Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
conqver
üzenetére
Hali!
Szerintem MW3-ban kéne előbb a hibát keresni nem

Viccet félretéve akkor van gond ha minden játéknál ez van,próbáld ki előbb az összessel,Metro,crysis,stb.Ha a többivel is csinálja akkor viszont valami nem sikerült rendesen,és túlmelegedés van.Melyik drivered van fent?A tegnapi 11.11WHQL nálam most jó,de a 11.10 ez nagy rakás... volt. -
Muerte
addikt
válasz
conqver
üzenetére
Hát nem is nagyon tudom mihez hasonlítani,olyan rugalmas gyurma szerű kb.Az egyik oldalán egy nagyon könnyen leváló fólia van,a másikon viszont egy kemény műanyag amit alig lehet leszenvedni róla és az a fele tapad is egy kicsit de nem nagyon.Biztosan van nedvességtartalma is mert nagyon lágy,de hogy milyen anyag ez,gőzöm sincs.A hőelvezető képessége számít ezeknél szerintem amit W|mk-ban mérnek.Itt közelebbről látni[link]
Dobj már egy linket légyszi Te honnan és milyet rendeltél. -
-
-
Muerte
addikt
válasz
conqver
üzenetére
A Te géped idle fokai is korrektek
Namost az a helyzet hogy pont tegnap rendeltem a Frozencpu-tól Fujipoly thermal padot 0,5mm-est,basszus ha egy két nappal hamarabb szólsz elfelezhettük volna a költségeket mert még a legolcsóbb szállítás is 15 dollár volt 
Én amikor először szétszedtem a vga-kat akkor volt egy kis kőkeményre beszáradt paszta a magokon,meg volt a memóriákon thermal pad két kb.7-8 cm-es csík vga-nként de gyalázatos állapotban,kb.mintha gyurma lenne annyira fel voltak már lágyulva.Ekkor a 2 vga 5 percen belül furmark alatt 100˘C fölé ment.Akkor én azokat leszedtem és a memókat is inkább bekentem MX4-el,meg a magokat is,ekkor ez idáig tartotta a max 75 fokot,de nem jó így hosszútávon mert 1-1 memóriamodul kilóg a hűtőlap alól és most megnéztem már azok bizony 80ˇC körül mozognak furmark alatt holott kb.3 hónapja kentem be őket a pasztával.A vga mag most se melegszik de a memóknál kiszáradt a paszta ez egyértelmű.Na erre találták ki ezt
[link]Persze van kisebb méretben is ami elég lehet 1 vga-hoz,és még rendeltem hozzá ezt pluszban[link]Itt jól látszik[link] hogy a Te vga-don még több thermal pad van mint az enyémen úgyhogy ha szétszeded én mindenképpen kicserélném a helyedben a thermal padokat is.Az hogy 0,5mm-es vagy 1mm-es ami neked kell azt nem tudom de utánanézek. -
Muerte
addikt
válasz
conqver
üzenetére
Nekem is hasonló teljesítményű van csak nem clevo.Az a 90 fok már azé' necces kicsit,enyém is olyan volt de úrapasztáztam mert a gyári az ... Most 15 perc furmark extrem burning módban 75 fok a plafon,másodlagos vga meg 70 a plafon,így azért lényegesen halkabb.Proci se megy 78 fok fölé pasztázás óta,wPrime alatt se nemhogy játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

75-77°C-t ki lehet hozni belőle terhelve ha jól sikerül.Az meg már bőven-bőven jó érték,akkora teljesítmény mellett.

Majdnem kiakasztottad az élmény indexet 

Jó a hűtésük?