Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huntermati #852 üzenetére
Nem tudom az alaplapodon van e második pcie VGA csatlakozó,de ha van rá lehetőséged szerezz be egy másik VGA-t is ha baj lenne. Nem ijesztgetni akarlak,de a lehetőség ott van. Saját káromon tanulva mondom,nem éri meg a biost piszkálni, főleg ha van a problémádra egyéb biztonságosabb megoldás. Én is hasonló cipőben jártam. Nem tudtam alaulfeszelni a kártyát úgy ahogy szerettem volna,és elkezdtem a bios mókolást. Nem volt szerencsém,nem sikerült a flashalés,és a kártya pihenőre vonult. Szerencsére vissza lehetett rakni rá az eredeti biost a megfelelő módszerrel,de mivel nekem nem volt másik VGA-m, és az integrált videó vezérlőt nem tudtam használni mindenképp külső segítségre volt szükségem,ami azt eredményezte hogy 2 hétig nem volt gépem.
És nem utolsósorban mivel könnyebb a biost módosítani mint feltelepíteni az MSIab-t?
De ahogy mondtam korábban is... a döntés a Tiéd!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest