- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Thunderzolee #11592 üzenetére
nem is keveset.
ez amúgy mindig így van, bevállalom a rokonság/ismerős gépét rendbetételre/fejlesztésre/javításra, minden szép és jó, összerakom, bekapcs és nem megy.
és mindig valami kis hülye hiba van, csak ez olyankor a szar ha épp 5-en állnak körülöttem várva a csodára és semmi nem történik.
és persze én vagyok a hozzá nem értő, nyilván én hülye meg ingyen megcsinálom, csak az alkatrészt kell fizetni. a végén mindig megoldom, de akkor is szar érzés ha ilyen van. -
Djuree
félisten
hali!
srácok!
párom laptopját szétszedtem kicsit, újrapasztáztam, kitakarítottam. összeraktam és nem kapcsol be a kijelző, a laptop pedig megy. ilyenkor mi van? mindent úgyanúgy raktam vissza.
volt a gpu? körül valami átlátszó ragasztó, cellux szerűség, nem magán a magon hanem körülötte a kis alkatrészeken a zöld nyákon, négyzet alakban, a magnak kivágva középen egy lyuk. ezt leszedtem mert tiszta por volt, meg mondom minek az. az mire való? lehet az a baj hogy leszedtem? megint szétszedtem, szalagkábelek mindenhol rajta. nem tudom mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Arch Linux
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest