- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni, mert adott egy Lenovo Y580-as laptop, ahol ha jól néztem a wifi csak a 2.4GHz-s wifit látja/támogatja. Otthoni net 1000/300-as lett, ezért beszereztem otthonra egy Asus RT-AX58U-s router. A laptop wifije csak 10/15mbit/s-t tudok összehozni többet nem sajnos. Wifin csatornát illetve pár beállítást eszközöltem, de erre csatlakozva más eszközök is max 20-25mbitet mérnek(telefon,tablet).
Természetesen az 5ghz-s wifire csatlakozva ez 200-450mbit/sec-re felmegy.
Gépen Win10 pro van, 1-2 éve tettem újra. Próbáltam drievr törölni/frissíteni de csak régi (2013-2015-ös) vertió van, amit találtam.
Specifikációt nézve, ha minden igaz nincs 5GHz-s wifi támogatottság, ezért 2 dologra gondoltam:
1.Veszek egy új wifi modult a gépbe innen apróról ami támogatja az 5Ghz-t és mondjuk AC-s modul. kompatibilitásban tudtok segíteni, melyik ami ajánlott és belemegy?
2. Veszek egy usb sticket ami AC433/866-os wifit támogat és azt használom.Gondolom a 2. megoldás egyszerűbb, - igaz nagyon pici usb-s modult keresek, mert a hosszú pendrive szerűt nem szeretnék - vagy tudtok abban segíteni, ha a laptopba wifi modult cserélnék mi az ami ajánlott?
Segítséget előre is köszi.
-
stigma
addikt
válasz
Thunderzolee #8460 üzenetére
Útközben én is rátaláltam, hogy 533Mhz-ek.
Köszi a gyors helpet. -
stigma
addikt
Hi, adott egy Toshiba Satellite A100-003-as specifikációjú gép, 2x512 rammal, ami 2x512ms-os hynix rammal van konfigurálva.
A chip tartalmazza ez a sorozatszámot: hy5ps121621c
Kérdésem az lenne, milyen 2x2GB-os kitet ajánltok, amivel nem inkompatibilisa Toshiba Sattelit szériájú laptopja?
Kideríteni enm sikerült milyen frekvenciájú a a memória, de láttam jó árban 800mhz-s ramokat , amik jók bele, illetve slottal sincs gond mert van 2 benne.Remélem tudtok tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged