Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fogok hazudni, Novarock mindig is egy túlélő tábor volt, és az is marad. Igazából ezért szeretjük
Idén nulladik nap pipacsra égtünk, agyunk meglágyúlt, és az erre ráöntött töménytelen mennyiségü pálinka hatására, barbár ősemberekké fejlődtünk vissza
Aztán a következő napokon felválltva áztunk és sültünkVisszatérve a civilizációba napokig nagy ívben került minket mindenki.
Ami nem öl meg, az erősít. Egy novarock után végig tudná gyalogolni és közben vedelni a Földet minden ember fia, aki nem menekül haza az első napon
Mindemellett nagyon jó társaság jön össze (Suicide Tendences-re is ZP-be jön a fele csapat egyet mókázni), és olyan koncerteket élvezz végig az ember, amennyit és amilyent nem 3 de 30 év alatt nem hozz idehaza össze az ember.
A teljesség igénye nélkül az általam látottak listája:
Devildriver, Lamb of God, (majdnem Marilyn Manson), Triggerfinger, Biohazard, Hatebreed, Opeth, Dimmu Borgir (kár volt), Machine Head, Limp Bizkit, Devin Townsend Project, Gojira, As I Lay Dying, Trivium, Mastodon, Slayer, Metallica(és csak azért ennyi, mert túl be voltam kábulva az első 2 napon)
-
Te vagy az a Patrick aki Magyar táborban nem is létezett csak kitalálták?
Ha nem és nem is voltál végül, akkor megjegyezném hogy fikarcnyit sem fejlődött a fesztivál, sőt a színpadok is hanyagabbul lettek összetákolva (amatőr, hozzá nem értő szemmel nézve).
Viszont a felhozatalért akkor is megérte!
-
Matyóhímzés
csendes tag
JUP!
-
Nyúltáp
senior tag
óbassz, áramszünet.....kezdhetem elölről
noakkor élménybeszámoló:
Pár óra vonatozás(sörözés) után pottyantunk le Hegyeshalmon. Igazából fingunk se volt milyen messze van Nickelsdorf, helyi arcok szerint köbö 10km.....bár érdekes módon novarockról nem hallottak semmit
Ígyhát kénytelenek voltunk bezúzni a helyi kocsmába, ahun persze minden problémára gyógyírt lehet találni
köbö 3 perc alatt szereztünk magunknak egy vasutast, aki hajlandó volt kivinni minket határra. 1-2 km egészségügyi séta után szerencsére felvett minket egy osztrák srác. A felmerülő nyelvi ill. kultúrális akadályokat fennhangon hangoztatott novarock felkiáltásokkal, meg önfeledt bólogatással gyorsan hárítottuk. A kocsiban ülve derült ki, hogy mekkora szerencsénk volt. Autóval köbö negyed óráig tartott az út a fesztivál helyszínéig. Nadeitt véget is ért a boldogság. Vmi felfoghatatlan paranormalitás miatt a szervezők egy frissen szántott szántóföld közepére álmodták meg az ő kis fesztiváljukat, ami a 3 napig szakadó esőtől egy jó fél méter mély sártengerré változott. Füvet még csak elvétve se találtál.
Egy órányi sorbanállás, jegyaláiratgatás meg mittomén után nagy nehezen bejutottunk. Bent szembesültünk a bizonyára mókás kedvükben lévő szervezők következő, komfort szempontjából csöppet sem elhanyagolható húzásával: a fesztivál területén egyszerűen képtelenség volt leülni. Se egy szék, se egy pad, se egy asztal. Fedett részből öszvissz volt 1 db. Egy köbö 500 férőhelyes sátor, aminek az alját szerencsére ledeszkázták, de bent szintén nem lehetett találni se asztalt, se semmit. No, jobb híjjjján ide vettük be magunkat. Az őshazából exportált sör ill. bor. köbö 3-4 óráig bírta. Aztán előrre verekedtem magam pulthoz, hogy a váltott valutánkat befektessem vmi hasznosba. Sör 4 eur, fröccs 5 eur!! hehe...ásványvíz 3 eur. persze 3 decis adagokkal számolvanamindegy, túl tettük rajta magunkat. Kis pogó elöl, ill. könyörgés dj-nek, hogy ne csak német rock-ot nyomasson (persze Rammstein nem vót). 10 körül gondoltunk egy furfangosat, és kiverekedtük magunkat színpadhoz. Épp audioslave nyomatta(egyáltalán nem rosszul). Elkezdtünk előrreverekedni, mert systemen mindenféleképpen elöl akartunk lenni. Szerencsére sokáig tartott a hangbeállítás (csúsztak is fél órát), úgyhogy koncert kezdetére már előretörtünk köbö az 5-6ik sorba.
Azért látszott, hogy SOAD volt az aznapi nagy látványosság, az addigi picit gyér nézőtér pillanatok alatt megtelt. Innentől kezdve a hideg (9-10 fokos) levegő se zavarta az embert, mert az összesereglett, egyszerre izzadó jó 40e ember pillanatok alatt szaunát varázsolt körénk. Persze muszály volt kifognunk magunk elé 3 2 méteres hans übermensch-t, de kitartó pogózással sikerült arrébb raknunk őketKoncert amúgy eszméletlen jó volt. Rengeteg átvezetést nyomtak, plö Mr. Jack-ben a szokásos gitárszóló helyett egy eszméletlen jó örmény népdalt adott elő a gitáros...sajna psycho végéről lemaradt a gitárszóló.
Sugar-t meg majdem elröhögték, mert Daron végig a basszusgitáros Shavo-t baszogatta.
Nagyjából másfél órás lehetett koncert. Utána visszazúztunk sátorba. Kis sörcsizés/frökkkölés/hányás/szekjuriti arcok rosszaló tekintetének kerülése, aztán 4-5 körül elindultunk nach hause. Megint mákunk volt, két osztrák arc felvett minket, és pár szál gute ungarische cigaretten meg sörcsike fejében levittek minket határhoz. Visszafelé még kifogtunk határon pár komoly társadalmi problémákkal küzködhető határőrt. Épp mentünk át magyar oldalra (odafelé amúgy ránk se bagóztak, simán átmásztunk, még csak messziről se láttunk határőröket) mikor egyszercsak hangos ajtó csapódás vhonnan, oszt vmi domb tetejéről rombol le egy zöld niva de ezerrel. Gondolom azt hitték végre meg van a várva várt nagy fogás, de mikor rájöttek mi a helyzet, még a személyinket se kérték el. Pofáztunk még velük egy 10 percet, elsírták a világbánatukat sötöbö, oszt húztunk tovább.
Hegyeshalomról vonattal vissza Pécsre. Kis pihi (16 órát aludtam délutáni pihi címen) aztán este ki helyi banda koncertjére. hehe. Nagyjából ennyi volt.
Magyarokkal nem nagyon találkoztunk...max 10-15el. De más néssönből se nagyon voltak. Igazából az eső és a szar szervezés szétverte az egész fesztivált. Ha nem szakadt volna eső még úgy nagyjából ki lehetett volna bírni, de így esély se volt rá, hogy 3 napig ott maradjunk. Mindegy. Attól függetlenül megérte. Igaz 3unknak benne volt köbö 120e-ébe, de soha nem bocsátottam vona meg magamnak, ha nem megyek.
Röviden ennyi. Remélem jövőre tanulnak a hibáikból (végülis újszülött fesztiválról van szó), akkor talán megyünk megen.
pá -
Drizzt
nagyúr
Élménybeszámoló esteleg? Hallom, 4 euró volt egy sör.
-
Drizzt
nagyúr
Már kezdtek egyre jobban izgulni, mi?
Jó utat, s jó bulizást mindenkinek, aki megy! -
Nyúltáp
senior tag
eventim.hu
-
-
ReJim
őstag
nah, én meg majdnem utánna néztem, mi az a SOAD..
Aztán rájöttem..
fúúújt
[Szerkesztve] -
törölt tag
ha valaki tud szerezni az első napra jegyet az szóljon.
A system új albumára nagyon nagyon kiváncsiak vagyunk, miután már ronygá lett halgatva.
Mega Nightwishra mennék még,ha ugyan olyan mint a Bpi koncert.
De mivel különbböző napokon van ezért eggyértelmű System, azon még soha nem voltam.
kis köcsögök ritkán jönnek Magyarországra. -
Nyúltáp
senior tag
első 3 napra 9-10-11
úgyhogy boysetsfire-ről lemaradunk..pedig érdekelt volna talán plö green day is.
''bár biztos nem fog neked tetszeni, mert nagyon dallamos/dallamos énekű''
hehe, azért system-nek, rammstein-nek is akad pár lassú száma, de mondjuk radiohead-et, red hot-ot, sőt még placebot sem vetem meg.
eléggé mindenevő vagyok.
Most csakazértis meghallgatom a boy sets fire pár számát. -
Drizzt
nagyúr
Mely 3 napra szól a jegyed? Ha 12-én is leszel, akkor nézd meg a Boystesfire-t, bár biztos nem fog neked tetszeni, mert nagyon dallamos/dallamos énekű, majdnem popper hardcorepunk zene. De azért hátha unatkozol majd.
Én meg megnézem az A38-n 13-án. -
Nyúltáp
senior tag
bakker, dobtak ki megen egynapos jegyeket
még jó, hogy megvettem már a 3 naposakat.
-
Nyúltáp
senior tag
Eheh, megvannak a jegyek
Ugyan már csak 3 napos volt, de kit érdekel, a cél szentesíti az eszközt..vagy vmi hasonló. -
Matyóhímzés
csendes tag
JUP!
-
Matyóhímzés
csendes tag
Há' baszki, tényleg nem lehet kapni jegyet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Már csak 3 napos van, és pénteken tudom csak megvenni a jegyeket, ha addig elfogy, mészárlás lesz
Ha valakinek amúgy lenne 3 fölös 1 napos belépője 9.-ére, az szóljon. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Matyóhímzés #17 üzenetére
Csak lesz. Vagy már ilyenkor is kérdéses?
-
Matyóhímzés
csendes tag
Jövő héten megyek jegyet, remélem lesz még. Egy cöppet elrontaná a kedvem, ha benyögnék, hogy az összes jegy elkelt.
-
Drizzt
nagyúr
ja, up
-
Matyóhímzés
csendes tag
Nohájnmál auf!
-
Matyóhímzés
csendes tag
JUP!
-
Nyúltáp
senior tag
Igazából minden nap lesz olyan fellépő, akinek elmennék a koncertjére.....ha itt lenne a szomszédban, de systemen kívűl egyik se ér nekem +6-7e/nap-ot.
jaigen, kérdés: vajh van vmilyen szabályozás a határon kivihető alkohol mennyiségre?Egy 2003-as tájékoztatóban azt olvastam, hogy 2,25 L sör + 1 L tömény /kopf...de azóta ugye van a EU
-
maniac
senior tag
Na ezt is érdemes lesz majd megnézni. Én igazából 2. napra mennék ki, meg 3.-ra. Valaki jönne azon a napon? Addigra remélhetőleg összeszedem a pénzt rá. 45EUR-ért szvsz megéri a dolog.. Igaz, lesz Manson pesten is augusztusban, de kb ugyanennyibe kerül, és nincsen más nagyobb zenekar mellette - legalábbis, én nem tudok róla. Mudvayne is jó ugyebár
.
NaneeeeeŐstag lettem áááááááá
[Szerkesztve] -
Matyóhímzés
csendes tag
NoszaUccuföl!
-
Nyúltáp
senior tag
nomégvki??
-
Nyúltáp
senior tag
''Meg ugye a novarock idején éppen a vizsgaidőszak kellős közepén lesze''
Eheheh, ez már engem nem érint -
Nyúltáp
senior tag
No, hallottatok már erről a fesztiválról? jún. 9-12-ikéig lesz Nickelsdorfban (Ausztria), Hegyeshalomtól 5km
link: Bővebben: link
Fellépők: SOAD, Audioslave, Marilyn Manson, Prodigy, Green Day, Nightwish.
Első nap lesz SOAD+Audioslave, tuti megyünk, már le is van majdnem minden szervezve. Ráadásul Magyaroknak, Cseheknek, Szlovákoknak, Szlovénoknak, Horvátoknak 10%-al olcsóbb a jegy, ha van érvényes útlevelük. (45eur, amúgy meg 50 a napi jegy).
Tehát adott a kérdés, gyün még vki?
Jaigen, mennyibe fáj sógoroknál egy sör plö?...csak, hogy ki tudjuk számolni a pia pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest