Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
Csabesz666 #1003 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz
Ferrari fan #992 üzenetére
úgy se,
Egér bal alsó sarok klikk, cmd begépel, enter, ne folytassam...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Ferrari fan #990 üzenetére
van win-es nvflash is, ehhez nem kell se pendrive, se floopy
-
Gézengúz
addikt
válasz
Ferrari fan #988 üzenetére
Van egy cikk az nvflash mukodeserol itt valahol a ph-n, keress rá megvannak a kapcsolók amivel rá lehet eroltetni. De elofordulhat, hogy nem fog menni, igy erosen ajanlott, hogy vakon vissza tudd flashelni a regit...
Menni fog?
-
Gézengúz
addikt
Esetleg valaki tudja, hogy Egy GTX650 (Gigabyte) esetén meddig mehetek le a fesszel? Egyáltalán nem hangos kártya de most már mégiscsak ez a leghangosabb komponens a gépemben, hűtő fordulatot levittem 1560-ról 1260-ra ugyanazon biost írtam át és flasheltem vissza! 2-3 fokkal magasabb csak az alapórajelen (324Mhz) Így most 24-25 fok. De szeretném lejjebb tolni az alapórajelhez tartozó feszt is, eddig 0.98-ról 0.93V-ig jöttem le és stabil..
Szóval nem a magasabb órajelekhez tartozó hűtő fordulatot és feszt hanem a nyugalmi állapothoz tartozókat szeretném állítani, de nem akarok nagyon keveset sem beállítani...
Valaki??
-
Gézengúz
addikt
A sorban az 5. lehet a Te biosod..De mókányolni kell mert alapból olyan, hogy váltogatja az órajeleket...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Hubapeti #520 üzenetére
Jeee..én meg pont azza töketlenkedek, hogy nekem nem akar váltani, de ezek szerint nem is a 2-d-t kellene bizgerálni hanem a 3d felel meg a 2d-nek és az extra a 3d-nek 9600gt esetén..Na kiderül...moddolom..
Egyébként ha az a célod, hogy ne kapcsolgasson akkor csak töröld ki a mezőből a 3d- értékeket és mentsd el majd nvflashel írd vissza..
De gyanítom, hogy még sokat kell a témában olvasgatnod...
-
Gézengúz
addikt
Egyik márka biosát másik márkájú kártyába átsütni lehet? Konkrétan 9600Gt-re gondolok...Feszek és órajelek stimmelnek..Csupán annyi, hogy az újabb úgy néz ki tudja alapból váltogatni a 2 és 3 d feszültségeit illtve órajeleit...Ezt én a régiben hiába állítom nibitorral nem akar menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest