Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Sajnos én erre nem tudok válaszolni, mert az életemet el nem tudnám képzelni egy atomerős gép nélkül, ami jó hogyha van és kell, magyarán én csak úgy tudom elképzelni ezt a laptopos dolgot, hogy az csak egy kiegészítője a mindennapoknak és nem állandó része.
De egyvalamit biztosan le tudok szögezni már így előre: a teljesítménye az asztali PC-hez viszonyítva jelentősen kisebb lesz, és itt elsősorban a játékok teljesítményére gondolok, de általánosságban is lassúbb lesz az egész (kisebb teljesítményű proci, töredék teljesítményű VGA, lassabb merevlemez, lassabb optikai, nyomottabb billentyűzet, kisebb monitor), de cserébe mobil lesz a cucc, kis fogyasztású (bár az a havi 600-800Ft-os villanyszámla megtakarítás nem hiszem hogy bárki anyagi nehézségeit megoldaná), lényegesen kisebb zajszinttel.
Ezt te döntsd el, hogy a mobilitás megér-e neked ekkora áldozatot. Én biztos semmi pénzért nem cserélném el az asztali PC-met egy laptopra, jól mutatja ezt az a példa, hogy a 25-30 kilós dögöt már párszor becipeltem a munkahelyemre és jó párszor izomlázam is volt miatta
Szerintem nincs a piacon olyan laptop, ami legfeljebb 20% teljesítménycsökkenéssel hozná az én PC-m szintjét (lásd: adatlap) minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- MacBook Air 13" M1 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest