Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Akkor ott az ACPI Layer lesz a ludas, a 75 fok meg semminek sem a hőmérséklete (lásd kö. mondat). A PC-men a Motherboard Monitor is mutatott több szenzorra is 127 fokot, amíg át nem állítottam a progit, hogy a megfelelő szenzorok értékeit mutassa. De mint írtam, a progi eredetileg a proci frekvenciája változásának megjelenítésére szolgál, amit fél másodpercenként tud frissíteni, illetőleg akkumulátoros üzemnél a gép pillanatnyi fogyasztásának és az akkuállapotnak a megjelnítésére jó. Procihőmérsékletet én nem is akartam vele nézni, hiszen azt megtudom máshonnan is, meg úgyis tudom, hogy amíg nem megy a venti, addig 70 fok alatt van, ha meg már bekapcsolt, akkor éppen hűl le 70 fokról.
A merevlemezt egyébként egy illető (nevét majd megkeresem) nevezte először winchesternek, és igen, a fegyverhez hasonlította - a hangjátTermészetesen az első vinyókra kell gondolni, amik még el sem fértek volna a mai gépekben.
Üdv!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Steam Deck
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest