Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Aktív témák
-
csoki2
csendes tag
Meg pq magic sem kell ha kell segitek csak kerdezz. Ezt meg nem tudom hol hallottad hogy vinyot kivenni. Nalam egyik latopon sincs win asztali gepeken sem de nem okozna gondot letakaritani a linuxot sem bar inkabb a wineket gyalulom nem hasznalom oket. De hogy valaszoljak is xp cd-rol bootolsz es siman torlod a particiokat majd letrehozza az xp maganak ami kell. Vagy letrehozod te magad. Ennyi.
-
matuu
tag
Nem tudom, hogy mit adhatnak hozzá, de szerintem inkább XP, mint Linux, de nem biztos.
Ha Linux, akkor kb. 3 óra amíg egy XP-t felteszel a gépre, de persze, ha adnak hozzá XP-t az annyit is jelent, hogy még többet ér vagy 28e bruttóval...
Bár, most megnéztem, hogy a Dell-hez mi van írva amit vettem és oda le van karcolva, hogy adnak hozzá XP-t.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Linux Mint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest