Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1989
csendes tag
[L]Hello mindenkinek![/L]
Szeretnék vásárolni egy Fujitsu Siemens Amilio L7300 notebookot, aminek az infóit itt találjátok:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=1607222
A lényeg, hogy az operációs rendszer: Linux 8.0 Live Eva. Szeretném én ezt letörölni és XP-t telepíteni helyette. Ez megoldható úgy, hogy berakom az XP cd-met és leformáztatom a XP telepítőjével a winyót, majd felinstallálom az XP-t? Ugyanaz az XP megfelel, ami az asztali gépemen van vagy ide más XP kell vagy lényegtelen?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek adnak-e hozzá DRIVEReket a notebookhoz cd-n? Mert ügye, ha újrarakom az XP lehet, hogy nem fogja [ sőt biztos ] felismerni a dolgokat benne.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ma minden új cucchoz adnak driver cd! Szerintem! Én még nem vettem olyan cuccot amihez nem volt driver!