Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

válasz japy #3965 üzenetére

Sajnos én erre nem tudok válaszolni, mert az életemet el nem tudnám képzelni egy atomerős gép nélkül, ami jó hogyha van és kell, magyarán én csak úgy tudom elképzelni ezt a laptopos dolgot, hogy az csak egy kiegészítője a mindennapoknak és nem állandó része.
    De egyvalamit biztosan le tudok szögezni már így előre: a teljesítménye az asztali PC-hez viszonyítva jelentősen kisebb lesz, és itt elsősorban a játékok teljesítményére gondolok, de általánosságban is lassúbb lesz az egész (kisebb teljesítményű proci, töredék teljesítményű VGA, lassabb merevlemez, lassabb optikai, nyomottabb billentyűzet, kisebb monitor), de cserébe mobil lesz a cucc, kis fogyasztású (bár az a havi 600-800Ft-os villanyszámla megtakarítás nem hiszem hogy bárki anyagi nehézségeit megoldaná :D ), lényegesen kisebb zajszinttel.

Ezt te döntsd el, hogy a mobilitás megér-e neked ekkora áldozatot. Én biztos semmi pénzért nem cserélném el az asztali PC-met egy laptopra, jól mutatja ezt az a példa, hogy a 25-30 kilós dögöt már párszor becipeltem a munkahelyemre és jó párszor izomlázam is volt miatta :DDD

Szerintem nincs a piacon olyan laptop, ami legfeljebb 20% teljesítménycsökkenéssel hozná az én PC-m szintjét (lásd: adatlap) minden téren.

Új hozzászólás Aktív témák