- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Üdv!
Lenne egy valószínű nem ide illő kérdésem, de lehet, hogy tudnátok tippet adni:
Szóval behalt a notink, és egyenlőre le akarjuk szívni a winyóról az adatokat (winyó az egészséges), de nem vagyok tisztában azzal, hogy azon a winyón az Ultra-Ata csatlakozó ugyanakkora-e mint a nagyobb asztali HDD-k Ultra-Ata csatija, és ha kisebb, akkor milyen átalakító létezik hozzá? Mármint nekem van egy Ide-s külső (usb2-es) rekkem ami asztali hdd-khez való, és mondjuk arra szeretném rácsatlakoztatni, csak nemtudom, hogy a csati az egyezne-e.. Vagy kell valami átalakító? (A boltban ajánlottak notis hdd-khez illő külső rekket, de ha van olcsóbb átalakító, amivel bele tudom rakni a nagyobb rekkembe, akkor úgy is jó) Sajnos nincs itt előttem a kisvinyó, de annyit tudok róla, hogy seagate-ultra ata-20Gb..
Remélem gyenge szakértelmemmel sikerült nagyjából felvázolnom mire akarok kilyukadni.. Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged