Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Igen-igen, igazatok van, már rájöttem én is, csak hát még nem találkoztam ilyennel, és nekem új volt.

A röhej az egészben az, hogy az öcsém pont azért adta ide hétvégére a laptopot, hogy csináljak már vele valamit, mert lassan megy...
-
_seth_
veterán
Egyébként az, hogy 600-on megy azért van mert olyankor nem fut semmi ami megerőltetné a procit amikor felugrik olyankor vmi cpu igényes alkalmazás fut. Ez a mobil platform lényege...
-
oregcsóka
őstag
válasz
SimonMágus
üzenetére
A dolog vége az lett, hogy egy másik fórumon kaptam egy tippet szintén, letöltöttem a Centrino Hardware Control nevü progit, felraktam hozzá a NET keretrendszert, mert másképp nem engedte telepíteni, aztán innentől kezdve úgy állítom a proci órajelét, ahogy nekem jólesik.
Így aztán a te tippedet ki sem próbáltam, bocsi, azért hálás vagyok a segítőkészségedért! Köszönöm.
-
oregcsóka
őstag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Köszönöm a tippet, rákeresek és kipróbálom.

-
SimonMágus
senior tag
Javaslom szedd le a SpeedSwitch nevű progi valamelyik verzióját, ennek segítségével tudod simán állítgatni, hogy milyen sebességgel fusson a proc, attól függően, hogy telepről vagy hálózatról megy. Ha teleppel használod, hajlamos visszafogni a proc steppingjét, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon.
Remélem, ez megoldja a problémát!
Ahoj: SM -
oregcsóka
őstag
Nos a felállás a következő: Acer Travelmate 380-as notebook, Pentium M-725 procival, ami alaphelyzetben 16x-os szorzóval menne, 1600MHz-en.
De nem teszi. 6x-os a szorzó, 600MHz a frekvencia. Néha-néha felugrik 1600MHz-re, de csak egy pillanatra. /CPU-Z a tálcán/
Elöször a melegedésre gyanakodtam, de reggel bekapcsolás után is ezt teszi, pedig ekkor még hideg. Az automatikusan induló progikat is levettem minimálisra.
A Norton uninstallálva, helyette az Avastot tettem fel.
Mi a fenét csináljak, hogy normálisan menjen?
/a BIOS-ban nem lehet állítani ezzel kapcsolatban semmit./
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 15 OLED (UM3504)
- Apple MacΒook Pro 16" M1 Pro 32GB/7TC/Intel Iris Plus/ 512SSD
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi