- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Üdv!
Lenne egy valószínű nem ide illő kérdésem, de lehet, hogy tudnátok tippet adni:
Szóval behalt a notink, és egyenlőre le akarjuk szívni a winyóról az adatokat (winyó az egészséges), de nem vagyok tisztában azzal, hogy azon a winyón az Ultra-Ata csatlakozó ugyanakkora-e mint a nagyobb asztali HDD-k Ultra-Ata csatija, és ha kisebb, akkor milyen átalakító létezik hozzá? Mármint nekem van egy Ide-s külső (usb2-es) rekkem ami asztali hdd-khez való, és mondjuk arra szeretném rácsatlakoztatni, csak nemtudom, hogy a csati az egyezne-e.. Vagy kell valami átalakító? (A boltban ajánlottak notis hdd-khez illő külső rekket, de ha van olcsóbb átalakító, amivel bele tudom rakni a nagyobb rekkembe, akkor úgy is jó) Sajnos nincs itt előttem a kisvinyó, de annyit tudok róla, hogy seagate-ultra ata-20Gb..
Remélem gyenge szakértelmemmel sikerült nagyjából felvázolnom mire akarok kilyukadni.. Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest