Hirdetés
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huntermati #852 üzenetére
Nem tudom az alaplapodon van e második pcie VGA csatlakozó,de ha van rá lehetőséged szerezz be egy másik VGA-t is ha baj lenne. Nem ijesztgetni akarlak,de a lehetőség ott van. Saját káromon tanulva mondom,nem éri meg a biost piszkálni, főleg ha van a problémádra egyéb biztonságosabb megoldás. Én is hasonló cipőben jártam. Nem tudtam alaulfeszelni a kártyát úgy ahogy szerettem volna,és elkezdtem a bios mókolást. Nem volt szerencsém,nem sikerült a flashalés,és a kártya pihenőre vonult. Szerencsére vissza lehetett rakni rá az eredeti biost a megfelelő módszerrel,de mivel nekem nem volt másik VGA-m, és az integrált videó vezérlőt nem tudtam használni mindenképp külső segítségre volt szükségem,ami azt eredményezte hogy 2 hétig nem volt gépem.
És nem utolsósorban mivel könnyebb a biost módosítani mint feltelepíteni az MSIab-t?
De ahogy mondtam korábban is... a döntés a Tiéd!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest