Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért vita, mert mindig elmegy abba az irányba, hogy elkezdjük győzködni a másikat, hogy melyik a jó méret. Engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy ha valaki 7" fölött érzi jól magát, de ne akarja nekem megmagyarázni, hogy az miért jó (én se teszem fordítva).
Viszont tényleg érdemes lenne végiggondolni, hogy mi lenne az autópiacon vagy épp a laptopok között, ha olyan szinten szűk lenne a választási lehetőség, mint mostanában a mobiloknál ..." ... 2,5 éves, nincs rajta kijelzővédő, mégsem karcolódik az üvege."
Fogd meg a söröm!
Pár napon belül 6 éves P10-emen egy pecig (na, jó, ez túlzás, mert a dobozából kivéve volt, de sikítva vettem le a gyárit) se volt fólia, mégsincs rajta karc (a hátulja minimálisan kopott, de ott se sérülés, hanem a használat okán).
Szóval nem lehet, hogy csak meg tanultál rá vigyázni (odafigyelsz mi mellé teszed be a táskába, zsebbe, stb.)? Mert nálam ez vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest