Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonat
senior tag
-
AMD Power
titán
-
Rover623
félisten
Itt az eredeti hozzászólás. Gyak. ua. masina mint tied.
Véletlenül nem aksiról ment a gép a tesztek közben
-
Rover623
félisten
Köszike...bár ahogy látom, ebbe belebukott ez a friss GPU-z is...

Amúgy: ezért kérdeztem...nem úgy látod, hogy nálad vmi gond van?
-
frizso
senior tag
Jó választás, a havrom vett ilyen notit, igen cool
Hasítanak rajt a játékok. A proci meg iszonyú gyors, a noti memókezelése pedig igen csak veri az én toshiba T2500-as procim memóriakezelést
Jelenleg a piacon ez a Best Buy noti!!!!
Gyönyörű, masszív kialakítása van, a kijelzője sem rossz bár nem egy Dell kijelző
Teszeteket sajna nem futtattam rajta, mert épp csak belekostóltam egy telepítés erejéig a gép kipóbálásába.
Feldobtam pár gamet és már vitte is a haver
A Testdrive max felbontáson (1280*800) 2*-es élsimítással futott rajta, 14-20 Fps mellett! Bár a memó hiánya miatt néha beakadt, de nem ez volt a jellemző.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vikitorony
tag
Hali!
A notimban GF8600M GT van, installnál a 101.38-as drivert rakta fel a gép.
Acer honlapján, vagy valahol talán találtam egy frisebb drivert, ami 101.4x volt, de ennyi...
Az nVidia honlapján lévő driverek természetesen nem jók a mobil GPU-khoz, ami nagyon felhúz.
Így pedig szívok, mert az újabb gamék új driverrel biztos jobban futnának, mint ezzel az ősrégivel...
Szóval ha esetleg vki tud 1 olyan helyet, ahonnan le lehet szedni 8600M GT-hez friss és stabil drivert, az írjon. -
kicsit pontosítanék:
igen,lehet cserélni néhány notebookban VGA-t,de azok ritkák,mitn a fehér hollóIgen lehet feltenni új drivert,csak az ATI (és gondolom az Nvidia is) közvetlenül nem ad ki drivert a mobil VGA-ikhoz,csak gyártón keresztül. Jól müködő Nvidia noti VGA drivert itt lehet találni: www.laptopvideo2go.com
-
Dr. Akula
félisten
Sempron / cerkát nem vennék, energiatakarékosság 0, aksit lenyomja pikpak. Ez pont az az árkategória ahol szite semmi se jó a gépben de legalább több 100 rongyba kerül. Olyan 300-350k körül kezdődnek a játékgépnek valók, irodaira meg felesleges még az x300 is, inkább rendes dothan / turion procit rakjanak helyette.
-
Dr. Akula
félisten
Nem. Egyrészt nem integrált, másrészt az x300 nagyon lowend neve ellenére (fajtájához mérten) egész jó. 3dmark03-ban kb 2000 pontot nyom, ahol egy r9600-as 2600-at. A GMA900, meg IEG2 ennek a közelében sincs. A GF4 440 az nem MX-es cucc? Mert akkor egy GF2-vel van egy szinten. A sima GF4 kb. 30%-kal lassabb a r9600-nál directx-ben, opengl-ben kb. ua. a szint, az nvidia kicsit jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...MAX