Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Angyal07
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem... Konkrét problémákat nem lehetne?
Mert szeretném minden oldalról látni a dolgokat... Az asztali gépem egyébként pont annyit tud amennyire szükségem van...
Mert hát minek is a jobb proci, video, ha minden tökéletesen fut, mint pl Carbon, WoW...
Jah és az asztalim sztem elég exkluzív...
Most az, hogy fujitsu, és nem Asus... Ez olyan, mint aki 5ezerrel drágában ASUS DVDírót vesz, mert az ASUS, nekem meg a gépemben ott csücsül(t) a PIONEER, ami ugyanaz. Technikailag ugyanaz...
Tehát én hibaszzalékokat, lehetőségeket szeretnék hallani. Szervizes voltam, mehetünk bele a témába erősen...
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert szeretném minden oldalról látni a dolgokat... Az asztali gépem egyébként pont annyit tud amennyire szükségem van...
Jah és az asztalim sztem elég exkluzív...