Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
drasztikus átalakítást hogy érted? desktopra variálod át? tabletre? (tabletben tudok segiteni nem kicsit...)
szóval akkor gondolkodjunk...a probléma amit felvetettél az az, hogy ha xp elszállt, teljesen, akkor félő hogy a windows xp cd nem ismeri fel a külső usb billt...megoldás: próba. ha a telepítés alatt felismeri a billt, akkor szerintem nem lehet eltérés ettől kihúzott belső billel se...ps2 portod amúgy van? vagy portreplikátorral akarod megoldani? mert ezutóbbinál el tudom képzelni, hogy nem ismeri fel a billt az xp, de próba majd megmondja...
és egy kellemes info: szervizes ismerősöm mondta anno arra a kérdésemre, miszerint miért ilyen fapados egy notebook bios azt, hogy mert minden alapból be van állítva, tehát szerinte azért nem lehet beállitani a boot alatt történő dolgok felét a desktopokhoz képest, mert már be van állítva...nem tudom mennyire igaz a logika, de ezexerint akkor a biosod viszi majd alapból a billentyűzetet...
esetleg gyártó oldalán utánanézni ilyennek, de mondom a legegyszerübb egy tesztelés, csak beindítani az xp telepítést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest