Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawrlantb
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Megoldódott, köszönöm a segítséget.
A két modult megcseréltem és már jó is lett
-
hawrlantb
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Típus: Lenovo IdeaPad 700-15ISK 80RU00SGHV
Bios: LENOVO E5CN56WW
Ram: 2x4gb
Bios: Alig találtam infót a ramról, csak annyit, hogy 4096mb
Memtest nem volt. -
hawrlantb
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő: mi lehet annak az oka, hogy a notebookom nem telepített a 8gb ramból csak 4et? Cpu-z látja, hogy benne van a foglalatban, viszont a windows nem érzékeli. Az oprendszer 64bites win10.
Előre is köszönöm!!!

-
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem

Szóval vettem egy Lenovo y700-as naotebookot. A problémák ott kezdődtek, hogy nem voltam otthon, és így mással kellett feltelepíttetnem. Megjött a gép és akkor látom, hogy az elvileg benne lévő 8gb ramból csak 4et lát.
A kérdésem az lenne, hogy megbontás nélkül hogy tudnék megbizonyosodni róla, hogy benne van a második 4gb ram is illetve, hogyan tudnám utólag telepíteni?
Próbáltam ugye a rendszerinfóknál, a parancssorba a wmic memorychip parancsokkal illetve keresgéltem a biosban (ez utóbbi semmilyen sikerrel nem járt), de mindegyik csak 4gb-ot jelez.
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Robotporszívók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx