- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer #5995 üzenetére
Heaven alatt volt max 91 fok a 780m, a az i7 prime alatt 86.
A kis 15,6os Asus-omban van egy HD6720G2, az olyasmi teljesítmény kb mint a 840m. Igazából ha nem akar az ember gétéafájvozni és nem kell a krízis3 akkor arra tökéletes csendes és hűs. Ráadásul AMD proci van benne ( négy mag ) amit a K10-el korrektül lehet állítgatni bármilyen szinten. Van benne 0,9v-os, 1,2Ghz-es és 1,25v - 2,6Ghz-es save is. GTA4, Battlestation Pacific, Mafia2, Borderlands-ek és hasonlóak teljesen jól elfutnak rajta és nem Low beállításokkal.
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer #5993 üzenetére
17,3-as Clevo-t vettem.
GTA V felkerül hamarosan, holnap útba ejtem a játékboltot, kiderül. Tervezem alulfeszelni a CPU-t, meglátjuk mennyire sikerül, és mivel Clevo, szétkapom és újrapasztázom az egész cuccot végéástúl, mindenestül valami rendesebb mx-el.
Az upgradel kapcsolatos mondókámat lehet hogy nem fejtettem ki jól, nem én uppolnék, eleve olyat kell venni. Most volt egy i7 2xxx (már nem emlékszem melyik), nyolc rammal, 500 vinyó , FHD matt és egy 7970m ami kb 680m. És ez 200-on innen. Azért ez nem hangzik rosszul. Egyébként vannak cégek akik árulnak upkiteket bios-al, mindennel.
A gémernotesz sajnos mindig a kompromisszumokról szólt, de az egyre kisebb energiaigényű és hőtermelésű komponensek előbb utóbb megoldják ezt a problémát.
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer #5991 üzenetére
A magyar piac szűk és túlárazott. Én anno ezer éve pl az egyik notimat Olaszországból vettem ebayen, (még 13 hó) nemzetközi garival. Most is vettem kb 2 napja egy 4700MQ - 16GBRAM - GTX780M - 250GB SSD vasat nagyon korrekt áron ( lesz is róla teszt) , erre még 19 hó gar van. Tökéletes aksival, és az enyhe cigarettaszagtól eltekintve hibátlan állapotban. Ezzel nem sok kompromisszum van és nem 5 évre veszem.
"Amortizáció: szvsz a te modelled szerint is (használt csúcsgép+gari) az első két év elröppent kb 200eFt-nyi értéket. Idővel egyszerűen eladhatatlanokká válnak ezek a téglák, akkor is, ha teljesen működőképesek"
Ez természetesen így van, ám ez egy ilyen sport. Kb évente lecserélem a notit, akkor még van rá gari és az értékéből is max olyan 50k-t buktam mert a 200-at nem én szívom, az azé aki hajlandó fél milliót otthagyni egy boltban. Ez havi 4,2k amit bevállalok hogy legyen mindig rendes notesz. És ennyit egy erős asztalin is buksz.
Még ennél is olcsóbb megoldás az upgradelt noti, pl az i7 2xxxM még bőven jó, a vga-t lehet izmosabbra cserélni. Az SSD egyre olcsóbb, RAM meg még +4 v 8 GB filléres tétel. Láttam ilyen gépet és nagyon meggyőző teljesítményhez igen szerény árcédula párosult.
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer #5989 üzenetére
A mini itx nagyon cuki meg minden de ott vérzik el ahol meg kell mozdítani a gépet, monitort, perifériákat. A gémer noti igazán komoly hátránya az értékveszés ( ahogy írtátok is) ám erre egyszerű a válasz: használt, garis cucc. Akiben van egy kis jóérzés az egy 400k+os notira vesz 3év garit, másfél évesen meg a high end noteszek kb az eredeti áruk fele vagy még kevesebb.
(#5952) BeZol: ez amit írtál ez agybaj, a top rated notik 1,2mill hufnál kezdődnek.
-
BeZol
őstag
válasz
t72killer #5972 üzenetére
Itt is hasonló eredmények vannak, tehát aki játszani akar, itt láthatja mire számíthat, de nem elfeledni, hogy átlag fps van feltüntetve, a minimum fps érték hiányzik.
Minimum fps-re tökéletes példa: régebbi laptopjaimnál simán el tudtam 1v1,1v2,2v2 lane-zni League of Legends-ben, aztán mikor 20. perc után jöttek a 8-10 szereplős csaták, akkor átváltott szaggatásba az egész, és a kritikus esemény során játszhatatlanná vált a játék. Természetesen itt a proci és a videókártya is ludas lehet, úgyhogy ajánlom bárkinek, aki lapost venne, hogy ha a kiválasztott gépénél az adott videókártyánál a notebookcheck oldalán az átlag 60 fps nincs meg, akkor nézzen erősebbet (videókártya alapján nézze az erősebbet, a proci úgyis elég lesz hozzá, és lenovot szervizelés miatt nem ajánlom), mert valszeg csak mérgelődni fog.
(ui.: 3-4 éve nem lol-oztam, de biztos van olyan játék, aminél hasonló szitu léphet fel)Elégedett vagy a teljesítménnyel? Megy rendesen a játék amihez kellett vagy az nem is volt preferencia?
-
BeZol
őstag
válasz
t72killer #5943 üzenetére
Nekem ez van, csak 4210U procival: [link]
Ki szoktam fújni, de ha nem támasztom alá, akkor egy 8-9 órás meccsen tuti lekapcsol. Egyszer csinálta, azóta alátámasztom, viszont a régebbi vga-jú laptopok ugyanúgy civ 5 alatt max 1,5-2 óra és lekapcs, de alátámasztással azok is bírják, csak hát a 840m-mel legalább már nem akad low grafikán, ettől függetlenül asztali géphez képest esélytelen egy csatát nyerni rajta, mert az az 1 másodperc amennyivel később tölti be az új kört, az nagyon sok, és utána is az egyre inkább zsúfolt pályán borzalmas akadásba megy át, és itt már a proci is fontos, és core i5 ide vagy oda, nem elég neki ez sem, aztán lehet egy ssd megoldaná, de itt már nem egyszerű a winyócsere...
Legörgeted [link], mutatja mire képes a vga nagy átlagban SC2-ben (mert core i3, i5 és i7-es eredmények is benne vannak, kérdés mennyit számít).
Kritikus kérdés az, hogy vajon nagy csaták alatt be fog-e akadni, de a felbontás és a minőség levételével mennie kéne. -
BeZol
őstag
válasz
t72killer #5941 üzenetére
Én Civ V-özni szoktam a laptopokon, és tartósan 3-4 óra játék után mindegyik laptop lekapcsol, legyen az gt 630m, 555m, vagy 840m, de tény és való, hogy a 840m fényévekkel jobb a korábbiaknál, kb. 2xeres teljesítmény feleakkora hővel, de én pl. mindig felemelem a gép alját a monitor közepe alatt egy ujjnyi vastag alátéttel (épp ami kéznél van), és akkor nincs gáz, de netes játékra ugyanúgy siralmasan pocsék ez a teljesítmény, hiába van mellette core i5, mert mire betölti az én körömet, mindenki legyakta az egységeimet...
Nem tudom mire kell a teljesítmény, de pár éve megállapítottam, hogy kb. tök8 milyen gépet veszel 75-200ezer Ft között, mert mindegyik alkalmas youtubeozásra és filmezésre, viszont hiába erősebb a vga egy 840m-ben, ugyanúgy még a pont beakadós kategória számomra, és kár többet költeni. Ha játék és laptop a téma, akkor a GTX feliratú videókártyáktól indul a móka, ami akció esetén talán 220tól összejön. Bocs ha lelomboztalak.
[link]
Értékek alapján a lényeg a következő: a mostani belépőszintű laptop vga-k egy 2008as középkategóriás asztali vga szintjét hozzák, na ez nem ma volt.
A GTX 960M már egy 2010es középkategóriás vga szintjét tudja, ez sem ma volt.
A GTX 970M a maga majdnem 5ezer pontos értékével pedig a 2011es gtx 580as csúcskártya szintjét tudja, ami pedig a 2 évvel ezelőtti gtx 760as szintjének felel meg, természetesen mai szolgáltatásokkal párosítva, na ez már konkrétan majdnem annyira erős, mint egy asztali gtx 960as, ami 68ezer Ft.
Nagyon nagy a hézag egy 960m és 970m között, és véleményem szerint a 960m is csak szükségjátékra alkalmas, még ha arra tökéletes is, de ha kicsit is komolyabb játékszándékok vannak, akkor gtx 970m a befutó. (azalatt véleményem szerint kb. tök8, mert ugyanúgy elégtelen a teljesítmény, akkor pedig elég az igp-s gép is 75ezerért. Marketingnek nem szabad bedőlni.) -
deuscreator
csendes tag
válasz
t72killer #5711 üzenetére
Köszi!
Nekem az Afterburner nagyon bejött. Egyszerű, szépen monitoroz, királyság. Pont annyi infót ad, amennyi kell. Azt figyeld majd még a tuninghoz, hogy a processzorod se fogja vissza a dolgot (Throttling) és persze érdemes nagyon figyelni a maximális elért hőmérsékleteket (szerintem erre nagyon jó az MSI, mert szépen látod a grafikonon, hogy mikor, milyen gyorsasággal, meddig emelkedett a hőfok..)
Az EVGA-t én még nem használtam, lehet, hogy az is tuti.
(beszereztem külföldről egy 680m-et, stock clock-kal 6200 körül hoz a 3dMark11-ben, ezt most egy darabig nem tuningolom..
)
-
-
Kornel
veterán
válasz
t72killer #5508 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mennyit tudsz rajta húzni, mert a HD6650M-nél +50 MHz megállított VRAM tuningnál. 3dmark lefutott +100 MHz-en i, de játékoknál már szemetelt.
A4 3300M@2500 MHz HD6650@650/1000
70 fokig ment fel teszt közbe.3dmark2006:
(Ha VGA alapon volt, 7590 pont volt.)
-
christofer
csendes tag
válasz
t72killer #5500 üzenetére
Tisztában vagyok tudásával.Ezért is vettem ezt.
Kérdés arra irányult hogy hallottam azt hogy a 128 bit-es kártyáknál gond van ha egy 1080p film alatt mondjuk hirtelen sokminden történik a képernyőn.
(Itt gond alatt akadozást értek.)
De az előbb melékelt linken 192 bit-et ir.
Viszont ezt a kártyát tuttomal 3Gb változatban is árulják a (Asus G73S)
Az enyémben viszont csak a 2GB os van.(Ami számomra bőven elég.)
Csak hogy ebben a változatban is 192 bit-es e a memória olvasási sebessége.
Tehát kérdés ugy szolna, hogy hol tudom ezt én megnézi, vagy milyen programmal tudom megnézni.Amiket eddig próbáltam írtak mindent csak ezt nem.
Tudom kicsit szörszál hasogatásnak látszik a dolog de számomra fontos volna ez az információ.
Válaszokat előre is köszi. -
válasz
t72killer #5484 üzenetére
A mostani játékok közül nincs más, amivel komolyabban szoktam játszani, legfeljebb csak néha-néha. Igazából amiatt aggódok, hogy nemsokára jön az új CS, és ha tetszeni fog, de nem fog futni a laptomon, az elég gáz lesz. Márpedig a HD6490 szvsz legjobb esetben is csak minimumon fogja vinni épp játszható fps-sel.
darky@: De neked erősebb a VGA, és kisebb a felbontás.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
t72killer #5461 üzenetére
Teljesen igazad van ezen a képen világosan látszik hogy 1 maximum 2 mag kap turbo órajelet a terheléstől függően. Neki játékok alatt kb sose fog mind a 4 mag 3 ghz fölött járni ez a lényeg. A 2670qm valóban erősebb.
[link]
Muerte ez megint egy nagy epic fail. nem unod még? -
Muerte
addikt
válasz
t72killer #5447 üzenetére
Hát igen.Kezdve BF3-al ami bekapcsolt HT-vel microlaggol,meg be is szaggat sokszor komolyabban is.Persze meg tudnák írni normálisan is azt a játékot de akkor mivel vennék rá a jónépet hogy mindig erősebb hardvert vegyen?Ez egy piszkos üzlet és mi bukunk rajta folyamatosan.
Darky A te 560ti-d soha az életben nem vinné a BF3-at kimaxolva a szűrőkkel FHD-be fix 60FPS-el ebbe maradjunk már inkább
-
paypal
csendes tag
válasz
t72killer #5427 üzenetére
köszi az infót.. tulajdonképpen írtam már az acer szerviznek de ott olyan kártyákat írtak amikről nem is hallottam még és teljesítmény adatokat sem tudták megadni..
konkrétan :
ACER TM7720G SERIES, 55.EAH01.001, VGA BD.ATI.M82MXTHM.256MB, 37960 Ft+Áfa
ACER TM7720G SERIES, 55.TPE01.001, VGA BD.MXM.8MGSHMM.256MB, 51980 Ft+Áfa
ACER TM7720G SERIES, VG.8MG06.003, VGA BD.256MB.NB8M.NVIDIA, 29080 Ft+Áfa
Az ár még stimmel is mert én ilyesmi árkategóriára gondoltam -
->Raizen<-
veterán
válasz
t72killer #5422 üzenetére
D-sub az van rajta.
Ezt nem feltétlenül kell nagy tv-re kötni mert nagy a kijelzője meg magas felbontású.
Amúgy meg szerintem az ipon leírása nem stimmel hdmi-t nem spórolták le róla. [link]2xUSB2.0, 1xUSB3.0, 1xHDMI, 1xRJ45(10/100/1000Mbps), 1xVGA, 1xmikrofon csatlakozó, 1x fejhallgató/habgszóró/vonalbemenet (S/PDIF)
-
-
bR3Zo
csendes tag
válasz
t72killer #5373 üzenetére
755/935-ön használom már lassan egy hónapja stabilan. nem fagy és nem kékhaláloz... így is stabil 80°C használat közben .
3D-ben nem próbáltam, de a többi szépen fut rajta (persze nem minden max-max grafikán).
Acer helyett vettem, mert arról a hűtéséről nem olvastam jókat. Ezzel viszont meg vagyok elégedve eddig
-
SBMke
tag
válasz
t72killer #5217 üzenetére
Te mit javasolnál 300-350k s árkategóriában ? 540 vagy 555 ? Mármint Valószínűleg tudom a válaszod, de esetleg ATI ennyiért jobban megérné ?
Ahogy nézegettem, nem igazan sikerült Magyarországon olyat találni ami megfelelő lenne, illetve esetleg külföldről ha rendelnék az mennyire lenne gáz ? Leszámítva a billentyűzet lokalizációt ?Szoval nekem a lényeg most az lenne mint ami annó volt az 5920G mmel, hogy egy 3-4 évig jó legyen, és azért még a játékokat is elvigye.
Üdv -
brunooo
csendes tag
válasz
t72killer #5206 üzenetére
Köszi a választ. Én is innen indultam ki. kb 2 nagyságrend a külömbség. Gyanítom, hogy elég. Fröccsöntő szerszámokat tervezek, készítek. Nappal gyártom melóhelyen, este tervezem otthon. Ezért hurcolászom ide oda. De nem akarok ide is oda is asztali gépet. Nekem nem kell renderelni, csak a drótváz meg a sima 3D modell. Amit még néztem asus g73, g74, Qosmio meg a többi hasonló ebban az árban. Igazából megerősítést várok, hogy felesleges 4-500.000 kiadnom a gépre, mert elég lehet a GT540M is, ha majdnem elég volt az X2300-as. Inkább ezt a pénzt jogtiszta tervezőreprogira költeném. Mégegyszer köszi a hozzászólásokat.
-
Muerte
addikt
válasz
t72killer #5200 üzenetére
Valóban sokkal ésszerűbb lenne ha lehetne manuálisan kapcsolgatni,mert egyenlőre sokan szívnak vele.Néztem néhány 3D-s képességű noti pl.M17xr3 videót a szép kis 120Hz-es kijelzőjükön hát egyenlőre a hátam közepére se kéne
.A 3D-hez sokkal erősebb VGA kell majd,nekem az a 20-30 fps amit komolyabb játékban produkált nevetségesnek tünt.
Az lesz majd az igazi áttörés ha passzív 3D és hozzá egy nagyon erős mobil VGA megszületik. -
Muerte
addikt
-
Tulku
veterán
válasz
t72killer #4981 üzenetére
Köszönöm az infót! Közben megpróbálkoztam afterburnerrel, 3d mark 11 1680 ról 1920-ra ment fel. Fullra húzva sem tapasztalok semmilyen akadást játékoknál, ezek szerint hagyhatom így? Fesz emelés nincs (azt sehogy nem engedi a 460, még ha átírom az afterburner cfg-t, és lementem, akkor is visszaírja) hőmérséklet 70 fok körül. Szted bírja a 460, vagy pasztázni kellene a hűtőt?
Persze olyan ügyekről van szó, hogy ultra felbontásban így adhatok AA-t meg CA-t a black ops játéknak, hogy meg legyen a 30-50 fps, ami alapon csak ezek nélkül 40-50 fps. Szted érdemes, vagy nem? Köszönöm a választ előre is! -
Szabikaa20
őstag
válasz
t72killer #4962 üzenetére
GeForce GT435M
GPU Engine Specs:
CUDA Cores 96
Processor Clock (MHz) 1300 MHz
Texture Fill Rate (billion/sec) 7.8Memory Specs:
Memory Clock (MHz) 800
Standard Memory Config DDR3
Memory Interface Width 128-bit
Memory Bandwidth (GB/sec) 25.6Feature Support:
NVIDIA 3D Vision Ready yes
NVIDIA Optimus Technology yes
Hardware Video Decode Acceleration yes
NVIDIA Verde Drivers yes
NVIDIA PhysX™-ready yes
NVIDIA CUDA™ Technology yes
Microsoft DirectX 11Pipelines 96 - unified
Core Speed * 650 MHz
Shader Speed * 1300 MHz
Memory Speed * 800 MHz
Memory Bus Width 128 Bit
Memory Type DDR3
Shared Memory no
DirectX DirectX 11, Shader 5.0
technology 40 nm
Features Optimus Support, PureVideo HD VP4, 3D Vision, Bitstream HD Audio, CUDA, DirectCompute, OpenCL, OpenGL 4.0, DirectX 11 -
Szabikaa20
őstag
válasz
t72killer #4952 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a HD5650-es a GT435-ös el van kb egyszintben vagy egy GT250-el.Nekem is ez van es nagyon meglepodtem a teljesítményén.Soha nem gondoltam volna hogy notin Full HD-n max felbontassal fogom tudni jatszani a CoD: Black Ops-t..
fu89: Akkor jól tudod,hogy erősebb 25-30%-al!A CUDA és a PhysX annyit nem dob a GT420-on.Es az en notimon is van HDMI kimenet nem tudom hogy 1.3-as vagy 1.4-es-e nekem HD5650-van.De ezekboöl is van 512,1024,es 2048MB változatban is.Nekem az 1GB-os van DDR3-al.Meg ezen van olyan hogy "Catalyst A.I" az nem tudom mit tud de nalam ki van kapcsolva.
-
KisApám
addikt
válasz
t72killer #4893 üzenetére
Köszi!
50 000 ft-omba került a kis upgrade, de megérte nekem.
Azért egy 3 éves notitól, vidikaritól nem rossz teljesítmény, remélemNem tudom, hogy mennyire húzzam az ASUS G2S vidikariját.
1x volt szervízben (ingyen!!!) Csehországban a vidikari miatt.
Ha jól tudom akkor az Nvidia szériahibás (túlmelegedés könnyedén) vidikarikat csinált, szóval cserélték (gondolom az egész alaplapot, mert integrált sajna és nem MMX a kari).De legalább szerencsémre GDDR3-as memót raktak bele!
Erre az oldalra gondolsz?
[EVGA]Itt regisztrálni kell, hogy le lehessen tölteni?
Itt van a progiban túlmelegedés elleni védelem (lekapcsolja a túlhúzást)??????
-
llcoolj
csendes tag
válasz
t72killer #4881 üzenetére
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni és 190 ezrem lenne rá. Már kinéztem párat, ami tetszik, de nem tudok dönteni, mert nem ismerem a videókártyákat. Ezket néztem ki. Geforce GT 320M és Radeon 5145 és 5470.
Melyiket ajánljátok? Melyik az amivel azért még low szinten lehetne játszani a tavalyi játékokkal?
Nagyon köszi a segítséget! -
SBMke
tag
válasz
t72killer #4851 üzenetére
Szia!
Amit adtál oldalt, már néztem, és láttam, hogy van az ati hd4670 ami elvileg tesztelve is van hozzá és 200euro. gondolkozom rajta hogy megveszem, csak még nem válaszoltak az emailra, amit küldtem nekik.
Itt azért kérdeztem rá, hátha valaki tudna hamarabb, mivel szerintem ez legalább 2-3 hét mire magyarországra érkezik!
Köszi azért!
Üdv
-
(Darkwood)
őstag
válasz
t72killer #4698 üzenetére
Igen, köszönöm! Ez tényleg kihagytam pedig nagyon fontos!
Azon gondolkozok, hogy ezt az öt pontot egy moderátor által a legelső postra be kéne biggyeszteni, hogy ne legyen ezzel több kérdés. Majd megcsinálom kompletten és ha hozzájárulsz a neveddel, akkor Téged is megemlítenélek!
-
gyenge47
aktív tag
válasz
t72killer #4643 üzenetére
Nekem kicsit régebbre nyúl:
Voodoo 2-3
Geforce 4 mx 440
radeon 9600pro <- 4 hónap után megnyúlt lett helyette 9600XT
geforce 8600GT
most pedig radeon 4770
gyanítom következő nekem is geforce leszAzért kérdeztem amugy így, mert ezekhez talán jobban értekés tudok mihez viszonyítani.
-
Milan24
aktív tag
válasz
t72killer #4611 üzenetére
Ezek szerintem tudja, de hogy tudom beállítani rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- OLED TV topic
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest