- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
Caesarion #39 üzenetére
1. amugy a gyártó oldalán leirják hogy milyen slotok vannak benne. ott megtudod hogy mit lehet belepaszírozni. ''...beépített 64MB vga ram...'' - ez aanyos, csak kicsit bután hangzik...
2. ram: tényleg ott szokott lenni alatta a másik slot is. ilyenről sose hallottam hogy integrált ram laptopban. bonto-szerviz ahol vennéd a ramot tuti be is szereli. az a tuti.
3. találsz a mod linkek közt egy olyan ibm átalakitást, ahhol a srác csinált ilyent. nézz utána. rég olvastam de nem tünt nehéznek. hogy beépithető, gyári kiszerelésben van e ilyen?
slot in ügyben látom nem csak én gondolom ugy hogy LE A TÁLCÁSOKKAL! -
sghc_toma
senior tag
válasz
Caesarion #39 üzenetére
1. Létezik, ez tény, de csak PCI-E-es kártyákhoz. Ott is kavarás van, van MXM(nvidia) és van AXIOM(ati). Ráadásul ati használja az MXM-et is... Neked meg egy Mobility 9700 van.
Az pedig AGP-s, szal nem tudod cserélni. A Prince3D-hez meg bőven elég, de ki az,aki
azzal akar játszani??? Szerintem te a Sot-ra, meg a TT-re gondoltál
2. A második memó-slotot keresd az első ram alatt. Általában úgy szokták..
A 3. -ra sajna nem tudok válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest