Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Bobojsza
aktív tag
Nem hat.
De en akkor sem javasolnam senkinek tobb okbol kifolyolag.
Nekem otthon AMD van, +vagyok elegedve vele, de a tuljadonsagok hasonloak!
Ha 1 progi mar betoltodott akkor fut minden bajnok modon, adatra kepre ugyanez ervenyes. De mire betolti... hatr baratom...
Ugyanez intel-nel nem igy van. Lehet hogy en vagyok hulye valamihez de nekem ez mar nem 1 gepen igy ment.
Kulonben meg a fujitsut akkor sem javallanam -
Lunatic
aktív tag
Tavaly az invexen nyomkodtam egy ilyen microsoftos pocket pc-t, egész korrekt volt. És nem is olyan vészesen drága, más kérdés, hogy én nem adtam volna érte annyit. Akkor már inkább egy kommunikátor.
Subnote még nem volt a kezemben, de bennem ugye ott a beidegződés, hogy hasonlít a laptopra -> hímestojás effekt, etcetc...
Míg egy pocket pc hamar előugrik, szinte nincs is boot. Mondjuk a szöveges adatbevitel télleg cinkes de érdemben úgyis a gyakorlat dönt. -
Bobojsza
aktív tag
Mar megint felrertettetek....
en is pont ezt irtam
en epp ezert ajanlottam az ASUS-t mert o maga gyartja bele a cucot es nem pedig vasaarolja valahonnan.. Erted!?
A SONY es TOSHIBA sajat leanyvallalataival gyartatta eddig, de kezdenek ok is az alacsonyabb ar miatt atallni a vasarolt cuccokra
fudzsicutrol meg korulbelul annyi a velemnyem mint....
Unicum vs. Hungaricum -
Lunatic
aktív tag
-
Pé
senior tag
''Egyébbként senkit nem akarok rábeszélni a gericomra, ha valakit megnyugtat hogy a gépére egy ismert márka logója van biggyesztve, vegyen márkásat''
Igy van. Én is azért vettem gericomot, mert Ár/teljesítmény szinten verhetetlen. És ha megnézzük pl. az én gépemet, a proci (1.6 PIV) - Intel gyártmány, DVD- Toshiba, Alaplap - Toshiba (ugyan ilyen van toshiba gépekben is), HDD - Maxtor, Foloppy - Sony, stb .. szoval nem tudom miért lenne szarabb mint más gépek, a gericom csak összerakta a cuccot.
Nálam több mint fél éve megy, volt hogy 2 hétig ment egyfolytában, 60% körüli teljesítményen. Semmi gáz nincsen vele, egy fagyásom se volt még...
Teljesen elégedett vagyok.
Céges gépként viszont volt pár fajta IBM Thinkpad-em, amik tényleg k*rva jók, masszívak, de pl. 2 sorozatnál is 3-4 havonta elszállt a feszültségszabályzója az lcd-nek... Ráadásul egy thinkpad árából 3 gericomot veszel. ( pöcökegér rulez :D)
Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest