Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

válasz bio #149 üzenetére

drasztikus átalakítást hogy érted? desktopra variálod át? tabletre? (tabletben tudok segiteni nem kicsit...)
    szóval akkor gondolkodjunk...a probléma amit felvetettél az az, hogy ha xp elszállt, teljesen, akkor félő hogy a windows xp cd nem ismeri fel a külső usb billt...megoldás: próba. ha a telepítés alatt felismeri a billt, akkor szerintem nem lehet eltérés ettől kihúzott belső billel se...ps2 portod amúgy van? vagy portreplikátorral akarod megoldani? mert ezutóbbinál el tudom képzelni, hogy nem ismeri fel a billt az xp, de próba majd megmondja...
    és egy kellemes info: szervizes ismerősöm mondta anno arra a kérdésemre, miszerint miért ilyen fapados egy notebook bios azt, hogy mert minden alapból be van állítva, tehát szerinte azért nem lehet beállitani a boot alatt történő dolgok felét a desktopokhoz képest, mert már be van állítva...nem tudom mennyire igaz a logika, de ezexerint akkor a biosod viszi majd alapból a billentyűzetet...
    esetleg gyártó oldalán utánanézni ilyennek, de mondom a legegyszerübb egy tesztelés, csak beindítani az xp telepítést...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés