- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
bio
csendes tag
válasz
cherockee #150 üzenetére
a gépemnek már elég leharcolt a borítása, és az akksija i nullás.próbáltam eladni de mindenki csak fillérekért vinné,annyiért meg nem adom..ezért gondoltam hogy csinálok belőle amolyan homemade lcdpc-t első körben (amúgy irreálian maga az áruk). a tableten is gondolkoztam, de csak mint amolyan késöbbi tuning. de érdekel mit tudnál ezügyben segíteni....hogy lehet megcsinálni?a bill.-nek tényleg tesztelés lesz a vége....
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee #122 üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
gumi*
csendes tag
válasz
cherockee #100 üzenetére
Amikor csak dolgozok pl:Word ,internet,zene hallgatás, de lehet hogy a hő a procitól jön.a proci hőét nem tudom mérni nem tudom miért valahogy nincs érzékelő benne.
Kipróbálom winyó nélkül valmi rendszer cd-vel.Ha nem melegszik akkor a winyo de ha igen akkor a proci.
Ha proci melegszik mit lehetne tenni?
2600 Intel Celeron. -
-
-
Caesarion
aktív tag
válasz
cherockee #43 üzenetére
megkaptam apu gépét, ugyhogy épp most folyik az átköltözésem acer 290böl acer 8000be
jelen pillanatban olyan ideges vagyok amiatt hogy a gigabites Lan kártyát nem hajlandó felismerni hogy SonGoku-t is két vállra fektetném pusztán a tekintetemmel
.. még ugyan nem kaptam meg az engedélyt a slot-in dvd-re ill hogy lematricázzam a gépet, de még egyáltalán nem vagyok elkésve. -
Caesarion
aktív tag
válasz
cherockee #38 üzenetére
Uff, nem rossz az összegzés, ...fel is merült bennem egykét dolog amit bedobnék:
1) ''létezik egy AXIOM nevü csatoló is, az ilyen csatolójú kártyákat lehet cserélni, általában ezek a felsőbb kategoriás gépekben találhatók'' ... ez a csatoló hol található v hogyan lehet utánajárni hogy az enyémben van-e? (Acer 8004LMi) mert nem rossz a beépített 64MB vga ram, de egy unrealhoz vagy P.Persia3Dhez picit kevés, a többi feature a gépben jó...
2) memória (RAM) csere, bővítése : általában 2-3 slot van, a gépkönyvben meghatározott méretig-frekvenciáig lehet bőviteni méghogy 2-3!!Bahhh, van egy ablakocska a gép alján ami simán lecsavarozható és ott cserélhető... 1 azaz egy ram. Egyszerüen ott nincs több, apum azt mondja lehet hogy a másik ram integrált az alaplapba (he?
) én még azért bízom benne hogy az is cserélhető csak ahhoz teljes hátlapot kéne leszedni...(mert everest mutatja hogy 512+256= 768at lát. S azzal hogy egy modul cserélhető, nem volnék megelégedve mert egy 256osat nem engedék össze egy -általam cserélhető- 1 Gb-ossal...)
3) Be lehet e Floppy meghajtó (FDD) helyére építeni memóriakártya olvasókat? és USB portokat?
levezetésül: az lehet hogy a slot-in könyebben koszolódna mint egyszerű tálcás társai, na de utazás közben és hordtáskát használok vagy az InterCity-n rendes körülmények vannak, tehát nem villamoson veszem elő, az asztalra meg ahova le szoktam rakni ott meg megintcsak tisztaság van és nem egy fél homokozó... jah és abban hogy a ventillációs erő miatt kisöpri magának még realitás is van, szóval ki van ez azért találva nem megy ez tönkre hamarabb mint a tálcás rokonai. -
Caesarion
aktív tag
válasz
cherockee #29 üzenetére
Engem is zavar a notebookom egyhangúsága, és ez a topic szépen összeszedte kiskosárba hogy mit lehetne kezdeni vele...
. A slot-in dvd engem is ugyanúgy érdekel mint téged ( tehát mindenképpen
, de azért reál-áron), a gépház festésbe talán nem mennék bele, annyira azért nem vagyok barkács-gyerek (bár az a kék Dell nagyon klasszra sikerült), de egy pilóta-féle full-matricázásnak én nem látom hátrányát.
ne add fel, ha nem is szólnak hozzá, nézegetik a topicot. Nekem is jobbra fel -
cherockee
aktív tag
-
Xantomas
őstag
válasz
cherockee #19 üzenetére
Általában mindenki egy idő után megnézi mi volt az első hozzászólása a fórumban. Pláne párszáz után. Jó dolog mosolyogni rajta.
Ő tuti, hogy fog. De mindenesetre, egész inteligens kutyának tűnik. a ''hrrr'' utn, még a ''bö'' hang képzésére is képes.
Nagy az Isten állatkertje, csak az a baj, hogy alacsony a kerítés... és kiszüknek az állatok. -
Xantomas
őstag
úgy hirtelenjében ami eszembe jutott, hogy láttam: [link]
Régebben ugyan itt volt pár kép egy fa burkolatú clevü gépről is, de nem találom.
Az egyetlen mod amit el akarok végezni a gépen, míg garanciális, az összesen annyi, hogy a SG:A-ban használt notikon levő matricához hasonlót rakok a sajátomra. lletve még szerzek rá egy Centrino matricát mert lefelejtették róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest