Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
gyz_
csendes tag
gondolod, ha 30 napon belül vmi problémám lett volna vele, akkor most jó szívvel ajánlanám?

az igazság az, hogy nem volt szükségem valami erőgépre, az én munkámhoz bőven elég ez a konfig, persze a memóriát leszámítva (ezt már csak az xp miatt is érdemes bővíteni)
Az R az IBM legegyszerűbb sorozata, de még így is igényes és strapabírónak tűnik. A billentyűzete nekem eddig a legjobb, amit használtam, de persze ez biztos ízlés dolga. a trackpointtól egy kicsit féltem, de fél nap alatt megszoktam, és most már sokkal kényelmesebbnek tartom, mint a touchpadet. mondjuk azért a legjobb még mindig az egér
szóvalén nagyon elégedett vagyok, ám szerintem ár/érték arányban még van egy ennél is jobb választás: [link]
gondolkodtam, hogy ne ezt vegyem-e meg, de végül úgy döntöttem, a különbozetet az asztali gépemre költöm
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi