egy autoexec.bat-ot
A floppy-n legyen az nvflash, a cwsdpmi fájl, és az eredeti bios.Az autoexec.bat-ban a következő legyen :
nvflash -4 -5 -6 -A -y a:\oldbios.rom
itt látjuk, hogy egy "A" is belekerült a sorba, ez a paraméter kizárja a felhasználót, amennyiben lehetőség van erre. Tehát a flash teljesen automata lesz.
Az autoexec.bat-ot a legegyszerűbb valamilyen notepad alkalmazással megírni, majd autoexec.bat névvel, ill. kiterjesztéssel elmenteni.majd azért írok még mire jutottam estefele, hátha kell majd egy kis help is
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest