Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
fogyasztásban (és üzemidőben) mennyit számít, hogy 12,1-es vagy 15-ös a tft?
-
hungeek
senior tag
''1) Mekkora az architektúrabeli sebességkülönbség a Mobil P4 és a Athlon között?''
ugyan akkora mint az asztali processzoroknál.
''2) Mekkor a fogyasztásbeli különbség a kettő között?''
én úgy tudom hogy valahogy így néz ki a rangsor fogyasztásban:
p4>mobile athlon>=celeron>mobile p4>mobile celeron>pentium-m>celeron-m
az A64-ek fogyasztása nemtom mennyi lehet, de a Cool'n'Quiet miatt gondolom jelentősen az athlon alatt lehet, talán a mobile celeron szintjén.
''3 )De mégis milyen pluszt, tud ez az 1400x1050-es felbontáson túl?''
nekem pl egyáltalán nem tetszik ez az 1400x1050, mivel ha ez az optimális felbontása a kijelzőnek akkor CSAK ezzel a felbontással élvezhető a képe , ez főleg játékoknál zavaró => ha nincsen benne elég izmos VGA akkor választhatsz: ronda képpel, de visszaállított felbontással játszol, esetleg kisebb felbontásban + körülötte fekete csíkokkal, avagy eredeti felbontással, ami mellett szaggatni fog egy csomó minden.
''4a) Az AMD nem rendelkezik elég belső sávszélességgel abba az irányba, csak PCMCIA felületen?''
ezt nem igazán értem... ha nincsen a gépen USB 2.0 akkor az nem az AMD hibája, hanem egy szar konstrukció, egy új gépből nem igazán illik kihagyni az USB 2.0-t...
Az ATi IGP-je nem igazán nehezhető izmosnak... az Intel Extreme Graphics-ot asszem veri teljesítményben, nade azt nem nagy kunszt (persze ha nem játszol a legújabb játékokkal akkor elégnek elég)
S3 Mobil Savage nem is igazán szoktam már látni újabb gépekben (inkább integrált SiS figyel a low-end gépekben, legalább is én így figyeltem meg mostanság)
Sis integrált megoldása talán a leggyengébb mind közül.
nVidia GO elvileg az ATi Mobility Radeon vonalának az ellenfele. nVidia megoldásairól nem igazán olvastam sokat e téren, a mobil piacon (is? :) ) az ATi dominánsabb.
Egyébként normális pénzért már kapsz Mobiliti Radeonos gépet, 9600-ast is.
Viszont amit nem értek: az IBM miért még mindig a Mobility 7000-es szériáját nyomatja?
Lehet hogy néhol hülyeségeket írtam, én is csak pár hónapja kezdtem el érdeklődni a dolog iránt :)
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash CF8 Pro
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest