- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Egy régi problémámra megtaláltam a megoldást, de kellene még egy kis segítség! A helyzet a következő: Decemberben vettem egy FuSi Amilo M1437G notit 512mb ddr2-es (533Mhz) rammal. Rögtön vettem bele egy másikat, kingmaxot tudtak adni (ugyanúgy ddr2-es, 533Mhz). Miután beraktam néha lefagyott a gép, amikor silent módba raktam. De ez ritkábban fordult elő, és csak akkor, ha egy kicsit terhelve volt, miközben silentbe akartam tenni. Programhibára gyanakodtam. De mostanában ez a fagyás súlyosabb lett (10 alkalomból 9-szer lefagyott). Akkor is, ha semmi progi nem ment. Szétszedtem a gépet, kipróbáltam az eredeti ramot, minden jól megy, kipróbáltam a kingmax-al, tuti fagyás. Tehát az új ram a hibás!
Ja és fontos! Normál módban még soha nem fagyott le a gép, játkok közben sem, csak ha a silent gombot megnyomom! Még memtestet és prime95-öt is futtattam! Kérdésem az lenne, hogy a ram hibás-e és garis csere játszik, vagy semmi gondja nincs, csak esetleg nem támogatja azt a funkciót, hogy 20 mhz-et visszavesz a valódi órajelből win közben a gép. Csak nem szeretném, hogy hülyére vegyenek a boltban, hogy semmi baja nincs a ramnak!
A segítséget előre is köszönöm!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és fontos! Normál módban még soha nem fagyott le a gép, játkok közben sem, csak ha a silent gombot megnyomom! Még memtestet és prime95-öt is futtattam! Kérdésem az lenne, hogy a ram hibás-e és garis csere játszik, vagy semmi gondja nincs, csak esetleg nem támogatja azt a funkciót, hogy 20 mhz-et visszavesz a valódi órajelből win közben a gép. Csak nem szeretném, hogy hülyére vegyenek a boltban, hogy semmi baja nincs a ramnak!